Havlíčkův Brod – Kolín 8:2 (kon.) | Hr. Králové – Krkonoše 4:1 (kon.) | SHK Hodonín – Poruba 2011 2:3 (1:2 po s.n.)
konec
Královští lvi Hradec Králové
4:1 (1:0, 2:1, 1:0)
HC Krkonoše
Pátek 14.03.2014, 16:15Liga juniorů
Partner:
     
    58:34
    Ale nezůstane to tak až do konce. Obránce Jan Skála (HKR), který se letos vrátil do hry po nepříjemném zranění, si nyní odpyká menší trest za držení protihráče.
     
    28:32
    Třetí menší trest pro Martina Matějčka (HKR), tentokrát za nedovolenou hru vysokou holí. Hradec bude muset své vedení bránit v početní nevýhodě.
     
    23:12
    Hradec mohl udeřit z přečíslení, jenže ho nedokázal zakončit gólově. To i vinou držení v podání Patrika Urbana (KRK). Je tu přesilovka pro domácí.
     
    19:16
    Martin Matějček (HKR) je dnes podruhé vyloučen za krosček. Zdánlivě čistě dohrál Jakuba Tatara, jenže podle pana Jiřího Stolína byl jeho pohyb moc výrazný. Třetí početní výhoda pro hosty.
     
    11:21
    A na tahu i co se týče poměru hráčů na ledě. Pavel Hlavatý (HKR) si odsedí menší trest za držení protihráče, Krkonoše mají druhou přesilovku.
     
    07:50
    Hosté dnes nasadili do pole pouhých deset hráčů, a teď byli na ledě skoro všichni. Je tu trest za příliš mnoho hráčů na ledě a hra čtyři na čtyři.
     
    07:01
    Nyní je na světě pro změnu přesilovka Krkonoš. Za dohrání souboje je menším trestem oceněn Martin Matějček (HKR), jde se hrát před Bernartem.
     
    01:35
    Martin Bartoň dostal přihrávku před bránu, ale byl zezadu atakován a nestihl zakončit. O chvíli později přichází píšťalka a inkriminovaný trest pro Radka Krska (KRK) za podražení.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 15. Procházka (Ouzký, Nedvídek), 24. Kulhánek (Hlavatý), 36. Stoilskij (Hlavatý, Ouzký), 52. Procházka (Bartoň, Nedvídek) – 26. Krsek (Srnský)


    Královští lvi Hradec Králové: Bernart (Jeřábek) – Skála, Suk, Matějček, Rejl, Kulhánek, Souček – Procházka, Nedvídek, Ouzký – Bartoň, Kastner, Šeps – Novotný, Hlavatý "C", Stoilskij. Trenér: Petr Luštinec.
    HC Krkonoše: Abrahám (Čáp) – Urban, Kadavý, Mikulík, Dufek – Kerekanič, Srnský "C", Krsek – Patzelt, Exner, Tatar. Trenér: Radovan Biegl.

    Rozhodčí: Stolín – Pechánek, Vepřovský.
    bahis siteleri