Havlíčkův Brod – Kolín 8:2 (kon.) | Hr. Králové – Krkonoše 4:1 (kon.) | SHK Hodonín – Poruba 2011 2:3 (1:2 po s.n.)
konec
Královští lvi Hradec Králové
4:1 (1:0, 2:1, 1:0)
HC Krkonoše
Pátek 14.03.2014, 16:15Liga juniorů
Partner:
     
    51:05
    Hradec právě vstřelil branku!
    Teď už nedokázalo domácím ve skórování zabránit vůbec nic. A byla to kombinace přímo do zlaté helmy! Lukáš Nedvídek poslal puk na levou stranu Martinu Bartoňovi, který se otočil kolem své osy a bekhendem ho doručil na hokejku MICHALA PROCHÁZKY, jenž se blýskl svým druhým zásahem večera. A opět velice snadným – 4:1! Asistence: Martin Bartoň, Lukáš Nedvídek.
     
    35:17
    Hradec právě vstřelil branku!
    Domácí nápor je přetaven ve třetí branku favorita v pátečním odpoledni. Pavel Hlavatý si klepl Ouzkému o přihrávku a i když sám ještě neuspěl, nemuselo ho to mrzet. Jeho práci totiž dokonal svým prvním gólem v hradecké juniorce VIKTOR STOILSKIJ – 3:1. Asistence: Pavel Hlavatý, Tadeáš Ouzký.
     
    25:59
    Krkonoše právě vstřelily branku!
    Hokejisté zpod vrcholků našich nejvyšších hor střílejí Hradci v šestém vzájemném zápase teprve čtvrtý gól, čímž se bleskově vrací na dostřel. RADEK KRSEK v situaci jeden na jednoho vytáhl kotouč mírně do strany, odkud trefil místo u druhé tyče – 2:1! Asistence: Jan Srnský.
     
    23:03
    Hradec právě vstřelil branku!
    Netrvalo to dlouho a domácí potvrzují své vedení. Hlavatý poslal od mantinelu přesný pas na modrou čáru JANU KULHÁNKOVI, který vyslal ze své hokejky přízemní pokus. Martin Abrahám se nechal zaskočit a kotouč propustil mezi betony za záda – 2:0! Asistence: Pavel Hlavatý.
     
    14:59
    Hradec právě vstřelil branku!
    Aktivnější domácí výběr se po necelých patnácti minutách dostává do vedení! Tadeáš Ouzký poslal od levého hrazení ideální střílenou přihrávku do brankoviště, kam jako první dojel MICHAL PROCHÁZKA a velmi snadno kotouč ztečoval pod břevno. Abrahám ani nešel do zákroku – 1:0. Asistence: Tadeáš Ouzký, Lukáš Nedvídek.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 15. Procházka (Ouzký, Nedvídek), 24. Kulhánek (Hlavatý), 36. Stoilskij (Hlavatý, Ouzký), 52. Procházka (Bartoň, Nedvídek) – 26. Krsek (Srnský)


    Královští lvi Hradec Králové: Bernart (Jeřábek) – Skála, Suk, Matějček, Rejl, Kulhánek, Souček – Procházka, Nedvídek, Ouzký – Bartoň, Kastner, Šeps – Novotný, Hlavatý "C", Stoilskij. Trenér: Petr Luštinec.
    HC Krkonoše: Abrahám (Čáp) – Urban, Kadavý, Mikulík, Dufek – Kerekanič, Srnský "C", Krsek – Patzelt, Exner, Tatar. Trenér: Radovan Biegl.

    Rozhodčí: Stolín – Pechánek, Vepřovský.
    bahis siteleri