Kanada – Norsko 3:0 (kon.) | USA – Rusko 1:0 (kon.)
konec
Kanada
3:0 (0:0, 3:0, 0:0)
Norsko
Sobota 15.03.2014, 10:00 • Šajba Arena • Paralympiáda - para hokej
Partner:
     
    21:42
    Kanada právě vstřelila branku!
    Kanadský tým na hřišti kraluje a dokazuje to i přesilovkou brankou, která tým javorových listů posílá již do tříbrankového vedení. Billy Bridges dostal parádní přihrávku do pravého kruhu odkud ranou z první skóruje. Asistence: Adam Dixon, Brad Bowden.Dixon
     
    17:22
    Kanada právě vstřelila branku!
    Bylo to drama, jelikož branku musel ještě potvrdit videorozhodčí, ale nakonec se může Kanada radovat z brzkého vedení o dva góly po začátku druhé třetiny. Westlake ještě Buena nepřekonal, ale díky důrazu na brankovišti dostal puk za čáru Billy Bridges. Videorozhodčí řešil, jestli to bylo rukou nebo částí hokejky. Asistence: Greg Westlake, Brad Bowden.
     
    15:30
    Kanada právě vstřelila branku!
    Těžko říct, co si během přestávky naordinovali Javorové listy, ale zřejmě to funguje. Hned po úvodním buly se Kanada natlačila do pásma Norska a po sériích nepřesností se k odraženému puku dostal Brad Bowden, potáhl si puk zcela osamocen přes pásmo a obloučkem překonal norského brankáře. Asistence: Steve Arsenault.

    Milan Ouředník

    Radim Sochor

    Branky a nahrávky: 16. Bowden (Arsenault), 18. Bridges (Westlake, Bowden), 22. Bridges (Dixon, Bowden)


    Kanada: Watson (Amand) – Whitson, Dixon, Arsenault, Gemmell, Murray – Rempel, Dorion, McGregor, Gale, Delaney, Westlake, Bridges, Ludwig, Larocque, Bowden.
    Norsko: Buen (Hamar) – Pedersen, Hagen, Nordstoga, Klakegg – Kirstistuen, Svee, Vaernes, Rivera, Bogle, Sorheim, Solberg, Hamre, Austevoll, Bakke.

    Rozhodčí: Morrison – Frerichs, Judakov.
    bahis siteleri