NY Islanders – Minnesota 0:6 (kon.) | Columbus – Carolina 1:3 (kon.) | New Jersey – Boston 2:4 (kon.)
Pittsburgh – Dallas 5:1 (kon.) | Ottawa – NY Rangers 4:8 (kon.) | Montreal – Colorado 6:3 (kon.)
Detroit – Toronto 3:2 (kon.) | Philadelphia – Chicago 3:2 (po pr.) | Calgary – Buffalo 3:1 (kon.)
Edmonton – Nashville 5:1 (kon.) | Anaheim – Washington 2:3 (kon.) | San Jose – Florida 2:3 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
5:1 (0:0, 3:0, 2:1)
HC Dynamo Pardubice
Středa 19.03.2014, 17:00 • Werk Arena, Třinec (kapacita: 5200 míst) • Generali play off Tipsport extraligy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:59
    Třinec právě vstřelil branku!
    Třinečtí stihli ještě sekundu před koncem upravit na konečných 5:1! Martin Růžička se protáhl po pravém křídle, načasoval přesnou přihrávku před branku a ADAM RUFER usměrnil puk do horní části Hudáčkovy branky – 5:1! Asistence: Martin Růžička, David Nosek.
     
    58:21
    Třinec právě vstřelil branku!
    Pardubice odvolaly gólmana a zkusily hru s opuštěnou brankou! Jenomže Tyborovi jeho střela nesedla, hra se otočila, na modré čáře se puku zmocnil VOJTĚCH POLÁK a rozvlnil síť prázdné klece – 4:1! Asistence: Daniel Krejčí.
     
    57:47
    Pardubice právě vstřelily branku!
    PETR SÝKORA se i dnes prosazuje ve hře v oslabení! Nejprve obral o puk na modré čáře Trončinského a ujížděl sám na Hrubce, ale nedal! K puku se dostal Semorád, vrátil jej mezi kruhy znovu na Sýkoru a podruhé už se zkušený střelec nemýlil – 3:1! Asistence: Jan Semorád.
     
    36:44
    Třinec právě vstřelil branku!
    Druhá využitá přesilovka domácích, kteří odskakují do tříbrankového úniku! Poprvé v play-off se prosadil MARTIN RŮŽIČKA, když dostal přesně na hůl puk od Polanského zpoza branky! Polanský ukázal své nahrávačské schopnosti a Martin Růžička už měl jednoduchou pozici – 3:0! Asistence: Jiří Polanský, Martin Adamský.
     
    29:25
    Třinec právě vstřelil branku!
    Další akce Slezanů však končí druhou brankou v Hudáčkově síti! Třinečtí nahrnuli puk do brankoviště, až se nakonec objevil v síti! Jako střelec je označen JIŘÍ POLANSKÝ, pozici mu přichystali Adamský s Orsavou – 2:0! Asistence: Martin Adamský, Jakub Orsava.
     
    23:20
    Třinec právě vstřelil branku!
    Třinec využívá přesilovku a jde do vedení! Oceláři dlouhou kombinací unavili Pardubické, Bonk přihrál na levou stranu TOMÁŠI LINHARTOVI a ten se trefil přesně k tyči, Hudáček nedosáhl – 1:0! Asistence: Radek Bonk, Martin Růžička.

    Ondřej Zoubek

    Branky a nahrávky: 24. Linhart (Bonk, Martin Růžička), 30. Polanský (Adamský, Orsava), 37. Martin Růžička (Polanský, Adamský), 59. Polák (Krejčí), 60. Rufer (Martin Růžička, D. Nosek) – 58. Sýkora (Semorád)


    HC Oceláři Třinec: Hrubec (Hamerlík) – Galvas, Roth, Linhart, Trončinský, Zíb, D. Nosek, Foltýn, Krejčí – Adamský, Polanský (A), Martin Růžička – Polák, Bonk (C), Orsava – Rufer, Rákos, Květoň – Hrňa, Peterek (A), Marek Růžička. Trenér: Jiří Kalous.
    HC Dynamo Pardubice: Hudáček (Salfický) – Ďaloga, Benák (A), Vašíček, Kočí (C), Gregorc, Píša – Zohorna, Cetkovský, Sýkora (A) – Tybor, T. Nosek, Radil – Semorád, Nahodil, Kolář – Číp, Moučka, Mozer. Trenér: Zdeněk Venera.

    Rozhodčí: Pešina, Hradil – Tošenovjan, Hlavatý

    Diváci: 4391
    bahis siteleri