NY Islanders – Minnesota 0:6 (kon.) | Columbus – Carolina 1:3 (kon.) | New Jersey – Boston 2:4 (kon.)
Pittsburgh – Dallas 5:1 (kon.) | Ottawa – NY Rangers 4:8 (kon.) | Montreal – Colorado 6:3 (kon.)
Detroit – Toronto 3:2 (kon.) | Philadelphia – Chicago 3:2 (po pr.) | Calgary – Buffalo 3:1 (kon.)
Edmonton – Nashville 5:1 (kon.) | Anaheim – Washington 2:3 (kon.) | San Jose – Florida 2:3 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
5:1 (0:0, 3:0, 2:1)
HC Dynamo Pardubice
Středa 19.03.2014, 17:00 • Werk Arena, Třinec (kapacita: 5200 míst) • Generali play off Tipsport extraligy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:59
    Třinec právě vstřelil branku!
    Třinečtí stihli ještě sekundu před koncem upravit na konečných 5:1! Martin Růžička se protáhl po pravém křídle, načasoval přesnou přihrávku před branku a ADAM RUFER usměrnil puk do horní části Hudáčkovy branky – 5:1! Asistence: Martin Růžička, David Nosek.
     
    58:21
    Třinec právě vstřelil branku!
    Pardubice odvolaly gólmana a zkusily hru s opuštěnou brankou! Jenomže Tyborovi jeho střela nesedla, hra se otočila, na modré čáře se puku zmocnil VOJTĚCH POLÁK a rozvlnil síť prázdné klece – 4:1! Asistence: Daniel Krejčí.
     
    57:47
    Pardubice právě vstřelily branku!
    PETR SÝKORA se i dnes prosazuje ve hře v oslabení! Nejprve obral o puk na modré čáře Trončinského a ujížděl sám na Hrubce, ale nedal! K puku se dostal Semorád, vrátil jej mezi kruhy znovu na Sýkoru a podruhé už se zkušený střelec nemýlil – 3:1! Asistence: Jan Semorád.
     
    57:00
    Navíc si zahrají další přesilovku. Podruhé je dnes vyloučen Jiří Vašíček (PCE), jenž zahákoval Květoně.
     
    56:37
    Rákos si vyměnil puk s Květoněm a druhý jmenovaný měl pak zcela odkrytou cestu středem kluziště na Hudáčka! Ve finální fázi mu kotouč trochu uskočil a bekhendový pokus gólem neskončil.
     
    54:50
    Rákos jel z levé strany sám na Hudáčka, připravil si pozici ne bekhendovou střelu, ale Hudáček jeho první pokus vyrazil před sebe a puk odpravil vracející se Moučka!
     
    51:11
    A právě Jiří Vašíček (PCE) teď oslabuje své mužstvo a posílá ČSOB Pojišťovnu do čtyř. Provinil se hákováním.
     
    50:35
    Po střele Adamského vypadl Hudáčkovi puk, ale než to zjistil Polanský, byla šance na další gól pryč! Pardubičtí beci se zorientovali o něco rychleji.
     
    46:50
    Adamský střílel před Hudáčkem z otočky a podařilo se mu trefit padající kotouč! Střela však zamířila těsně mimo!
     
    45:37
    Pardubice byly znovu velmi blízko ke snížení! T. Nosek nahodil puk zpoza branky na Hrubce a třinecký gólman měl velké problémy s jeho zkrocením! Nakonec spadl na led a Ďaloga už zvedal ruce nad hlavu. Rozhodčí rozpažili.
     
    45:10
    Za katr musí Jiří Cetkovský (PCE), a to rovněž kvůli sekání. Oba týmy hrají ve stejném počtu.
     
    44:58
    Hrubec nejprve betonem vyrazil Sýkorovu střelu vedle, pak se k puku dostal Zohorna, vystřelil vedle, ale puk vyplaval znovu před Sýkorou, jenž ovšem trefil jen boční síť branky!
     
    44:24
    Východočeši trochu zatlačili domácí mužstvo a tato činnost jim přinesla ovoce. Vyloučen byl Jan Peterek (TRI) za sekání a hostům se otevírá možnost přesilovky.
     
    39:32
    Domácí mohli bleskurychle využít i tuto přesilovku! Zíb napřáhl na modré ke své pověstné ráně a puk se zastavil až na horní tyči!
     
    39:17
    Třinečtí vyřešili ošemetnou situaci po nahození Koláře a vydali se dopředu. Na konci útočné akce byl faulován Polanský Jiřím Cetkovským (PCE). Cetkovský si odpočine za hákování.
     
    36:44
    Třinec právě vstřelil branku!
    Druhá využitá přesilovka domácích, kteří odskakují do tříbrankového úniku! Poprvé v play-off se prosadil MARTIN RŮŽIČKA, když dostal přesně na hůl puk od Polanského zpoza branky! Polanský ukázal své nahrávačské schopnosti a Martin Růžička už měl jednoduchou pozici – 3:0! Asistence: Jiří Polanský, Martin Adamský.
     
    36:32
    Orsava vystihl směr rozehrávky hostí a okamžitě dával před branku na Poláka. Polákovi přistál puk v klíně a zakončit nedokázal, ale byl faulován Václavem Benákem (PCE). Benák je vyloučen na dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    35:21
    Hrňa jel po levém křídle proti Hudáčkovi, ale chyběla mu rychlost, Pardubičtí by ho dojeli, a tak zvolil rovnou střelu! Hudáček kotouč udržel pod paží!
     
    29:25
    Třinec právě vstřelil branku!
    Další akce Slezanů však končí druhou brankou v Hudáčkově síti! Třinečtí nahrnuli puk do brankoviště, až se nakonec objevil v síti! Jako střelec je označen JIŘÍ POLANSKÝ, pozici mu přichystali Adamský s Orsavou – 2:0! Asistence: Martin Adamský, Jakub Orsava.
     
    23:20
    Třinec právě vstřelil branku!
    Třinec využívá přesilovku a jde do vedení! Oceláři dlouhou kombinací unavili Pardubické, Bonk přihrál na levou stranu TOMÁŠI LINHARTOVI a ten se trefil přesně k tyči, Hudáček nedosáhl – 1:0! Asistence: Radek Bonk, Martin Růžička.
     
    22:17
    Na trestnou lavici odjíždí za hákování Václav Benák (PCE). Před Hudáčkem fauloval Hrňu a pak ještě stihl přibrzdit jeho nebezpečnou střelu.
     
    17:48
    Marek Trončinský (TRI) sestřelil na modré čáře pardubického Gregorce, jeho zákrok byl diváky oceněn potleskem, ale sudí ho posílají na trestnou lavici. Je vyloučen za krosček. Pardubice budou hrát minutu dlouhou přesilovku pěti proti třem.
     
    16:49
    Další nepřehledný závar před Hudáčkem, další šarvátky a teď už se bude vylučovat. Nejaktivnější byli Adam Rufer (TRI) a Marek Ďaloga (PCE). Rufer dostal dvě plus dvě minuty za hrubost a sekání. Ďaloga jen dvě minuty za sekání. Pardubice budou hrát přesilovou hru.
     
    13:17
    Nyní ujeli do přečíslení zase hosté a byla z toho jejich největší šance! Zohorna přihrával Sýkorovi, ale puk se od bránícího Oceláře odrazil k rozjetému Ďalogovi, jehož rána se otřela o horní tyč a zamířila do ochranné sítě!
     
    12:43
    Kolář chyboval na útočné modré a dopředu se vydali Bonk s Květoněm! Bonk vystřelil do levého Hudáčkova betonu, puk se odrazil do Květoně, zpátky k Bonkovi, ale nakonec skončil jen pod Hudáčkem! Při troše štěstí mohl tento kulečník dopadnout gólem.
     
    11:40
    Polanského přihrávka mířila do brankoviště na Martina Růžičku, ale propadla až na Linharta, který trefil jen levou tyčku Hudáčkovy branky! Naštěstí pro hosty se puk neodrazil do zad gólmana.
     
    07:28
    Prvním vyloučeným je Aleš Píša (PCE), který fauloval ve středním pásmu domácího Hrňu. Odsedí trest za hrubost.

    Ondřej Zoubek

    Branky a nahrávky: 24. Linhart (Bonk, Martin Růžička), 30. Polanský (Adamský, Orsava), 37. Martin Růžička (Polanský, Adamský), 59. Polák (Krejčí), 60. Rufer (Martin Růžička, D. Nosek) – 58. Sýkora (Semorád)


    HC Oceláři Třinec: Hrubec (Hamerlík) – Galvas, Roth, Linhart, Trončinský, Zíb, D. Nosek, Foltýn, Krejčí – Adamský, Polanský (A), Martin Růžička – Polák, Bonk (C), Orsava – Rufer, Rákos, Květoň – Hrňa, Peterek (A), Marek Růžička. Trenér: Jiří Kalous.
    HC Dynamo Pardubice: Hudáček (Salfický) – Ďaloga, Benák (A), Vašíček, Kočí (C), Gregorc, Píša – Zohorna, Cetkovský, Sýkora (A) – Tybor, T. Nosek, Radil – Semorád, Nahodil, Kolář – Číp, Moučka, Mozer. Trenér: Zdeněk Venera.

    Rozhodčí: Pešina, Hradil – Tošenovjan, Hlavatý

    Diváci: 4391
    bahis siteleri