Rádio Krokodýl Brno – Sparta 1:5 (kon.) | Vysoké Mýto – Slavia 2:6 (kon.) | Balticflora Teplice – Hradec Králové 10:1 (kon.)
Tango Brno – Helas Brno 11:2 (kon.) | Chrudim – Interobal Plzeň 14:1 (kon.) | Benago Praha – Kladno 4:4 (kon.)
konec
FK Chrudim
14:1 (7:0)
SK Indoss Plzeň
Pátek 21.03.2014, 20:00 • Sportovní hala, Chrudim • 1. Futsal liga
     
    39:46
    Indoss Plzeň právě vstřelil branku!
    Také Plzeň si na cestu domů může připsat alespoň jednu vstřelenou branku, o záda DOUGLASE (vl.) dostal míč do sítě Václav Koc – 14:1!
     
    37.55
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Máme zde třetí hattrick dnešního zápasu, ERA-PACK si se soupeřem hraje jako kočka s myší. Třetí gól do prázdné branky si připsal ZDENĚK CHMELÍK – 14:0!
     
    37:41
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Tohle si za rámeček hosté nedají, jejich kombinace skončila přihrávkou na DOUGLASE, který od poloviny hřiště efektním obloučkem přehodil vyběhnutého brankáře – 13:0!
     
    36:00
    Chrudim právě vstřelila branku!
    A znovu je tu gól do prázdné branky! Indoss si domů odveze debakl, na jeho umocnění se hattrickem podílel DOUGLAS – 12:0!
     
    28:40
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Ukázková samostatná akce MAXE končí další brankou Chrudimi! Již čtyřgólový střelec dnešního zápasu dostal balon do běhu na levou stranu, perfektní kličkou vykoupal Vykoupala a zasunul do prázdné branky – 11:0!
     
    26:57
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Vytoužená desítka přichází nakonec poměrně rychle, ze skrumáže před brankou nakonec dokázal míč vyškrábat Slováček, který ho posunul na branku. Tam rychlým skluzem doklouzal ZDENĚK CHMELÍK, který upravil na desetibrankový rozdíl – 10:0!
     
    26:43
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Ukázkový rohový kop Douglase dopadl přesně na nohu MAXE, který ze vzduchu a z první propasíroval míč mezi Vykoupalovýma nohama do sítě – 9:0!
     
    24:03
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Nyní se již chrudimský počet vstřelených branek znovu pohnul, ukázková akce na jeden dotek skončil přesným finálním pase Slováčka na MAXE, který jen dovedl balon do prázdné plzeňské branky – 8:0!
     
    13:01
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Hosté začínají být pomalu, ale jistě na ručník! Z velké dálky vyslal DOUGLAS poměrně lehkou střelu po zemi, k překvapení všech ji však plzeňský brankář propustil do sítě – 7:0!
     
    12:27
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Totožná akce jako před patnácti sekundy již nyní vyšla. MAX znovu mířil do stejných míst, nyní však rozvlnil síť za brankářem Vykoupalem – 6:0!
     
    09:35
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Blesková a úderná akce domácích znamená ještě před polovinou prvního poločasu pátou branku! Průnik Michala Mareše II skončil milimetrovým centrem na ZDEŇKA CHMELÍKA, který ve skluzu bez problému dopravil míč do prázdné branky – 5:0!
     
    07:56
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Domácí rázem přidávají čtvrtou branku, do střelecké listiny se zapsal také MATĚJ SLOVÁČEK, který obdržel přihrávku do běhu na pravou stranu a přesnou trefou na vzdálenější tyč nedal Vykoupalovi šanci – 4:0!
     
    05:59
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Nakonec domácí nic nevymýšleli, Max pouze lehce posunul míč na MICHALA MAREŠE, který technickou a poměrně lehkou střelou umístil balon přesně k levé tyči Vykoupalovy svatyně – 3:0!
     
    02:31
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Chrudimští postupovali do rychlého protiútoky, DOUGLAS dostal míč do druhé vlny a nekompromisní ranou mezi nohama Vykoupala navýšil náskok ERA-PACKu – 2:0!
     
    01:18
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Vzápětí již přichází změna skóre, do vedení se dostává velký favorit duelu! Dlouhý centr si velmi šikovně zpracoval na prsa TOMÁŠ KOUDELKA a následně ze vzduchu uklidil o tyč míč do sítě – 1:0!

    Petr Dejnožka

    Branky: 1. Koudelka (Mareš R.), 2. Douglas (Mareš R.), 5. Mareš M. (Max), 7. Slováček (Rešetár), 9. Chmelík (M. Mareš II), 12. Max, 13. Douglas, 24. Max (Slováček), 26. Max (Douglas), 26. Chmelík (Slováček), 28. Max, 36. Douglas (Chmelík), 37. Douglas, 38. Chmelík (Mareš M. II) – 39. Douglas (vla.)

    Karty:   21. Mareš R. (CHR) – 17. Koc (PLZ), 21. Šebek (PLZ)


    FK Chrudim: Olinha (21. Žďánský) – Mareš R., Popelka, Max, Rešetár, Felipe, Mareš M. II, Koudelka, Chmelík, Slováček, Mareš M.
    SK Indoss Plzeň: Vykoupal (Diviš) – Vnuk, Filinger, Vitouš, Koc, Šebek, Kučera, Böhm, Navrátil, Gabriel

    Rozhodčí: Ježek, Lasch
    bahis siteleri