New Jersey – Minnesota 4:3 (po pr.) | Philadelphia – Dallas 4:2 (kon.) | Montreal – Columbus 2:3 (kon.)
Ottawa – Tampa 4:5 (kon.) | Detroit – Pittsburgh 5:4 (po pr.) | Edmonton – Buffalo 1:3 (kon.)
Arizona – Florida 2:1 (kon.) | San Jose – Anaheim 3:2 (kon.) | Los Angeles – Washington 2:1 (2:1 po s.n.)
konec
Edmonton Oilers
1:3 (1:0, 0:1, 0:2)
Buffalo Sabres
Pátek 21.03.2014, 02:30 • Rexall Place, Edmonton • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    44:44
    Sabres právě vstřelili branku!
    Stafford dostal puk mezi kruhy, kde nejdříve se svou střelou netrefil bránu Oilers, ale kotouč se odrazil před Scrivense, kde jej Ennis zadovkou poslal znovu na DREW STAFFORDA, a ten už musel jen vstřelit puk do horních pater brány, protože Scrivens již byl položený na ledě. Asistence: Tyler Ennis.
     
    41:09
    Sabres právě vstřelili branku!
    Oilers nedokázali vyhodit kotouč ze svého obranného pásma a u pravého mantinelu jej zachytil Hodgson, který následně nahodil puk na bránu Oilers, kde znovu tečoval puk CORY CONACHER, a poslal tak Buffalo do vedení. Asistence: Torrey Mitchell, Cody Hodgson.
     
    29:17
    Sabres právě vstřelili branku!
    Buffalo využívá přesilovou hru! McBain dokázal udržet kotouč na modré čáře, odkud jej poslal na bránu Oilers, kde ještě tečoval puk CORY CONACHER, a ten usměrnil kousek pryže za záda Scrivense, který se přesunoval na původní dráhu letu puku. Asistence: Jamie McBain.
     
    17:45
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Oilers využívají přesilovou hru! Perron nahrál na modrou Schultzovi, jenž ještě našel svou přihrávkou na pravé straně TAYLORA HALLA, který svou pohotovou střelou prostřelil Hacketta. Asistence: Justin Schlutz, David Perron.

    Jan Matúš

    Branky a nahrávky: 18. Hall (Schultz, Perron) – 30. Conacher (McBain), 42. Conacher (Mitchell, Hodgson), 45. Stafford (Ennis)


    Edmonton Oilers: Scrivens (Fasth) – Marinčin, Petry, Klefbom, Ference, Fraser, J. Schultz – Hall, Gagner, Perron – Lander, Nugent-Hopkins, Pitlick – Hendricks, Gordon, Smyth – Gazdic, Larsen, Jones.
    Trenér: Dallas Eakins.

    Buffalo Sabres: Hackett (Lieuwen) – Ruhwedel, Ehrhoff, Ristolainen, Tallinder, Weber, McBain – Foligno, Ennis, Stafford – Conacher, Hodgson, Mitchell – Deslauriers, Flynn, D´Agostini – Scott, Konopka, Ellis.
    Trenér: Ted Nolan.

    Rozhodčí: Peel, Martell – Barton, Murphy.

    Diváci: 16 839
    bahis siteleri