Almería – Real Sociedad 4:3 (kon.)
konec
UD Almería
4:3 (1:1)
Real Sociedad San Sebastian
Pondělí 24.03.2014, 22:00 • Estadio de los Juegos Mediterráneos, Almería • Španělská LaLiga
Předzápasové kurzy
     
    90+1
    Almería právě vstřelila branku!
    Obrovská extáze na střídačce Almeríe, domácí jdou znovu do vedení! HICHAM KHALOUHA se dostal k odraženému balonu, který poté z bezprostřední blízkosti s přehledem dopravil do odkryté branky.
     
    85
    Real Sociedad právě vstřelil branku!
    Gólové hody pokračují. Volný kop z pravé strany se snesl přesně na hlavu MARKELA BERGARY, který dobře umístil balon přesně k pravé tyči. Skutečně úchvatné utkání.
     
    71
    Almería právě vstřelila branku!
    Neuvěřitelné. S jakou frekvencí jsou k vidění tři proměněné penalty v jednom utkání? VERZA měl ale nyní notnou dávku štěstí, Bravo do kopu vložil ruce. Vytěsnit balon se mu ale nepodařilo.
     
    66
    Almería právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno. Domácí také druhou penaltu proměňují. VERZA se rozběhl a s jistotou poslal balon k pravé tyči. Hraje se tak opět "od nuly."
     
    58
    Real Sociedad právě vstřelil branku!
    Tak to byla skutečně divoká minuta. Nejprve domácí skórovali v ofsajdovém postavení, následně hosté odpověděli. IMANOL AGIRRETXE dostal balon, počkal si na vyběhnutí brankáře, kterého poté padáčkem alá Karel Poborský překonal. Fantastický fotbalový moment.
     
    29
    Almería právě vstřelila branku!
    Domácí vyrovnávají! Když se již zdálo, že San Sebastian získá kontrolu nad utkání, přichází zásah Almeríe. OSCAR DÍAZ si narazil se spoluhráčem a poté nadýchaným obloučkem překonal padajícího Brava.
     
    21
    Real Sociedad právě vstřelil branku!
    K připravenému balonu se postavil CARLOS VELA. Hostující borec si poté počkal na první pohyb brankáře a s grácií sobě vlastní umístil nechytatelnou ránu k levé tyči.

    Libor Kucza

    Branky: 29. Díaz (F. Soriano), 66. Verza (pen.), 71. Verza (pen.), 90+1. Khaloua – 21. Vela (pen.), 58. Agirretxe, 85. Bergara (Castro)

    Karty:   20. Trujillo (ALM), 63. Díaz (ALM), 72. F. Soriano (ALM), 73. Verza (ALM) – 65. C. Martínez (RSC), 70. M. González (RSC), 87. de la Bella (RSC)


    UD Almería: Esteban – Torsiglieri, Trujillo, Rafita, Mané – Verza, F. Soriano (76. Tébar), Corona (C) (88. Khaloua), Suso, Vidal – Díaz (81. Barbosa).
    Náhradníci: Julián – M. Silva, Nélson, Tébar, Azeez, Barbosa, Khaloua.

    Real Sociedad San Sebastian: Bravo – M. González (C) (81. Castro), I. Martínez, de la Bella, C. Martínez – Bergara, Canales (72. Pardo), Zurutuza (73. Prieto), Griezmann, Vela – Agirretxe.
    Náhradníci: Royo – Ansotegi, Elustondo, Prieto, Pardo, Castro, Ros.

    Rozhodčí: Ayza – Martínez, Canales

    Diváci: 9600
    bahis siteleri