Petrohrad – Jaroslavl 2:3 (kon.) | Lev – Doněck 3:1 (kon.)
konec
Lev Praha
3:1 (2:0, 0:1, 1:0)
HC Donbass Doněck
Středa 26.03.2014, 19:00 • SLOVNAFT Arena, Bratislava • Play-off KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:50
    Lev Praha právě vstřelil branku!
    A je rozhodnuto! PATRIK ZACKRICSSON napálil kotouč nekompromisně do prázdné brány a rozhoduje o dnešním veledůležitém vítězství Lva Asistence: Michal Řepík.
     
    58:30
    Hosté hrají v šesti, Ján Laco na střídačce.
     
    Dnešní utkání sleduje 4486 diváků.
     
    53:59
    Vyrovnání měl na hokejce Varlamov! Ten po nepříjemné střele Kagarlického objel bránu a Vehanen jen s vypětím všech sil dokázal vleže pokrýt svou levou tyčku.
     
    50:25
    Obrovská šance Donbassu nekončí gólem, Dadonov neprostřelil dezorientovaného Vehanena a Lev vyhazuje!
     
    49:11
    Trenér Donbassu Andrej Nazarov cítí šanci a bere si oddechová čas. Čeká nás možná klíčová část zápasu.
     
    49:11
    Nepříjemnost pro Lva. Ryan O´ Byrne (LEV) vyhodil kotouč z vlastního obranného pásma do hlediště a Donbass si zahraje početní výhodu.
     
    37:22
    Druhé formaci Lva se podařilo pořádně potrápit hostující obranu, skoro minutový tlak Donbass ustál jen díky výborným zákrokům Jána Laca.
     
    35:29
    Obrovská šance Lva. Justin Azevedo se dostal k podivně odraženému kotouči a měl před sebou odkrytou klec, na poslední chvíli zasáhl betonem Ján Laco, který zatím v dnešním utkání drží nulu.
     
    33:38
    To je neuvěřitelné, Jevgenij Běluchin (DON) asi Vránovi záviděl trest a do zápisu dnešního utkání se dostane po nedovoleném zákroku na gólmana podobně jako jeho český protihráč. Běluchin zcela nepochopitelně finského gólmana podrazil.
     
    33:00
    Petr Vrána (LEV) zbytečně najel do brankáře Laca, což rozhodčí posoudil jako nedovolený zákrok a český útočník nyní oslabí své mužstvo. Kapitán českého týmu Jiří Novotný se ještě pokusil celou situaci reklamovat u rozhodčího, marně. A to znamená jediné, Lev se opět musí bránit, už potřetí v této třetině.
     
    30:31
    Jakuceńja pálil od modrého kruhu nebezpečně, Vehanen měl s vyražením jeho projektilu pořádné problémy.
     
    29:21
    Přesilovou hru si Lev dlouho neužil, Michal Birner (LEV) poslal před bránou k ledu Podhradského, což rozhodčí posoudil jako nedovolený zákrok a Birner si odsedí dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    28:11
    Sotva skončila jedna přesilová hra, začíná druhá, tentokrát si hru v početní převaze zkusí domácí, dvě minuty za krosček obdržel Jurij Silnickij (DON)
     
    26:02
    Donbass si zahraje v početní převaze, další útočný faul v podání hráče Lva. Tentokrát dostal dvě minuty za hrubost Martin Ševc (LEV)
     
    22:32
    Doněck právě vstřelil branku!
    Donbass snižuje na rozdíl jediné branky. DMITRIJ KAGARLICKIJ dostal spoustu prostoru, čehož využil přesnou střelou švihem pod víko Vehanenovy brány. Gólu předcházel sporný zákrok Varlamova na Nakládala, po němž se český útočník těžce zvedal z ledu. Asistence: Andrej Koněv.
     
    Okolo druhé branky, kterou vstřelil Lev ve 13. minutě panuje chaos. Podle opakovaných záběrů kotouč do brány evidentně tečoval Jiří Novotný, v oficiálním zápisu je však branka stále připsána Zackricssonovi.
     
    19:17
    Cestu do šatny si můžou domácí hráči hodně zpříjemnit třetím gólem, Peter Podhradský (DON) krosčekoval Thörnberga a Lev si zahraje svou první přesilovou hru v zápase.
     
    12:36
    A pozor! Zbytek zápasu odchytá miláček bratislavských tribun Ján Laco, který mezi třemi tyčemi nahrazuje Michaela Leightona.
     
    12:36
    Lev Praha právě vstřelil branku!
    Hodně nečekaný gól pražského celku! Patrik Zackricsson od mantinelu jen nahodil kotouč před bránu, odkud ho mezi Leightonovy betony usměrnil šikovnou tečí JIŘÍ NOVOTNÝ. Oficiálně je však gól připsán švédskému hokejistovi. Asistence: Patrik Zackricsson, Justin Azevedo.
     
    08:40
    Další nebezpečná situace hostů, Jakuceňja přihrával Fedotěnkovi, který mohl pálit do odkryté klece, Ukrajinec však zasáhl kotouč jen bruslí a bylo po velké šanci.
     
    04:13
    Lev Praha právě vstřelil branku!
    Třetí formace Lva teď svého soupeře dostala pod velký tlak, čehož využil MICHAL ŘEPÍK, který vybruslil od mantinelu až do dobré palebné pozice z levého kruhu, přičemž svou střelu švihem poslal neomylně do brány. Asistence:Michal Birner.
     
    01:25
    Lev byl na úvod zápasu aktivnějším mužstvem, v útočném pásmu však svého soupeře podrazil Martin Thörnberg (LEV) a pražský celek se teď bude muset bránit.

    Václav Petrů

    Branky a nahrávky: 5. Řepík (Birner), 13. Novotný (Zackricsson, Azevedo), 60. Zackricsson (Řepík) – 23. Kagarlickij (Koněv)


    Lev Praha: Vehanen (Engren)- Mäenpää, Ševc, Němec, Oystrick (A), O´Byrne, Gragnani, Nakládal, J. Mikúš- Zackricsson, Novotný (C), Azevedo- Sekáč, Thörnberg, Vrána- Řepík, Kapanen (A), Birner- Kubalík, Cingel, Matai
    HC Donbass Doněck: Leighton (13.Laco)- Kolář, Koněv, Podhradský, Wilson, Silnickij, Razin, Petruchno- Laine, Wirtanen, Robitaille- Dadonov (A), Fedotěnko (C) , Jakuceňja (A)- Kagarlickij, Varlamov, Kašpar- Torjanik, Běluchin, Zacharov

    Rozhodčí: Olenin, Ronn- Misjur, Raming

    Diváci: 4486
    bahis siteleri