Boston – Chicago 3:0 (kon.) | New Jersey – Arizona 2:3 (0:1 po s.n.) | Pittsburgh – Los Angeles 2:3 (kon.)
Detroit – Montreal 4:5 (kon.) | Tampa – NY Islanders 3:2 (5:4 po s.n.) | Florida – Carolina 0:3 (kon.)
St. Louis – Minnesota 5:1 (kon.) | Nashville – Buffalo 6:1 (kon.) | Colorado – Vancouver 3:2 (po pr.)
San Jose – Winnipeg 3:4 (kon.)
konec
Rytíři Kladno
2:4 (1:2, 0:1, 1:1)
Piráti Chomutov
Pátek 28.03.2014, 18:00 • ČEZ Stadion, Kladno • Baráž o extraligu
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:22
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Domácí přesilovku rychle využívají a budou v ní pokračovat až do konce 3. třetiny. IVAN MAJESKÝ dostal přihrávku na modrou a propálil Martina Růžičku střelou z první. Asistence: Pavel Patera.
     
    50:30
    Piráti právě vstřelili branku!
    David Hruška dostal dostatek času a prostoru a jeho křížnou nahrávku přes brankoviště zužitkoval NIKOLA GAJOVSKÝ. Hosté vedou o tři branky a kráčí ke třem bodům. Asistence: David Hruška.
     
    26:49
    Piráti právě vstřelili branku!
    Hosté se poměrně snadno usadili v pásmu. Bartečko si vyjel do střelecké pozice a jeho pokus neomylně tečoval MARK BOMERSBACK. Chábera nestihl na změnu dráhy letu regovat. Asistence: Luboš Bartečko.
     
    18:41
    Piráti právě vstřelili branku!
    Hosté se po třech oslabení oklepali a jdou znovu do vedení. Kaše se rozjel podél mantinelu, dostal se až za branku a k překvapení domácích poslal zpětnou nahrávku na přední tyč, kde se prosadil MAREK RAČUK. Asistence: Ondřej Kaše, Vojtěch Kubinčák.
     
    05:36
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Brzy je srovnáno. Patera poslal puk před branku, kde byl chvilku nekrytý JAN DALECKÝ a proti jeho střele se Martin Růžička nestihl přesunout. Asistence: Pavel Patera, Jan Rudovský.
     
    00:07
    Piráti právě vstřelili branku!
    Tak to je raketový start. Hosté vyhráli buly, DAVID HRUŠKA si najel mezi beky, dostal přesnou nahrávku a prostřelil Cháberu. Asistence: Jan Rutta, Tomáš Bartejs.

    Michal Sobotka

    Branky a nahrávky: 6. Dalecký (Patera, Rudovský), 58. Majeský (Patera) – 1. Hruška (Rutta, Bartejs), 19. Račuk (Kaše, Kubinčák), 27. Bomersback (Bartečko), 51. Gajovský (Hruška)


    Rytíři Kladno: Chábera (Cikánek) – Majeský, D. Růžička, P. Hořava, Kolářík, Černošek, Procházka – Zagrapan, Dragoun, Tenkrát – M. Hořava, Lukáč, Dalecký – Eberle, Patera, Rudovský – Kuchler, Havlíček, Strnad.
    Piráti Chomutov: M. Růžička (Kostúr) – Pulpán, Malec, Rutta, Jass, Krstev, Havel, Stehlík, Bartejs – Bomersback, Svoboda, Bartečko – Hruška, Gajovský, Hřebejk – Šagát, Kämpf, Hromas – Kubinčák, Račuk, Kaše.

    Rozhodčí: Hodek, Homola – Hlavatý, Tošenovjan

    Diváci: 2937
    bahis siteleri