Sparta – Chomutov 9:6 (kon.)
konec
ACEMA Sparta Praha
9:6 (2:2, 5:3, 2:1)
FbC 98 Chomutov
Pátek 28.03.2014, 19:30 • X3M Arena Barrandov • G2 liga juniorů
     
    51:52
    Sparta právě vstřelila branku!
    Spartu Sedmíkova neproměněná šance nemusí mrzet, protože jen o několik vteřin později předvedl pěkný individuální průnik obranou JAKUB NACHTMANN a Sparťané si tvoří náskok, který Chomutov bude horko těžko stahovat. Bez asistence.
     
    44:09
    Chomutov právě vstřelil branku!
    Že by Chomutov ještě zabojoval? Aleš Trávníček nahrál MILOŠI ŠULCOVI, jeho střela vymetla pavučinu. Asistence: Aleš Trávníček.
     
    40:55
    Sparta právě vstřelila branku!
    Hned zkraje třetiny pojišťuje Sparta své vedení. MARTIN HALAMA zakončil a zblízka překonal Šantoru, ten už nestihl zakročit. Asistence: Jaromír Sedmík.
     
    37:29
    Sparta právě vstřelila branku!
    Domácí zvyšují na dvougólový rozdíl. Matěj Pruner poslal míček před branku, kde ho získal JAKUB JOSEF MALHOCKÝ a Chomutov ztrácí kontakt ve skóre se soupeřem. Asistence: Matěj Pruner.
     
    37:06
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparťané dávají další branku a znovu vedou. Jan Denemark přiklepl míček JAROMÍRU SEDMÍKOVI, jehož pokus zaplachtil až za Šantorova záda. Asistence: Jan Denemark.
     
    34:57
    Sparta právě vstřelila branku!
    Skóre se po 7 sekundách opět mění! Vyrovnání na 5:5 měl na svědomí JAN PETRMICHL. Asistence: Michal Kabele.
     
    34:50
    Chomutov právě vstřelil branku!
    Vedení se opět přelilo na druhou stranu. Daniel Jäschke vypátral přesným pasem ALEŠE TRÁVNÍČKA, míček se po jeho ráně dokutálel až do branky. Asistence: Daniel Jäschke.
     
    33:42
    Chomutov právě vstřelil branku!
    Do samostatného úniku se dostal LUKÁŠ FIALA a poradil si s ním znamenitě, Hašpl neměl na tuhle střelu nárok. Bez asistence.
     
    30:09
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparťané se dnes poprvé dostávají do vedení! Lukáš Jeníček napálil pouze tyč Šantorovy klece, ale dorážející JAKUB JOSEF MALHOCKÝ již problém se vstřelením gólu neměl a završil tak hattrick. Asistence: Lukáš Jeníček.
     
    26:15
    Sparta právě vstřelila branku!
    Vedení Chomutova netrvalo moc dlouho. Po necelé minutě se hra zastavila znovu, tentokrát gól zajistil přihrávající Ondřej Špalek a přesně střílející DAVID HENDRICH. Asistence: Ondřej Špalek.
     
    25:37
    Chomutov právě vstřelil branku!
    Tým hostů si bere zpět vedení, o které přišel na konci 1. třetiny. ONDŘEJ BEJČEK zakončil kombinaci v přesilovce a usměrnil míček do odkrytého prostoru. Asistence: Tomáš Fiala.
     
    18:08
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparťanská spolupráce, která byla u prvního gólu, boduje dnes i podruhé. Břetislav Kůla našel volného JAKUBA JOSEFA MALHOCKÉHO, ten vypálil a srovnal stav. Asistence: Břetislav Kůla.
     
    16:25
    Sparta právě vstřelila branku!
    Malý důraz hostů před brankovištěm dokázala Sparta potrestat. Přihrávku Břetislava Kůly využil JAKUB JOSEF MALHOCKÝ a dává kontaktní branku. Asistence: Břetislav Kůla.
     
    02:19
    Chomutov právě vstřelil branku!
    Hosté zvýšili své vedení. Daniel Jäschke rozehrál volný úder, poslal míček na hůl MILOŠE ŠULCE, jehož střela byla přesná. Asistence: Daniel Jäschke.
     
    02:14
    Chomutov právě vstřelil branku!
    Hosté proměnili jednu ze svých šancí a jdou možná trochu překvapivě do vedení. ONDŘEJ ŠARŠA měl kolem sebe místo a rozhodl se pro zakončení, po kterém míček skončil v síti. Bez asistence.

    Tadeáš Mima


    Hledáme zpravodaje pro tým ACEMA Sparta Praha. Více informací zde.


    Hledáme zpravodaje pro tým FbC 98 Chomutov. Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 17. Malhocký (Kůla), 19. Malhocký (Kůla), 27. Hendrich (Špalek), 31. Malhocký (Jeníček), 35. Petrmichl (Kabele), 38. Sedmík (Denemark), 38. Malhocká (Pruner), 41. Halama (Sedmík), 52. Nachtmann – 3. Šarša, 3. Šulc (Jäschke), 26. Bejček (Fiala), 34. Fiala, 35. Trávníček (Jäschke), 45. Šulc (Trávníček)


    ACEMA Sparta Praha: Hašpl (Černý) – Malhocký, Kůla, Denemark, Halama, Zeman, Sedmík, Pruner, Hendrich, Kryštof, Kabele, Špalek, Jaroš, Nachtmann, Jeníček, Petrmichl
    FbC 98 Chomutov: Šantora (Šolta) – Bejček, Tichý, Jäschke, Drtina, Trávníček, L. Fiala, Andrle, T. Fiala, Kopp , Šarša, Chocholoušek, Krajník, Selinger, Pacher, Šulc

    Rozhodčí: Milan Baloun a Ondřej Sochůrek