Buffalo – Tampa 3:4 (po pr.) | NY Islanders – New Jersey 2:1 (2:0 po s.n.) | Carolina – Columbus 2:3 (po pr.)
Toronto – Detroit 2:4 (kon.) | Florida – Montreal 1:4 (kon.) | St. Louis – Dallas 2:4 (kon.)
Arizona – Minnesota 1:3 (kon.) | Vancouver – Anaheim 1:5 (kon.) | Los Angeles – Winnipeg 4:2 (kon.)
Philadelphia – Boston 3:4 (1:2 po s.n.) | Ottawa – Calgary 6:3 (kon.) | Detroit – Tampa 3:2 (kon.)
po s.n. (1:2)
Philadelphia Flyers
3:4 (2:1, 0:2, 1:0 - 0:0)
Boston Bruins
Neděle 30.03.2014, 18:35 • Wells Fargo Center, Philadelphia • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:30.
     
    Vítejte u našeho on-line přenosu! Kanadsko-americká NHL má na programu další sérii utkání, do které patří také souboj Philadephie Flyers a Bostonu Bruins. Úvodní buly je ve Wells Fargo Centeru, tedy domovském stánku Philadelphie, naplánováno na 18:30. Přeji příjemný sportovní zážitek!
     
    Philadelphia Flyers
    Celek z Pensylvánie se nachází na šestém místě Východní konference. V rámci Metropolitní divize je pak se ziskem 85 bodů třetí. Své poslední utkání Letci zvládli, když na domácí půdě zdolali Toronto 4:2.
     
    Boston Bruins
    Medvědi mají na svém kontě rovných 108 bodů. Patří jim první příčka Východní konference, ale celé NHL. Předchozí duel se Bostonu vydařil náramně, na půdě Washingtnou zvítězil 4:2.
     
    Vzájemné zápasy
    Oba celky sehrály v právě probíhající sezoně dvě utkání. Nejprve zvítězila Philadelhia 5:2, odveta vyzněla lépe pro Medvědy, kteří klání jednoznačně ovládli v poměru 6:1.
     
    Československá stopa v utkání
    V dresu Philadelphie naskočí Jakub Voráček, který je s 55 body třetím nejproduktivnějším hráčem týmu. Lídrem kanadského bodování Bruins je s 60 body David Krejčí. Za Boston nastupují také slovenští zadáci, jsou jimi Zdeno Chára a Andrej Meszároš.
     
    Úvodní sestavy:

    Philadelphia Flyers: Mason (Emery) – Timonen, Coburn, Grossman, Streit, L. Schenn, MacDonald – Voráček, Giroux, Hartnell – Simmonds, B. Schenn, McGinn – Raffl, Couturier, Read – Hall, Lecavalier, Rinaldo

    Boston Bruins: Rask (Johnson) – Hamilton, Chára, Meszároš, Boychuk, Krug, Miller – Iginla, Krejčí, Lucic – Smith, Bergeron, Marchand – Eriksson, Söderberg, Kelly – Thornton, Campbell, Paille

    Rozhodčí: Peel, LaRue – Devorski, Raciot.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:26
    Boston velmi aktivně napadal, což donutilo Letce k nepřesné rozehrávce, která konči icingem. Vhazovat se bude po levé ruce Masona.
     
    01:28
    Na druhé straně hrací plochy testoval pozornost Raska Wayne Simmonds. Rána forvarda, který okusil také českou nejvyšší soutěž, ale zamířila těsně vedle pravé tyče.
     
    02:03
    Již se zdálo, že se puku ujme Eriksson, v poslední chvíli jej ale odzbrojil Lecavalier. Technický forvard poté vytvořil rozruch před brankou Bostonu. Branky se ale nedočkal.
     
    02:54
    Philadelphia má velké problémy s rozehrávkou, Medvědy zdobí především velmi dobrý pohyb, který dělá domácí družině značné potíže.
     
    03:22
    Do Voráčkovy dělovky vložil hůl Giroux, domácí kapitán ale puk mezi tři tyče nenasměroval. Neujal se ani protiútok zakončený Marchandem. Sledujeme velmi aktivní duel.
     
    04:21
    Söderberg se prohnal do útočného pásma, kde byl ale zastaven pozornou defenzivou Philadelphie. Kotouč se poté chopili Letci.
     
    05:25
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Domácí se ujímají vedení, Hall se prodral přes modoru čáru, načež přihrál najíždějícímu VINCENTU LECAVALIEROVI, který přesnou ranou nad levý beton překonal Raska. Asistence: Adam Hall, Zac Rinaldo.
     
    06:48
    Boston se snaží rychle odpovědět, předvedl velmi nebezpečnou ránu v podání Zdena Chára. Vytáhlý zadák ale zamířil nepřesně. Puku se poté chopila družina v oranžovém.
     
    07:41
    Hall dlouho betonoval kotouč za soupeřovou brankou, kde jej ale nakonec odzbrojil vrátivší se David Krejčí. Boston se osvobozuje.
     
    08:28
    Po zákroku Masona následuje úvodní komerční přestávka. Domácí vstoupili do utkání lépe, díky Lecavalierovi drží náskok jedné branky. Jak se bude souboj vyvíjet nadále?
     
    09:10
    Coburn se vydal na útočný výlet a zavezl puk do pásma. Celá akce skončila MacDonaldovou tvrdou ranou od modré, která ale nezamířila za Raskova záda.
     
    10:08
    Philadelphia je v právě probíhajících minutách lepším celkem. Voráček nyní objel branku a pokusil se přihrát křížem. Puku se ale chopila obrana Bostonu.
     
    10:43
    Bruins právě vstřelili branku!
    Je vyrovnáno! Geniální přihrávka zpoza brány byla adresována ANDREJI MESZÁROŠOVI. Slovenský orbánce poté milimetrovým švihem rozvlnil síť za Masonem. Asistence: Brad Marchand, Dougie Hamilton.
     
    11:57
    Medvědi jsou na koni, nadále operují v ptočném pásmu. Nakonec se ale Letci náporu ubránili a vydali se kupředu. Také tato ofenziva všal zůstala bez šťasntého konce v podobě branky.
     
    12:45
    Hall vyvezl puk do středního pásma, kde si obhodil protihráče a snažil se procpat dále. Proti ale byl obránce Bruins, který forvarda domácích sundal ukázkovým "stromem".
     
    13:01
    Ofsajd domácí družiny. Následuje komerční přestávka, po které se bude vhazovat ve středním pásmu. Sledujeme skutečně kvalitní utkání, které je plné hokejovosti.
     
    13:53
    Po delší době jsou Flyers usazeni v útočné třetině. Z delšího pobytu v nebezpečné zóně ale nakonec nic nebylo, Boston se ubránil bez větších obtíží.
     
    14:50
    MacDonald vypálil tvrdě od modré, načež nastal před Raskem obrovský závar. Ani jeden z domácích hokejistů ale nedokázal ležícího brankáře překonat. Vynikající moment Raska.
     
    15:33
    Na druhé straně se hnal do zakončení Lucic. Forvard hostí nakonec přihrál Davidu Krejčímu, který ale branku v dobré pozici minul.
     
    15:51
    Ve středu hrací plochy se do sebe pustili Jarome Iginla (BOS) a Zac Rinaldo (PHI). Na body zřejmě vyhrál domácí borec, lavici hanby ale obsadí oba borci.
     
    16:26
    Vincent Lecavalier je v dnešním utkání hladový po brance, nyní si sjel do útočného pásma a prudkou ranou zápěstím zaměstnal Raska. Hostující brankář si ale s tímto pokusem poradil.
     
    16:54
    Bartkowského dělovka zamířila mimo, Mason se za ní stačil pouze ohlédnout. Nedlouho poté se domácí osvobodili vyhozením do střední třetiny.
     
    17:45
    Boston působí v závěru první periody živějším dojmem. Ke střele se dostal Dougie Hamilton, který mohl k asistenci přidat také branku. Přesnou ránu od modré ale Mason zastavil famózním semaforem.
     
    18:15
    A opět musel Mason vytáhnout své umění. Tentokráte proti pumelici Boychuka. Opět byl úspěšný, brankář Letců své mužstvo dvakrát hodně podržel.
     
    18:43
    Dlouhé nahození Mason před dotírajícími borci Bostonu raději ukryl do rukavice. Vhazovat se bude po jeho levé ruce. Bruins se nadále tlačí do útoku.
     
    19:19
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Fantastická akce Letců! Domácí zadák zachytil na vlastní modré kotouč, který předal Voráčkovi. Český dravec poté zavezl touš do pásma a viděl na levé straně najíždějícího KIMMO TIMONENA. Finský zadák poté trefil přesně odkrytou část branky. Asistence: Jakub Voráček.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Je za námi úvodní perioda, která přinesla zajímavou podívanou. Nejprve se vedení ujali domácí, Boston ale zanedlouho našel odpověď. V závěru třetiny poté poslal Flyers do vedení Timonen. Jak se bude souboj vyvíjet nadále? Sledujte náš on-line přenos!

    Střely na branku: 11:10
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:43
    Lehkou střelu z pravé strany Rask poměrně v poklidu likviduje. Vhazovat se bude po jeho pravici. Do druhé části vstoupila aktivněji Philadelphia.
     
    21:30
    Söderberg obkroužil branku domácích a předložil ideální pas najíždějícímu Lucicovi. Hostující dravec bleskově vypálil, projektil se ale setkal pouze s připravenou lapačkou Masona.
     
    22:13
    Až nyní se Letci osvobodili a stihli navíc zaútočit. Po dramatickém střetu u levého mantinelu odchází na trestnou lavici Kevin Miller (BOS). Potrestán je za hru vysokou holí. Jak Philadelphia naloží s touto příležitostí?
     
    22:45
    Boston stihl nejen vyhodit, navíc se také dostal do šance. Akce unikající dvojice skončila u Brada Marchanda, který se zjevil zcela sám před Masonem. Dnes velmi dobře chytajícího brankáře Flyers ale nedokázal překonat.
     
    23:07
    Opět je kotouč mimo útočné pásmo Philadelphie. Hosté se zatím brání dobře, Letci se zatím ani neusadili v útočné třetině.
     
    23:35
    Zakázané uvolnění domácích. Tuto přesilovou hru si celek z Pensylvánie za rámeček rozhodně nedák, prakticky nevystřelil na bránu.
     
    24:34
    Hosté pouze vyvezli puk do středního pásma a odešli střídat. Oslabení je stálo velké množství sil. Ofenziva Letců ale ztroskotala na špatném přechodu modré čáry, je pískán ofsajd.
     
    25:02
    Rask se musel předvést proti pálícímu Hallovi, jehož švih ale postrádal gólové parametry. Finský gólman si poradil s přehledem.
     
    25:33
    Opět se bude trestat. Tentokráte si zahrají přesilovou hru hosté. Za hákování je potrestán Adam Hall (PHI).
     
    25:44
    Bruins právě vstřelili branku!
    Famózní představení velikána v sestavě Bruins. ZDENO CHÁRA číhal u branky, kam také obdržel přihrávku. Následně vybruslil před Masona a bekhendem zakončil přesně nad levé rameno domácího brankáře. Asistence: Jarome Iginla, David Krejčí.
     
    26:28
    Letci ale spechají kupředu, z dobré pozice pálil Couturier. Rask se ale zaskvěl pohotovým vykopnutím levého chrániče. Utkání má velmi dobré tempo.
     
    26:52
    Komerční přestávka. Nabídne u další průběh utkání takto pohlednou podívanou? Odpověď se dozvíme po skončení reklamní pauzy.
     
    27:11
    Utkání se přiostřje. Další přesilová hra pro domácí družinu. Dvě minuty za nedovolené bránění si odpyká Chris Kelly (BOS).
     
    27:25
    S tresty se ve druhé části skutečně roztrhl pytel. Scott Hartnell (PHI) již míří na trestnou lavici, provinil se hákováním.
     
    28:48
    Hra ve čtyřech zatím nepřináší velké vzrušení, za zmínku stojí pouze Chárův pokus z hranice levého kruhu, který Mason efektním rozklekem zlikvidoval.
     
    29:35
    Nyní ale Boston útočí, seč mu síly stačí. Obrana Philadelphie ale nadále odolává. Medvědi předádějí famózní hokejovou podívanou.
     
    30:46
    Ranou z velkého úhlu se pokusil Raska zaskočit Zac Rinaldo. Rána domácího forvard ale zkušeného brankáře nemohla zaskočit, prostor u levé tyče si pohlídal.
     
    31:05
    Bruins právě vstřelili branku!
    Hosté jdou do vedení! PATRICE BERGERON objel domácí svatyni a zcela nečekaně z otočky vyslal přízemní střelu, se kterou Mason nepočítal. Kotouč mu tak procestoval mezi betony. Asistence: Reilly Smith, Matt Bartkowski.
     
    32:02
    Philadelphia betonuje kotouč v útočném pásmu, nakonec o něj ale přichází. Boston se osvobozuje. Hosté jsou ve druhé periodě jednoznačeně lepším celkem.
     
    33:07
    Thorntnon hledal v útočném pásmu dobře postaveného spoluhráče, který ale touš nedostal. Forvard Bruins totiž přihrál velmi nepřesně, puk se ocitl ve středním pásmu.
     
    33:36
    Postavení mimo hru v podání Medvědů. Vhazovat se bude ve středním pásmu, kde ani jednomu z celků nebezepečí nehrozí.
     
    34:02
    Mason se měl opět co ohánět, ke střele se totiž dostal Bergeron. Nyní byl ale úspěšnější domácí brankář, který poté uschoval kotouč. Buly v útočném pásmu Bruins.
     
    34:28
    Voráček dlouho zaměstnával defentivu Bruins, o puk ale vzápětí přišel. Následný protiútok Bruins vedl Marchand. Individuální zakončení se ale nepodařilo, bekhend hostujícího forvarda Mason lapil.
     
    35:31
    Komerční přestávka, po které se bude vhazovat ve středním pásmu.
     
    36:20
    Po sražené Lecavalierově ráně se dostal ke střeleckému pokusu Zac Rinaldo. Forvard domácích ale zamířil z ideální pozice těsně vedle levé tyče.
     
    37:13
    Domácí se osmělili, stále více vyrážejí do ofenzivy. Další rána ale byla sražena do ochranné sítě. Vhazovat se bude po levé ruce Raska.
     
    37:50
    Postavení mimo hru v podání Bostonu Bruins. Utkání je nyní hodně bojovné, soci si navzájem nedají ani centimetr ledové plochy.
     
    38:31
    Philadelphia předvedla učebnicovou kombinaci, na jejímž konci byl Streit. Dělovka z mezikruží ale zamířila přesně do hrudi zakleklého Raska, který tak opět podržel svůj celek.
     
    39:12
    Lecavalier si sjel do útočného pásma a ze značného úhlu prověřil pozornost Raska. Hostující muž v masce si ale při zásahu lapačkou počínal jistě. Buly v útočném pásmu Letců.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Druhá část je minulostí. Lepším celkem byl hostující Boston, který dokázal dvěma brankami otočit nepříznivý vývoj duelu. Podaří se Medvědům dotáhnout zápas do vítězného konce, nebo se Letci vzchopí? Sledujte i nadále náš on-line přenos!

    Střely na branku: 27:23
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:30
    Bleskový nástup do utkání v podání Letců. Scott Hartnell se po rychlé kombinaci řítil zcela sám na Raska, ovšem bekhendový blafák mu nevyšel. Následně byla posunutá brána.
     
    41:47
    Philadelphia je zatím ve třetí části lepším celkem, ovšem do velkých šancí se zatím nedostává. Boston nadále odolává.
     
    42:36
    Paille se dostal ke střele z hranice pravého kruhu, Mason si ale poradil na výbornou a kotouč nepustil za svá záda.
     
    43:15
    Domácí budou mít ideální příležitost k vyrovnání. Za hákování totiž putuje na trestnou lavici Dougie Hamilton (BOS). Zužitkují Letci tuto příležitost?
     
    43:28
    Kritická situace pro Bruins. Zdeno Chára (BOS) totiž nešťastně vyhodil kotouč do hlediště, za což je pochopitelně potrestán.
     
    44:18
    Hosté ale vyhazují, Philadelphii se zatím přesilová hra příliš nedaří.
     
    44:50
    Opět je kotouč až u Masona, domácí skvadra musí zahájit útočné snažení zpoza vlastní brány. Zdá se, že Bruins budou brzy z nejhoršího venku.
     
    45:28
    Hosté v plném počtu. Philadelphii se honba za vyrovnáním komplikuje, dlouho přesilovou hru pěti proti třem totiž nedokázala vůbec zužitkovat, ba dokonce připravit si větší možnost.
     
    46:09
    Postavení mimo hru v podání Flyers. Následuje komerční přestávka, po níž se bude vhazovat ve středním pásmu. Boston nadále drží těsné vedení.
     
    46:40
    Mason se snažil rychle rozehrát útok, avšak kotouč doputoval až ke kolegovi v opačném brankovišti. Rask poté před dotírajícím forvardem domácích raději ukryl kotouč.
     
    47:28
    Dělovku Lukeho Schenna Rask likviduje pomocí své vyrážečky. Philadelphia se nyní prezentuje poměrně sympatickým výkonem. Chybí však finální fáze.
     
    48:03
    Letci se řítili do přečíslení tří na jednoho, které zakončoval Scott Hartnell. Ani tentokráte si ale na brankáře Bruins nepřišel.
     
    48:47
    Na druhé straně hrací plochy pálil nebezpečné Reilly Smith. Mason ale jeho pokus z mezikruží zlikvidoval a ihned rozehrál protiútok svého celku.
     
    49:33
    Festival spálených šancí! Nejprve se ocitl zcela sám před Raskem Couturier, ale švihem neuspěl. Na opačném pólu se po přihrávce před prázdnou branku natahoval Lucic. Na pas ale nedosáhl.
     
    50:27
    Po zásahu Masona proti nikterak nebezpečné ráně následuje komerční přestávka.
     
    51:15
    Voráček se snažil zpomalit hru a předat kotouč Girouxovi, který sjížděl do slibné pozice. To se mu ale nepovedla. Se střelou zápěstím poté neuspěl Paille.
     
    52:16
    Hraje se nahoru dolů, akce střídá akci. Ani jedno z mužstev se ale nyní nedostává do výraznějších střeleckých pozic.
     
    52:42
    Krejčí předvedl vynikající individální práci, díky které se uvolnil a předal puk Iginlovi. Zkušený forvard poté ale zcela sám před Masonem minul.
     
    53:45
    Philadelphia tlačí, nejnebezpečnějším pokusem se prezentoval Timonen, jehož dělovku Rask se štěstím zlikvidoval. Hosté se mohou spolehnout na svého brankáře.
     
    54:57
    Lecavalier zavezl puk do útočného pásma, kde o něj ale hnedle přišel. Ke slovu se dostal také Wayne Simmonds. Letci šlapu na plyn, stále ale ztrácejí jednu branku.
     
    55:18
    Komerční přestávka. Podaří se domácímu celku srovnat krok a poslat utkání do prodloužení?
     
    55:37
    Voráčkova táhlá rána z pravé strany orazítkovala vyrážečku Raska. Domácím již příliš času na vyrovnání nezbývá.
     
    56:21
    Lucic zakončoval z mezikruží pohlednou kombinaci, navýšení vedení se ale nedočkal, Mason se vytasil se svém betonem a nebezpečí uhasil.
     
    57:18
    Neskutečný zásah Masona! Söderberg se vyhnul obránci, položil si brankáře domácích a měl před sebou odkrytou bránu. Mason ale stačil v pádu zasáhnout a odvrátit branku Bostonu.
     
    58:18
    Kotouč drží na holích Boston, hosté předvádějá vynikající "udržovací" taktiku.
     
    58:40
    Flyers odvolávají brankáře!
     
    59:12
    Krejčí se již řítil na prázdnou bránu, ale zastavil jej hvizd sudího. Obdržel totiž přihrávku rukou. Buly ve středním pásmu. Domácí lodivod si bere oddechový čas.
     
    59:36
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Domácí v závěru vyrovnávají! Po velkém závaru před brankou hostí doklepl kotouč od odkryté klece VINCENT LECAVALIER. Asistence: Jakub Voráček, Kimmo Timonen.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    Domácím se podařilo v závěru duelu vyrovnat. Následovat tak bude prodloužení, připadě samostatné nájezdy. Jaké rozuzlení bude mít tento duel?
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    60:31
    Giroux se hned v úvodu prodloužení opřel do kotouče, který ale skončil těsně vedle pravé tyče. Domácí jsou na koni.
     
    61:10
    Loui Eriksson se zjevil zcela sám před Masonem, avšak ve stoprocentní příležitosti selhal! Kotouč poslal vysoko nad.
     
    61:54
    Iginlovu dělovku z hranice levého kruhu Mason likviduje a přerušuje hru. Vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    62:11
    Před dojíždějícím Couturierem Rask raději ukryl kotouč. Buly v útočném pásmu Flyers.
     
    62:36
    Postavení mimo hru v podání Bostonu. Vhazovat se bude ve středním pásmu, blíže k brance Letců.
     
    63:22
    Podruhé v prodloužení stál Eriksson tváří v tvář Masonovi. Ani tentokráte ale nedokázal rozsvítit červené světlo, domácí brankář zasáhl pomocí levého betonu.
     
    64:08
    Na druhé straně ledové plochy se řítil zcela sám na Raska Luke Schenn. Domácí borec se pokusil zakončit mezi betony. Úspěch ale neslavil.
     
    65:00
    Prodloužení skončilo.
     
    Nastavený čas o vítězi nerozhodl, na řadu tak přicházejí samostatné nájezdy.
     
    Samostatné nájezdy začínají.
     
    Jako první se vydal Vincent Lecavalier. Kanadský technik ale Raska nevymíchal – 0:0.
     
    Patrice Bergeron předvedl podobný fohendový blafák, se kterým ale slavil úspěch – 0:1.
     
    Claude Giroux bekhendem srovnává skóre, Rask neměl nárok – 1:1.
     
    Brad Marchand neproměňuje, zastavila jej Masonova hůl – 1:1.
     
    Raffl si ale na Raska také nepřišel – 1:1.
     
    Jarome Iginla se svou střelou také neúspěšný – 1:1.
     
    Další domácí borec také neúspěšný – 1:1.
     
    David Krejčí bekhendem také neproměňuje – 1:1.
     
    Jakub Voráček mířil mezi betony Raska. Neúspěšně – 1:1.
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Boston Bruins.
    Autorem branky je REILLY SMITH.
     
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno. Po dramatickém vyrovnání v závěru dospěl duel až k samostatným nájezdům. V nich vystřelil Medvědům bonusový bod Reilly Smith. Bruins tak zvítězili 4:3 po samostatných nájezdech. Já vám děkuji za pozornost a u dalšího on-line přenosu nashledanou!

    Střely na branku:
     
    Tři hvězdy utkání:
    1. Reilly Smith (BOS) 0+1
    2. Vincent Lecavalier (BOS) 2+0
    3. Tuukka Rask (BOS) 49 zák., 3 góly, 94,2%
     
    Československá stopa v utkání:
    David Krejčí (BOS) 0+1, 1 střela, čas na ledě 17:10
    Zdeno Chára (BOS) 1+0, 4 střely, čas na ledě 24:55
    Andrej Meszároš (BOS) 1+0, 3 střely, čas na ledě 20:21
    Jakub Voráček (PHI) 0+2, 1 střela, čas na ledě 18:09 (21:27:58)

    Libor Kucza

    Branky a nahrávky: 6. Lecavalier (Hall, Rinaldo), 20. Timonen (Voráček), 60. Lecavalier (Voráček, Timonen) – 11. Meszároš (Marchand, Hamilton), 26. Chára (Iginla, Krejčí), 32. Bergeron (Smith, Bartkowski), rozh. náj. Smith


    Philadelphia Flyers: Mason (Emery) – Timonen, Coburn, Grossman, Streit, L. Schenn, MacDonald – Voráček, Giroux, Hartnell – Simmonds, B. Schenn, McGinn – Raffl, Couturier, Read – Hall, Lecavalier, Rinaldo
    Boston Bruins: Rask (Johnson) – Hamilton, Chára, Meszároš, Boychuk, Krug, Miller – Iginla, Krejčí, Lucic – Smith, Bergeron, Marchand – Eriksson, Söderberg, Kelly – Thornton, Campbell, Paille

    Rozhodčí: Peel, LaRue – Devorski, Raciot
    bahis siteleri