Buffalo – Tampa 3:4 (po pr.) | NY Islanders – New Jersey 2:1 (2:0 po s.n.) | Carolina – Columbus 2:3 (po pr.)
Toronto – Detroit 2:4 (kon.) | Florida – Montreal 1:4 (kon.) | St. Louis – Dallas 2:4 (kon.)
Arizona – Minnesota 1:3 (kon.) | Vancouver – Anaheim 1:5 (kon.) | Los Angeles – Winnipeg 4:2 (kon.)
Philadelphia – Boston 3:4 (1:2 po s.n.) | Ottawa – Calgary 6:3 (kon.) | Detroit – Tampa 3:2 (kon.)
po s.n. (1:2)
Philadelphia Flyers
3:4 (2:1, 0:2, 1:0 - 0:0)
Boston Bruins
Neděle 30.03.2014, 18:35 • Wells Fargo Center, Philadelphia • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Boston Bruins.
    Autorem branky je REILLY SMITH.
     
    Claude Giroux bekhendem srovnává skóre, Rask neměl nárok – 1:1.
     
    Patrice Bergeron předvedl podobný fohendový blafák, se kterým ale slavil úspěch – 0:1.
     
    63:22
    Podruhé v prodloužení stál Eriksson tváří v tvář Masonovi. Ani tentokráte ale nedokázal rozsvítit červené světlo, domácí brankář zasáhl pomocí levého betonu.
     
    61:10
    Loui Eriksson se zjevil zcela sám před Masonem, avšak ve stoprocentní příležitosti selhal! Kotouč poslal vysoko nad.
     
    59:36
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Domácí v závěru vyrovnávají! Po velkém závaru před brankou hostí doklepl kotouč od odkryté klece VINCENT LECAVALIER. Asistence: Jakub Voráček, Kimmo Timonen.
     
    58:40
    Flyers odvolávají brankáře!
     
    57:18
    Neskutečný zásah Masona! Söderberg se vyhnul obránci, položil si brankáře domácích a měl před sebou odkrytou bránu. Mason ale stačil v pádu zasáhnout a odvrátit branku Bostonu.
     
    52:42
    Krejčí předvedl vynikající individální práci, díky které se uvolnil a předal puk Iginlovi. Zkušený forvard poté ale zcela sám před Masonem minul.
     
    49:33
    Festival spálených šancí! Nejprve se ocitl zcela sám před Raskem Couturier, ale švihem neuspěl. Na opačném pólu se po přihrávce před prázdnou branku natahoval Lucic. Na pas ale nedosáhl.
     
    48:03
    Letci se řítili do přečíslení tří na jednoho, které zakončoval Scott Hartnell. Ani tentokráte si ale na brankáře Bruins nepřišel.
     
    43:28
    Kritická situace pro Bruins. Zdeno Chára (BOS) totiž nešťastně vyhodil kotouč do hlediště, za což je pochopitelně potrestán.
     
    43:15
    Domácí budou mít ideální příležitost k vyrovnání. Za hákování totiž putuje na trestnou lavici Dougie Hamilton (BOS). Zužitkují Letci tuto příležitost?
     
    40:30
    Bleskový nástup do utkání v podání Letců. Scott Hartnell se po rychlé kombinaci řítil zcela sám na Raska, ovšem bekhendový blafák mu nevyšel. Následně byla posunutá brána.
     
    36:20
    Po sražené Lecavalierově ráně se dostal ke střeleckému pokusu Zac Rinaldo. Forvard domácích ale zamířil z ideální pozice těsně vedle levé tyče.
     
    31:05
    Bruins právě vstřelili branku!
    Hosté jdou do vedení! PATRICE BERGERON objel domácí svatyni a zcela nečekaně z otočky vyslal přízemní střelu, se kterou Mason nepočítal. Kotouč mu tak procestoval mezi betony. Asistence: Reilly Smith, Matt Bartkowski.
     
    27:25
    S tresty se ve druhé části skutečně roztrhl pytel. Scott Hartnell (PHI) již míří na trestnou lavici, provinil se hákováním.
     
    27:11
    Utkání se přiostřje. Další přesilová hra pro domácí družinu. Dvě minuty za nedovolené bránění si odpyká Chris Kelly (BOS).
     
    25:44
    Bruins právě vstřelili branku!
    Famózní představení velikána v sestavě Bruins. ZDENO CHÁRA číhal u branky, kam také obdržel přihrávku. Následně vybruslil před Masona a bekhendem zakončil přesně nad levé rameno domácího brankáře. Asistence: Jarome Iginla, David Krejčí.
     
    25:33
    Opět se bude trestat. Tentokráte si zahrají přesilovou hru hosté. Za hákování je potrestán Adam Hall (PHI).
     
    22:45
    Boston stihl nejen vyhodit, navíc se také dostal do šance. Akce unikající dvojice skončila u Brada Marchanda, který se zjevil zcela sám před Masonem. Dnes velmi dobře chytajícího brankáře Flyers ale nedokázal překonat.
     
    22:13
    Až nyní se Letci osvobodili a stihli navíc zaútočit. Po dramatickém střetu u levého mantinelu odchází na trestnou lavici Kevin Miller (BOS). Potrestán je za hru vysokou holí. Jak Philadelphia naloží s touto příležitostí?
     
    21:30
    Söderberg obkroužil branku domácích a předložil ideální pas najíždějícímu Lucicovi. Hostující dravec bleskově vypálil, projektil se ale setkal pouze s připravenou lapačkou Masona.
     
    19:19
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Fantastická akce Letců! Domácí zadák zachytil na vlastní modré kotouč, který předal Voráčkovi. Český dravec poté zavezl touš do pásma a viděl na levé straně najíždějícího KIMMO TIMONENA. Finský zadák poté trefil přesně odkrytou část branky. Asistence: Jakub Voráček.
     
    17:45
    Boston působí v závěru první periody živějším dojmem. Ke střele se dostal Dougie Hamilton, který mohl k asistenci přidat také branku. Přesnou ránu od modré ale Mason zastavil famózním semaforem.
     
    15:51
    Ve středu hrací plochy se do sebe pustili Jarome Iginla (BOS) a Zac Rinaldo (PHI). Na body zřejmě vyhrál domácí borec, lavici hanby ale obsadí oba borci.
     
    14:50
    MacDonald vypálil tvrdě od modré, načež nastal před Raskem obrovský závar. Ani jeden z domácích hokejistů ale nedokázal ležícího brankáře překonat. Vynikající moment Raska.
     
    10:43
    Bruins právě vstřelili branku!
    Je vyrovnáno! Geniální přihrávka zpoza brány byla adresována ANDREJI MESZÁROŠOVI. Slovenský orbánce poté milimetrovým švihem rozvlnil síť za Masonem. Asistence: Brad Marchand, Dougie Hamilton.
     
    05:25
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Domácí se ujímají vedení, Hall se prodral přes modoru čáru, načež přihrál najíždějícímu VINCENTU LECAVALIEROVI, který přesnou ranou nad levý beton překonal Raska. Asistence: Adam Hall, Zac Rinaldo.

    Libor Kucza

    Branky a nahrávky: 6. Lecavalier (Hall, Rinaldo), 20. Timonen (Voráček), 60. Lecavalier (Voráček, Timonen) – 11. Meszároš (Marchand, Hamilton), 26. Chára (Iginla, Krejčí), 32. Bergeron (Smith, Bartkowski), rozh. náj. Smith


    Philadelphia Flyers: Mason (Emery) – Timonen, Coburn, Grossman, Streit, L. Schenn, MacDonald – Voráček, Giroux, Hartnell – Simmonds, B. Schenn, McGinn – Raffl, Couturier, Read – Hall, Lecavalier, Rinaldo
    Boston Bruins: Rask (Johnson) – Hamilton, Chára, Meszároš, Boychuk, Krug, Miller – Iginla, Krejčí, Lucic – Smith, Bergeron, Marchand – Eriksson, Söderberg, Kelly – Thornton, Campbell, Paille

    Rozhodčí: Peel, LaRue – Devorski, Raciot
    bahis siteleri