Vítkovice – Chodov 5:4 (kon.) | Bohemians - NE – Ne 1:6 (kon.)
konec
FbŠ pipni.cz Bohemians
1:6 (1:1, 0:3, 0:2)
Ne
Neděle 30.03.2014, 17:30 • SH Děkanka • ČEZ Extraliga žen
     
    57:33
    Herbadent právě vstřelil branku!
    ANET JAROLÍMOVÁ kompletuje hattrick. Hbitá útočnice Herbadentu využila dalšího zaváhání domácí obrany a po přihrávce Klímové pelášila sama na Christianovou. Tentokrát se rozhodla nekličkovat a přesnou střelou pod víko nedala domácí brankářce žádnou šanci. Asistence: Magdaléna Klímová.
     
    44:41
    Herbadent právě vstřelil branku!
    Jenže i z těchto problémů se hosté dokázali dostat a nemohl to být nikdo jiný než ANET JAROLÍMOVÁ, která dostala nabito od Klímové a milimetrovou ránou, která ještě cinkla o tyčku, střílí svůj druhý dnešní gól. Asistence: Magdaléna Klímová.
     
    31:43
    Herbadent právě vstřelil branku!
    Hosté odskakují do tříbrankového vedení a domácí tak čeká těžký úkol. ILONA NOVOTNÁ se dostala do blízkosti Christianové a svou svižnou ranou zápěstím jí nedala šanci. Bez asistence.
     
    30:10
    Herbadent právě vstřelil branku!
    Z ničeho nic udeřilo na druhé straně. Backhandovou střelou na přední tyč se prosazuje ANET JAROLÍMOVÁ. Asistence: Tereza Pilíková.
     
    28:36
    Herbadent právě vstřelil branku!
    Než se stihla Jelínková zapojit do hry, dostala se v brankovišti k dorážce KRISTÝNA JÍLKOVÁ a posílá svůj tým do vedení. Asistence: Anet Jarolímová.
     
    17:28
    Bohemians právě vstřelilo branku!
    Před brankou Horňákové vznikla skrumáž, ze které se vykutálel míček a ELIŠKA KŘÍŽOVÁ ho v pádu dokázala zasunout za brankářku Herbadentu. Bez asistence.
     
    02:52
    Herbadent právě vstřelil branku!
    TEREZA URBÁNKOVÁ dostala na levé straně přihrávku od Ferencové a měla dostatek času na zakončení. Střelkyně Herbadentu se trefuje přesně do vzdálenějšího horního rohu a posílá svůj tým do brzkého vedení. Asistence: Alexandra Ferencová.

    Lukáš Vacuška


    Hledáme zpravodaje pro tým Ne. Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 18. Křížová – 3. Urbánková (Ferencová), 29. Jílková (Jarolímová), 31. Jarolímová (Pilíková), 32. Novotná, 45. Jarolímová (Pilíková), 58. Jarolímová (Klímová)


    FbŠ pipni.cz Bohemians: Christianová (Brunclíková) – Zielenkiewiczová, Vavrečková, Jelínková, Chelstowska, Hyršlová (C), Nguyenová, Žůrková, Křížová, Nemravová, Surá, Šmídová, Poláková, Černá, Vojnarová, Satýnková, Jarešová, Burdová, Bočanová
    Ne: Horňáková (Velčická) – Pilíková, Krupnová, Jarolímová, Skořepová, Nordinová, Jílková (C), Sádková, Novotná, Klímová, Urbánková, Šrámková, Rozumová, Theodosisová, Horejšová, Kubišová, Hašová, Ferencová, Kleinová

    Rozhodčí: Bezucha Michal, Bezucha David

    Diváci: 145