Samara – Groznyj 0:0 (odl.) | CSKA Moskva – Volga Novgorod 3:0 (kon.)
konec
CSKA Moskva
3:0 (2:0)
FK Volga Nižnij Novgorod
Pondělí 31.03.2014, 18:45 • Arena Chimki, Chimki • Ruská Premier Liga
Předzápasové kurzy
     
    69
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Po volném kopu z levé strany se ve vápně dostává k hlavičce ve vápně Berezuckij, poté i PONTUS WERNBLOOM, který již posílá hlavou míč do sítě.
     
    7
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Ano, to bylo rychlé! CSKA přidává další gól, nejprve Doumbia pronikl do vápna z pravé strany, jeho pokus skončil na tyči, ale to již ALAN DZAGOJEV hlavičkuje odražený míč do sítě.
     
    5
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Výborná akce domácích, ZORAN TOŠIĆ zrychlil hru ve středu hřiště, "narazil" si před vápnem s Doumbiou a pohotovou střelou k pravé tyči překonává Komarova v brance Volgy..

    Martin Dvořák

    Branky: 5. Tošić, 7. Dzagojev, 69. Wernbloom

    Karty:   63. Akinfjejev (CSK) – 21. Minosjan (NNO), 73. Syčev (NNO), 74. Sarkisov (NNO), 83. Karjaka (NNO)   42. Dzagojev (CSK)


    CSKA Moskva: Akinfjejev – Fernandes, V. Berezuckij, Ignaševič, Ščennikov – Tošić (89. Jefremov), Elm, Dzagojev, Wernbloom, Musa (90+1. Bazeljuk) – Doumbia (79. Milanov)
    Náhradníci: Vasin, A. Berezuckij, Nababkin, Jefremov, Milanov, Rahimić, Vitinho, Bazeljuk, Pomazun

    FK Volga Nižnij Novgorod: Komarov – Leandro, Kowalczyk, Kolodin, Rodić – Minosjan (71. Sarkisov), Ropotan (38. Koncedalov), Karjaka, Šulenin (44. Shelton), Mukendi – Syčev
    Náhradníci: Nigmatullin, Sarkisov, Koncedalov, Putsila, Aldonin, Shelton, Bulykin, Polczak, Pareliko, Borysiuk, Danilenko, Činčerin

    Rozhodčí: Kazmenko – Semjonov, Berežněv
    bahis siteleri