Ne – Bohemians - NE 6:5 (po pr.)
po prodl.
Ne
6:5 (1:0, 3:1, 1:4)
FbŠ pipni.cz Bohemians
Úterý 01.04.2014, 19:00 • SH Jižní Město • ČEZ Extraliga žen
     
    69:23
    Herbadent právě vstřelil branku!
    Domácí slaví postup do finále! Necelou minutu před koncem prodloužení se prosazuje KRISTÝNA JÍLKOVÁ po přihrávce od Hašové. Na tuto střelu Christianová nedosáhla a Bohemians tak končí. Asistence: Tamara Hašová.
     
    58:55
    Herbadent právě vstřelil branku!
    Minutu před koncem se domácím podařilo srovnat stav utkání! Jarolímová při hře 6 proti 3 našla TEREZU URBÁNKOVOU a ta dopravila pátý míček do hostující klece! Asistence: Anet Jarolímová.
     
    49:52
    Bohemians právě vstřelilo branku!
    Dlouhou dobu se hrálo nahoru dolu, nakonec si ale vytvořily příležitost hosté, ze které pátý gól vytěžila ELIŠKA KŘÍŽOVÁ a posílá svůj tým dnes poprvé do vedení. Asistence: Karin Vavrečková.
     
    45:43
    Bohemians právě vstřelilo branku!
    Neuvěřitelný comeback předvádí hostující florbalistky! I ve vlastním oslabení se jim podařilo vstřelit vyrovnávací branku z hole GABRIELY ŽŮRKOVÉ! Tento zápas bude mít jistě velmi zajímavý závěr. Asistence: Nikola Černá.
     
    44:29
    Bohemians právě vstřelilo branku!
    Pouhých deset vteřin utkání stačilo hostům a již se hraje znovu s rozdílem jediné branky. Tentokrát se k zakončení dostala ELIŠKA KŘÍŽOVÁ a nekompromisně posílá míček do sítě. Asistence: Iveta Hyršlová.
     
    44:19
    Bohemians právě vstřelilo branku!
    Jiskra naděje hostů ještě nevyhasla. Poláková rozehrála v blízkosti domácí branky a k dorážce se dostala ANETA ŠMÍDOVÁ a upravuje stav utkání na 4:2. Asistence: Hana Poláková.
     
    38:17
    Herbadent právě vstřelil branku!
    A tohle začíná zavánět další prohrou Bohemians a postupem Prahy. Jílková našla šikovnou přihrávkou dobře postavenou KLÁRU ROZUMOVOU, která zametla míček do sítě Bohémky. Asistence: Kristýna Jílková.
     
    33:51
    Herbadent právě vstřelil branku!
    A znovu se Herbadent vzdaluje soupeřkám na rozdíl dvou branek! Po nepovedené akci Žůrkové se míčku nakonec ujala TEREZA PILÍKOVÁ a nekompromisně zakončila do hostující sítě. Bez asistence.
     
    31:32
    Bohemians právě vstřelilo branku!
    Hosté se dotahují zpět na rozdíl jedné branky! Díky povedené střele ELIŠKY KŘÍŽOVÉ se Bohemians poprvé v dnešním utkání prosazuje a má naději na zvrat mečbolu domácích! Asistence: Nikola Černá.
     
    20:41
    Herbadent právě vstřelil branku!
    Chvíli po Hašové se daří TEREZE URBÁNKOVÉ vstřelit kýženou druhou branku. Skořepová dokázala dobře zachytit míček z šance Hašové a rychle ji přihrát střelkyni druhé branky. Asistence: Martina Skořepová.
     
    13:46
    Herbadent právě vstřelil branku!
    Nejprve Sádková trefila hostující Christianovou. Posléze se k míčku dostala MARTINA SKOŘEPOVÁ a nekompromisně posílá domácí do vedení! Bez asistence.

    Michal Kuba


    Hledáme zpravodaje pro tým Ne. Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 14. Skořepová, 21. Urbánková (Skořepová), 34. Pilíková, 39. Rozumová (Jílková), 59. Urbánková (Jarolímová), 70. Jílková (Hašová) – 32. Křížová (Černá), 45. Šmídová (Poláková), 45. Křížová (Hyršlová), 46. Žůrková (Černá), 50. Křížová (Vavrečková)


    Ne: Horňáková (Suková) – Jílková – Pilíková, Krupnová, Jarolímová, Skořepová, Nordin, Sádková, Novotná, Klímová, Urbánková, Šrámková, Rozumová, Theodosisová, Horejšová, Kubišová, Hašová, Ferencová, Kleinová
    FbŠ pipni.cz Bohemians: Christianová (Brunclíková) – Vavrečková, Chełstowska, Černá, Burdová – Zielenkiewicz, Jelínková, Hyršlová, Nguyen, Žůrková, Křížová, Nemravová, Surá, Šmídová, Poláková, Vojnarová, Satýnková, Jarešová, Bočanová

    Rozhodčí: Hejnová, Romančáková