Japonsko - Česká republika (*03:00) | Česko - Dánsko 8:7 (kon.)
Rusko - Česko 6:10 (kon.)
konec
Rusko - Česko

6:10

(0:2, 0:3, 1:0, 1:0, 0:0, 2:0, 0:1, 2:0, 0:4, X:X)

Čtvrtek 03.04.2014, 13:00 • The Capital Indoor Stadium, Peking • Curling - MS mužů
     
    9
    No pozor, nebudou! Rusové balí tento zápas a duel tak končí vítězstvím českého týmu 10:6!!!
     
    9
    FAMÓZNÍ A FANTASTICKÝ! Český curlingový král Jiří Snítil zahrává čtyřku! Tak tohle už Rusové budou mít safra těžké!
     
    9
    Další spektakulární kámen Jiřího Snítila! No panečku, double takeout a v kruzích rázem místo červených kamenů jen žluté, navíc schované za guardy. Volalaaaa, to je ono!
     
    8
    Rusové svůj tlak v osmém endu bohužel přetavili ve dvojku a nyní je nerozhodně 6:6! A český tým musí při své výhodě zabodovat. A to samozřejmě čím více, tím lépe.
     
    7
    S přehledem! Češi si čtyři endy drželi výhodu posledního kamene, ale spíš to bylo k neprospěchu než naopak. Teď tedy Jiří Snítil raději boduje jedničkou a tu zpropadenou výhodu přenechává Rusům.
     
    7
    WOW! Jiří Snítil si vzpomněl na své dopolední galapředstavení, začaroval, poslal kámen tak, že z toho trojbloku zůstaly už jen chatrné základy na zadních částích kruhů! WOW!
     
    7
    Bohužel Rusové opět útočí na zisk bodů při české výhodě, v kruzích mají tři hodně nebezpečné kameny, navíc schované za dva své guardy. Zbývají poslední tři kameny endu.
     
    6
    A hle, Rusové jsou zpátky v zápase! Zahrávají dvojku při české výhodě jejich manko je nyní jen jeden bod, to je po tom vedení 5:0 po 2. endu hodně svízelná situace.
     
    6
    Poslední kámen endu musí zahrát Jiří Snítil co nejpřesněji, hlavně zamezit Rusům vícenásobně bodovat, momentálně to dokonce zavání trojkou!
     
    5
    Přesně tak. Rychlý kámen Jiřího Snítila čistí kruhy, pátý end končí bez bodů a v polovině zápasu odchází týmy na kratičkou přestávku za stavu 5:2 pro naše kluky.
     
    4
    Dvojka Rusů z toho není, nicméně Stukalskij získal pro svůj tým aspoň bod při české výhodě, protože ruský kámen je blíže středu než poslední český odhazovaný. Po 4. endu tak skóre 5:2 pro český tým, který bude mít výhodu posledního kamene v dalším endu.
     
    3
    Tentokrát to ruský viceskip zvládl, byť snížení 1:5 ze strany českého soupeře vůbec nic neřeší, spíš naopak.
     
    2
    Neskutečná chyba ruského viceskipa! Ten sice vyráží český kámen, ale i svůj dostává ze hry a v kruzích zůstávají tři české kameny! To je trojka pro český tým při ruské výhodě, no podívejte se na to!!!
    bahis siteleri