Philadelphia – Columbus 0:2 (kon.) | Carolina – Dallas 4:1 (kon.) | Toronto – Boston 4:3 (po pr.)
Tampa – Calgary 1:4 (kon.) | Chicago – Minnesota 3:2 (1:0 po s.n.) | St. Louis – Buffalo 2:1 (kon.)
Winnipeg – Pittsburgh 2:4 (kon.) | Colorado – NY Rangers 3:2 (1:0 po s.n.) | San Jose – Los Angeles 2:1 (kon.)
konec
Carolina Hurricanes
4:1 (0:0, 3:1, 1:0)
Dallas Stars
Pátek 04.04.2014, 01:10 • PNC Arena, Raleigh • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:25
    Thomas je na své střídačce a Stars to zkouší v šesti!
     
    55:56
    Dallas bude hrát přesilovou hru, protože je vyloučen Jordan Staal (CAR) na dvě minuty za hákování.
     
    Ryan Garbutt (DAL) si následně pustil pusu na špacír a řekl hlavnímu rozhodčímu pár nepěkných slov, a dostává tak desetiminutový trest.
     
    53:12
    Jamie Benn (DAL) dostává dvě minuty za sekání, a tak budou hrát domácí další přesilovku pěti proti třem. Navíc dostává desetiminutový osobní trest za nesportovní chování ještě Tyler Seguin (DAL)
     
    52:08
    Canes budou hrát proti třem, protože Ryan Garbutt (DAL) dostává dvě minuty za sekání.
     
    51:00
    Alex Chiasson (DAL) dostává dvě minuty za hru vysokou holí, a tak budou hrát Canes svou třetí přesilovou hru, když předchozí dvě dokázali domácí využít.
     
    47:40
    Carolina právě vstřelila branku!
    Stars si doslova o čtvrtou branku koledovali. Ta nakonec přišla, když se k puku mezi kruhy dostal RILEY NASH, který vstřelil puk přesně do pravého růžku hostující klece. Asistence: Brett Bellemore.
     
    46:35
    Gerbe se dostal k odraženému puku v mezikruží a jeho následné zakončení dokázal vychytat hostující Thomas.
     
    46:15
    Tak při Khudobinovi dnes stojí snad všichni svatí! Sceviour posílal kotouč z pravé strany před bránu Canes, kde se k němu dostal Roussel, jenž tečoval puk směrem do domácí klece, ale puk se zastavil kousek před brankovou čárou, kde už jej rychle přilehnul domácí brankář.
     
    40:33
    Tak to byl parádní zákrok Khudobina! Ja. Benn nahrál už do vyložené šance Chiassonovi, jehož však dokázal skvěle vychytat domácí brankář.
     
    39:48
    Stars si nakonec ve své útočné třetině vybojovali přesilovou hru, když je na dvě minuty za podražení vyloučen Gerbe (CAR).
     
    30:34
    Stars se dostali do rychlého protiútoku, kde Daley nahrál před zcela prázdnou bránu Rousselovi, jenž však nedokázal usměrnit puk do brány Canes.
     
    29:44
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars snižují stav utkání! Ničuškin našel pěknou přihrávkou na levé straně najíždějícího TYLERA SEGUINA, který následně dokázal vstřelit kotouč přesně pod břevno domácí klece. Asistence: Valerij Ničuškin, Trevor Daley.
     
    28:13
    Hosté střídají své brankáře, když Kariho Lehtonena střídá Tim Thomas.
     
    27:06
    Carolina právě vstřelila branku!
    Hurricanes využívají přesilvoou hru! JOHN-MICHAEL LILES dostal kotouč na levou stranu, kde se nakonec pokusil zakončit a jeho střela zapadnula přesně k tyči hostující klece, kde Lehtonen nic neviděl, protože před ním byl zaparkovaný J. Staal. Asistence: Chris Terry, Justin Faulk.
     
    26:15
    Patrick Nemeth (DAL) znovu poputuje na trestnou lavici, když dostává dvě minuty za hákování.
     
    24:08
    Carolina právě vstřelila branku!
    Hurricanes využívají přesilovou hru! Domácí následně vyhráli vhazování a Liles přistrčil kotouč na JUSTINA FAULKA, jenž prostřelil svou ráznou střelou Lehtonena. Asistence: John-Michael Liles, Chris Terry.
     
    22:46
    Patrick Nemeth (DAL) je vyloučen na dvě minuty za zdržování hry, a tak si Carolina zahraje svou první přesilovou hru.
     
    22:30
    Carolina právě vstřelila branku!
    Hurricanes dokázali udržet kotouč ve svém útočném pásmu, kde nakonec ze středu útočného pásma vystřelil Liles, jehož střela líznula přejíždějícího ERICA STAALA, od kterého se puk vznesl do vzduchu a žádný s hráčů nevěděl chvíli, kde kotouč je, který následně zapadnul přesně do brány Stars. Asistence: John-Michael Liles, Andrei Loktionov.
     
    12:20
    Dallas bude hrát přesilovou hru, protože je na dvě minuty za podražení vyloučen Brett Bellemore (CAR).
     
    03:51
    Další parádní zákrok Khudobina! Horcoff našel pěknou křižnou přihrávkou před bránou najíždějícího Jeffreyho, jehož následnou střelu dokázal domácí brankář vyrazit svým ramenem.
     
    01:34
    Hosté se následně dostali do rychlého protiútoku, kde nahrál Ničuškin Seguinovi na levou stranu, kde si ještě hostující útočník zpracoval puk a poté jej trefil do přemísťujícího se Khudobina.

    Jan Matúš

    Branky a nahrávky: 23. E. Staal (Liles, Loktionov), 25. Faulk (Liles, Terry), 28. Liles (Terry, Faulk), 48. Nash (Bellemore) – 30. Seguin (Ničuškin, Daley)


    Carolina Hurricanes: Khudobin (Ward) – Komisarek, Faulk, Hainsey, Liles, Harrison, Bellemore – Loktionov, E. Staal, Terry – Gerbe, J. Stall, Dwyer – Skinner, Nash, Lindholm – Boychuk, Malhotra, Dvořák.
    Dallas Stars: Lehtonen (29. Thomas) – Goligoski, Daley, Dillon, Jo. Benn, Gončar, Nemeth – Ja. Benn, Seguin, Ničuškin – Roussel, Eakin, Garbutt – Horcoff, Fiddler, Sceviour – Whitney, Jeffrey, Chiasson.

    Rozhodčí: Morton, Peel – Cvik, Racicot.
    bahis siteleri