Slovensko – Francie 1:3 (kon.) | Dánsko – Norsko 1:5 (kon.) | Česko – Rakousko 2:1 (kon.)
konec
Slovensko
1:3 (1:0, 0:2, 0:1)
Francie
Pondělí 07.04.2014, 13:00 • MEO Aréna • Mistrovství světa žen - 1. divize, sk. A
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:54
    Francie právě vstřelila branku!
    MARION ALLEMOZOVÁ sebrala kotouč a střelou ze středního pásma ho poslala do opuštěné klece. O výhře Francie je definitivně rozhodnuto. Bez asistence.
     
    25:29
    Francie právě vstřelila branku!
    Francouzky se v přesilové hře ujímají vedení! Tvrdá rána Baudritové se odrazila od zadního mantinelu do předbrankového prostoru, kde se o kotouč popralo několik hokejistek. LEA PARMENTOVÁ se s ničím nepárala a díky dostatečnému důrazu dopravila kotouč do sítě. Asistence: Estelle Duvinová.
     
    22:30
    Francie právě vstřelila branku!
    Nejprve to vypadalo, že hokejistky Slovenska v poklidu vyhodí kotouč, ale to se jím stalo osudným. V početní výhodě se ke kotouči dostala SOLINE FOHREROVÁ, která si ve finální fázi zakončení pohrála s Budajovou a zasunula kotouč za její záda. Asistence: Emmanuelle Passardová.
     
    3:44
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Slovenky potrestaly hrubku v rozehrávce francouzek a ujímají se vedení! Jurčová našla v předbrankovém prostoru MARIU HERICHOVOU, která přesnou střelou zápěstím propálila Baldinovou. Asistence: Petra Jurčová.

    Ivo Raiskub

    Branky a nahrávky: 4. Herichová (Jurčová) – 23. Fohrerová (Passardová), 26. Parmentová (Duvinová), 60. Allemozová


    Slovensko: Budajová (26. Kiapešová) – Balášová, Kežmarská "A" Klimášová, Lalíková, Žitňanská, Ihnaťová, Raková, Turcsanyiová – Lučová, Sroková, Gápová"A" – Miháliková, Veličková "C", Mikesková – Herichová, Jurčová, Pravlíková – Krajňáková, Muchová, Mišková.
    Francie: Baldinová (Morinová) – Locatelliová, Gendarmeová, Goncalvesová, Lager-Lacombeová, Bouetz-Andrieuová "A", Parmentová, Leclercová, Riddeová – Duvinová, Allemozová "C", Baudritová – Fohrerová, Passardová, Boucheová "A" – Escuderová, Jouannyová, Cuasnetová – Obreová, Vixová, Rihetová.

    Rozhodčí: Glennsenová (USA) – Huffnerová (GER) , Malá (CZE)

    Diváci: 177
    bahis siteleri