Washington – Chicago 4:0 (kon.) | Detroit – Carolina 1:2 (kon.) | Tampa – Columbus 3:2 (kon.)
New Jersey – NY Islanders 2:3 (1:3 po s.n.) | Dallas – St. Louis 3:0 (kon.) | Calgary – Winnipeg 3:5 (kon.)
San Jose – Colorado 5:1 (kon.) | Boston – Buffalo 4:1 (kon.) | Pittsburgh – Philadelphia 3:4 (po pr.)
konec
Washington Capitals
4:0 (2:0, 2:0, 0:0)
Chicago Blackhawks
Sobota 12.04.2014, 01:00 • Verizon Center, Washington • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    36:16
    Washington právě vstřelil branku!
    4:0 pro Caps! Domácí soupeře opět zamkli v jeho obranném pásmu. Chimera se za brankou zbavil Leddyho i Handzuše a našel před brankovištěm úplně volného JAYE BEAGLA, který se mohl zeptat Crawforda, kam to chce. Druhý gól Beagla v dnešním zápase. Asistence: Jason Chimera a Joel Ward.
     
    21:19
    Washington právě vstřelil branku!
    Neskutečné! NICKLAS BACKSTRÖM vypálil z téměř nulového úhlu a překvapený Crawford si kotouč směřující k bližší tyčce sám srazil do branky. Tohle si hostující gólman za rámeček nedá – 3:0. Asistence: Alexander Ovečkin a Karl Alzner.
     
    09:22
    Washington právě vstřelil branku!
    A je to 2:0 pro tým z hlavního města Spojených států! Kuzněcov pěkným pasem uvolnil najíždějícího Orlova, jehož střelu ještě Crawford vyrazil, ovšem kotouč se odrazil přímo před hůl JAYE BEAGLA, který ho doklepával do odkryté klece. Asistence: Dmitrij Orlov a Jevgenij Kuzněcov.
     
    02:04
    Washington právě vstřelil branku!
    Domácí přesilovku využívají! Carlson posunul kotouč k levému mantinelu na ALEXANDERA OVEČKINA, který se s ničím nepáral a z voleje vypálil k bližší tyči branky Blackhawks. Asistence: John Carlson a Nicklas Backström.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 3. Ovečkin (Carlson, Backström), 10. Beagle (Orlov, Kuzněcov), 22. Backström (Ovečkin, Alzner), 37. Beagle (Chimera, Ward)


    Washington Capitals: Halák (Holtby) – Carlson, Alzner, Strachan, Orlov, Carrick, Brouillette – Ovečkin, Backström, Grabovskij – Brouwer, Johansson, Penner – Ward, Fehr, Chimera – Wilson, Beagle, Kuzněcov. Trenér: Adam Oates
    Chicago Blackhawks: Crawford (od 41. minuty Raanta) – Seabrook, Brookbank, Oduya, Hjalmarsson, Rozsíval, Leddy – Hossa, Shaw, Sharp – Saad, Handzuš, Versteeg – Morin, Smith, Bickell – Nordström, Krüger, Bollig. Trenér: Joel Quenneville

    Rozhodčí: Charron, McCauley – Devorski, Driscoll

    Diváci: 18506
    bahis siteleri