Washington – Chicago 4:0 (kon.) | Detroit – Carolina 1:2 (kon.) | Tampa – Columbus 3:2 (kon.)
New Jersey – NY Islanders 2:3 (1:3 po s.n.) | Dallas – St. Louis 3:0 (kon.) | Calgary – Winnipeg 3:5 (kon.)
San Jose – Colorado 5:1 (kon.) | Boston – Buffalo 4:1 (kon.) | Pittsburgh – Philadelphia 3:4 (po pr.)
konec
Tampa Bay Lightning
3:2 (0:0, 3:1, 0:1)
Columbus Blue Jackets
Sobota 12.04.2014, 01:30 • Tampa Bay Times Forum, Tampa • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:37
    Columbus právě vstřelil branku!
    A pozor, Blue Jackets se vracejí do hry! Jenner nabil na mezikruží DAVIDU SAVARDOVI, který trefil z voleje k pravé tyči! Asistence: Boone Jenner, Blake Comeau.
     
    38:06
    Tampa právě vstřelila branku!
    Další tlak Tampy končí gólem. McElhinney střelu z hole ERICA BREWERA z levého kruhu vyrazil jen nad sebe, kotouč poté ale spadl za brankovou čáru. Nešťastný moment pro brankáře hostů, domácí bek zvyšuje druhým gólem už na 3:1. Asistence: Rudolf Pánik, Michael Kostka.
     
    34:54
    Tampa právě vstřelila branku!
    Ihned po buly vypálil od modré ERIC BREWER, který pořádně zaskočil McElhinneyho. Puk končí pod břevnem. Asistence: Cedric Paquette.
     
    33:46
    Columbus právě vstřelil branku!
    Je srovnáno, i Blue Jackets využívají přesilovou hru. Umnou tečí Letestovi střely z předbrankového prostoru překonává Gudlevskise BOONE JENNER. Asistence: Jack Johnson, Ryan Johansen.
     
    23:55
    Tampa právě vstřelila branku!
    Domácí tým využívá přesilovou hru a jde do vedení. K volnému puku se v předbrankovém prostoru jako první dostal ONDŘEJ PALÁT, který prostřelil McElhinneyho mezi betony. Český útočník tak střílí svůj 23. gól v sezoně, boduje zároveň v 6. zápase v řadě. Asistence: Ryan Callahan, Alexander Killorn.

    Jiří Liebreich

    Branky a nahrávky: 24. Palát (Callahan, Killorn), 35. Brewer (Paquette), 39. Brewer (Kostka, Pánik) – 34. Jenner (Johnson, Johansen), 57. Savard (Jenner, Comeau)


    Tampa Bay Lightning: Gudlevskis (Lindback) – Gudas, Carle (A), Šustr, Hedman, Kostka, Brewer (A) – Johnson, Stamkos (C), Palát – Callahan, Filppula, Killorn – Kučerov, Paquette, Brown – Purcell, Crombeen, Pánik.
    Columbus Blue Jackets: McElhinney (Bobrovski) – Wisniewski, Ťutin, Prout, Johnson (A), Murray, Savard – Frattin, Johansen, Jenner – Atkinson, Dubinsky (A), Calvert – Letestu (A), Anisimov, Comeau – Boll (A), MacKenzie, Tropp.

    Rozhodčí: L´Ecuyer, Watson – Sericolo, Miller
    bahis siteleri