R. Sobota – Šaľa 1:1 (kon.) | L. Mikuláš – Šamorín 3:1 (kon.) | Prešov – Bardejov 2:1 (kon.)
Podbrezová – Senec 1:0 (kon.)
konec
MFK Tatran Liptovský Mikuláš
3:1 (2:0)
FC ŠTK 1914 Šamorín
sk Sobota 12.04.2014, 15:30 • ZŠ Liptovský Mikuláš • MONACObet liga
Předzápasové kurzy
     
    89
    Tak nakoniec je tu ešte jedno striedanie. V tíme domácich opúšťa v poslednej minúte ihrisko Hubočan, na jeho miesto prichádza Šimún.
     
    88
    Na záver zápasu prišla ďalšia dobrá šanca pre domáci tím. Latiak krížnou prihrávkou vysunul do nájazdu Hanzeľa, ktorý nedokázal zoči-voči brankárovi skórovať.
     
    86
    Záver dnešného stretnutia 26. kola sa už iba kúskuje. Začínajúci útok domácich nedovolene zastavil striedajúci Peter Vaško.
     
    86
    Vyzerá to tak, že striedania v dnešnom zápase už máme za sebou. To posledné prišlo na strane hostí, keď ihrisko opustil Krištan. Na jeho miesto prichádza Mezzei.
     
    84
    Striedanie v domácom tíme. Neavizovali sme zranenie Jánošíka, ktorý predčasne odchádza z ihriska. Na jeho miesto nastupuje Balluch.
     
    73
    Striedanie v tíme hostí. Ihrisko v tejto chvíli opustil Samuel Fuzik, na ihrisko nastupuje Peter Vaško.
     
    Dnešné stretnutie sleduje 392 divákov.
     
    70
    Ďalšia žltá karta v dnešnom zápase. Tentokrát ju vidí hráč hostí – Michal Cmarko.
     
    62
    Ďalšia žltá karta, tentokrát je to hráč hostí – Krištan.
     
    60
    V posledných minútach je viacero fauloval. V krátkom časovom rozpoložení prichádza žltá karta. Za nejaké strkanice vidí žltú kartu Hubočan.
     
    59
    Žltá karta v tíme hostí. Pár minút po príchode vidí žltú kartu Michal Vilkovský.
     
    57
    Striedanie v tíme hostí. Z ihriska odchádza Lukáš Čemba na ihrisko nastupuje Michal Vikovský.
     
    51
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Hostia sa zrejme z gólu dlho netešilo. Po eufórii prichádza ľadová sprcha a gól na strane domácich. Brankárovi sa prihlásil MIROSLAV LATIAK, ktorý v prvom polčase nepremenil penaltu, no teraz presnou strelou k pravej tyči zvyšuje na 3:1.
     
    48
    Šamorín dáva gól! Dnes to bude ešte zaujímavé. Krátko po začatí druhého dejstva sa hostia dostali do dobrej šance, z ktorej prišiel aj gól. Center z ľavej strany skončil na hlave LUKÁŠA ČEMBU, ktorý tak hlavou znižuje na 2:1.
     
    46
    V úvode druhého polčasu prichádza striedanie. Z ihriska odchádza Tomáš Staš na ihrisko nastupuje Július Chomistek.
     
    43
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Na záver prvého polčasu sa nám skóre predsa mení v prospech domácich, ktorých zrejme už ani nemrzia nepremenené dve penalty. Center z pravej strany na zadnú tyč našiel azda najvyššieho hráča na ihrisku DUŠANA KUCHARČÍKA, ktorý takzvanou "rybičkou" poslal loptu k pravej tyči.
     
    38
    Tak toto môže Tatran mrzieť! Druhá penalta po faule v 16-tke a znovu nie je premenená. Loptu na biely pod si po Latiakovi postavil Hanzeľ, ktorý prestrelil bránu.
     
    30
    Skvelá šanca na strane Tatranu. Center z pravej strany si prebral Staš, ktorý síce najskôr naznačil strelu, ale nakoniec prihral na voľného Latiaka, ktorý sa po predošlej nepremenenej penalte opäť prihovoril brankárovi Hajdúchovi. Tentokrát jeho strela končí tesne mimo pravej tyče.
     
    21
    Šamorín sa azda po gólovej šanci previedol krásnou akciou. Všetko to začalo na polovici ihriska, kde hostia súpera rozhodli viacerými nahrávkami. Všetko to skončilo centrom pred bránu, kde do bezpečia upratoval Kucharčík.
     
    16
    Liptovský Mikuláš mal skvelú šancu po pár minútach navýšiť skóre, avšak Latiak zaváhal na bielom bode, keď nepremenil pokutový kop. Jeho strela smerovala na pravú stranu, lenže Hajdúch senzačne vyráža!
     
    15
    PENALTA PRE LIPTOVSKÝ MIKULÁŠ!
     
    14
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Po krátkom výpade tu máme radostnú správu pre domácich fanúšikov. Liptáci sa dostávajú do vedenia po tom ako Jánošík potiahol loptu po ľavej strane, poslal center do 16-tky, kde GORAN MATIĆ z prvej nedal šancu Hajdúchovi.
     
    5
    Ak sme hovorili o šanciach, tak tá prvá vážna v zápase prišla práve teraz! Liptáci zaspali v obrane a z ničoho nič sa zoči-voči brankárovi ocitol Lukáš Hutta, ktorý zrejme zaváhal a namieril do iba do brankára, ktorého priam nastrelila lopta. Šamorín, tak v úvode zápasu spálil gólovú šancu.

    Tomáš Batiz

    Branky: 14. Matić, 43. Kucharčík, 51. Latiak – 48. Čemba

    Karty:   60. Hubočan (LMI) – 59. Vilkovský (SAM), 62. Krištan (SAM), 70. Cmarko (SAM), 86. Vaško (SAM)


    MFK Tatran Liptovský Mikuláš: Šavol (K) – Kubena, Kucharčík, Hubočan, Latiak, Staš, Matić, Hoferica, Moravčík, Janošík, Hanzeľ.
    Náhradníci: Šimún, Revaj, Balluch, Asanović, Chomistek, Macík, Pavlík

    FC ŠTK 1914 Šamorín: Hajdúch – Mezovský, Cmarko, Fuzik, Špánik, Pončák (K), Marušin, Hutta, Krištan, Fulmek, Čemba.
    Náhradníci: Vaško, Pinte, Vikovský, Stifter, Jamroškovič, Javorina, Mezzei

    Rozhodčí: Horváth, Poláček, Mihálik

    Diváci: 392
    bahis siteleri