Tomsk – Perm 0:0 (kon.) | CSKA Moskva – Ural 1:0 (kon.) | Groznyj – Rostov 3:0 (kon.)
Zenit – FK Krasnodar 4:1 (kon.)
konec
FK Tom Tomsk
0:0 (0:0)
FK Amkar Perm
Sobota 12.04.2014, 10:00 • Stadion Trud, Tomsk • Ruská Premier Liga
Předzápasové kurzy
     
    90+3
    Georgijev (AMP) zastavil pronikající Bordačeva zatažením za dres, což znamená žlutou kartu. Domácí budou mít ještě jednu příležitost. Volný kop ael odhlavičkoval pozorný Phibel.
     
    88
    Hosté střídají. Na poslední minuty utkání přichází Nijholt, který nahradí Picuşceaca.
     
    76
    Je skutečně záhadou, kde se v domácích berou takovéto síly. Po bleskovém přechodu do útoku vypálil razantně Sabitov. Narubin ale parádní robinzonádou vytěsnil alespoň na rohový kop, který byl poté pro domácí neúspěšný.
     
    75
    Poslední výměna sil v podání domácí družiny. Ze hřiště odchází Ignatovič. Na poslední čtvrthodinku duelu naskočí Něchajčik.
     
    68
    Čerstvého hráče posílají na trávník také hosté. Odchází Twumasi, místo které naskočí do hry Solovjov.
     
    67
    Další výměna sil v podání Tomsku. Ze hřiště odchází Mureşan, nahradí jej Sabitov.
     
    66
    Domácí ale za mohutné podpory publika pokračují v útoku, Baženovovu dělovku nyní Narubin vytěsnil doslova silou vůle. Výsledkem je další rohový kop družiny v zeleném.
     
    64
    Velká příležitost Tomsku, který po probdělých minutách druhé půle zahrozil. Portnjagin se vměstnal mezi dva protihráče, načež odcentroval přesně na hlavu Jana Holendy. Vytáhlý útočník ale nezamířil mezi tři tyče.
     
    59
    Dlouhá kombinace končí a Cebana. Domácí také poprvé střídají. Hrací plochu opouští Golyšev, atmosféru duelu okusí Baženov.
     
    36
    Branka byla téměř přivolána! Svižná akce domácích se dostala až na hranici pokutového území, kde balon obdržel Bordačev. Levý krajní zadák Tomsku si jej pak porovnal a pravačkou zamířil těsně vedle pravé tyče.
     
    17
    Tentokráte to ale domácí provedli náramně, Golyšev dostal do uličky balon, se kterým směřoval sám na bránu. Twumasi (AMP) jej ale zezadu stáhl za dres a může být rád, že obdržel jen žlutou kartu.
     
    13
    Kanunnikov dostal přihrávku do běhu, otočil se směrem doprostřed hrací plochy, načež z hranice velkého vápna zakroutil balon směrem k pravé tyči. "Kulatý nesmysl" minul domácí svatyni jen o centimetry.

    Libor Kucza

    Branky:

    Karty:   17. Twumasi (AMP), 90+3. Georgijev (AMP)


    FK Tom Tomsk: Cebanu – Bordačev, Rykov, Jiránek, Milanov – Portnjagin, Mureşan (67. Sabitov), Pintér, Ignatovič (75. Něchajčik), Golyšev (59. Baženov) – Holenda
    Náhradníci: Božović, Aravin, Baškirov, Baženov, Mežjev, Něchajčik, Čerevko, Saláta, Sabitov, Komkov, Terencjev, Pančenko

    FK Amkar Perm: Narubin – Phibel, Čerenčikov, Bělorukov, Wawrzyniak – Twumasi (68 Solovjov), Georgijev, Vassiljev, Kolomejcev, Kanunnikov – Picuşceac
    Náhradníci: Gerus, Chodžanjazov, Nikitin, Kajumov, Zbozien, Nijholt, Pridjuk, Smirnov, Solovjov

    Rozhodčí: Nikolajev – Kalugin, Usačev
    bahis siteleri