Tomsk – Perm 0:0 (kon.) | CSKA Moskva – Ural 1:0 (kon.) | Groznyj – Rostov 3:0 (kon.)
Zenit – FK Krasnodar 4:1 (kon.)
konec
FK Zenit Petrohrad
4:1 (1:0)
FK Krasnodar
Sobota 12.04.2014, 17:30 • Stadion Petrovskij • Ruská Premier Liga
Předzápasové kurzy
     
    Z tohoto utkání je to z mé strany vše, přeji Vám příjemně prožitý sobotní večer. (19:39:42)
     
    Díky získaným třem bodům se Zenit minimálně do zítřejšího dne vyšvihl na samotné čelo tabulky. Podle papírových předpokladů by se ale Petrohrad měl na druhé místo vrátit, Lokomotiv by měl utkání s poslední Machačkalou zvládnout. Na druhé straně, se Krasnodar z šesté pozice neposune dolů ani nahoru, dnes hostujícímu mužstvu však může páté Dinamo Moskva utéct o šest bodů.
     
    Statistiky po 2. poločasu:

    Střely celkem: 18 -- 11
    Střely na branku: 9 – 7
    Držení míče: 61% – 39%
    Rohové kopy: 10 – 3
    Ofsajdy: 1 – 2
    Fauly: 20 – 23
    Žluté karty: 3 – 2.
     
    Velice pohledné utkání, které svým hattrickem ozdobil brazilský útoční Hulk je u konce. Měli jsme možnost sledovat střetnutí plné střeleckých příležitostí a tomu také velkou řadu úspěšných zákroků Lodygina a Sinicyna.

    Brankářem, který inkasoval více branek se stal druhý jmenovaný. Ten musel ze své sítě vytahovat míč celkem pětkrát, z toho ale v jedné situaci byla Hulkova branka neuznána. K již zmiňovanému hattricku Hulka přidal další branku jeho kolega a nedávná posila z Kazaňě Rondón.

    Z jednoho a tehdy vyrovnávajícího gólu se mohl radovat také Krasnodar, za který se ve dvaapadesáté minutě úspěšnou střelou prosadil další Brazilec Joãozinho.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Poslední možnost ke vstřelení branky v dnešním zápase dostal Krasnodar. Ten však z rohového kopu Joãozinha už nic nevymyslel a zápas tedy končí.
     
    90+3
    Příznivý stav si domácí gólman Juril Lodygin rozhodně užívá, svými gesty nyní burcuje domácí fanoušky, kteří můžou být naprosto spokojení.
     
    90+3
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Tak přeci jen se hvězdný HULK dočkal hattricku, který se vydal slavit ke kotli domácích fandů. Brazilec si zpracoval míč, s kterým se na úkor čtyř bránících soupeřů dostal až do vápna, odkud pravou nohou poslal míč k přední tyči za záda bezmocného Sinicyna.
     
    90+2
    Domácí hráči už možná trochu vypouští závěr zápasu a tak se Krasnodar může snažit o vstřelení kontaktního gólu. Po centru z půlky hřiště míč doputoval až do náruče připraveného Lodygina.
     
    90+1
    Hlavní rozhodčí Jeskov se rozhodl nastavit hned čtyři minuty nad rámec řádné hrací doby.
     
    90
    Utkání spěje ke svému konci, u balónu se nyní několikrát oba týmy vystřídali, hraje se převážně ve středu hřiště a týmu, který získá tři body je už rozhodnuto.
     
    89
    Hlasitý potlesk zaplněných tribun si skvělým zákrokem vysloužil Lodygin, který vyrazil na roh střelu Markova, jenž přesně mířil na zadní tyč domácí svatyně.
     
    88
    FC Krasnodar se z blízkosti vápna soupeře vrátil až na vlastní polovinu, po pasu Sigurdssona se do kombinace zapojil také dnes třikrát oficiálně překonaný Sinicyn.
     
    87
    Střídání v týmu FC Krasnodar: ze hřiště odchází Mamajev, přichází Petrov.
     
    86
    Na centr Rjazanceva si dobře naskočil Šatov, jehož hlavička ale mezi tři tyče nezamířila. Následuje poslední střídání Krasnodaru.
     
    85
    Krasnodar to ještě nevzdává a vydává se do útoku, ve kterém budou moci pokračovat také po faulu Tymoščuka na autora jediné branky hostů Joãozinha.
     
    84
    Z těch je dnes Petrohrad ale nulový, což se potvrdilo také v tomto případě, když Hulkův centr našel jen hlavy obránců Krasnodaru.
     
    83
    Na cestě byla po rychlém kontru Zenitu také čtvrtá branka, kterou ale odmítl dostat po střele Dannyho Andrej Sinicyn, který skvěle vyrazil míč na rohový kop.
     
    82
    Nechci malovat čerta na zeď, ale myslím si, že s touhle situací už Krasnodar nic neudělá. Hosté sice mají světlé momenty, Zenit by si to už však měl pohlídat.
     
    81
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Nyní už třetí branka Zenitu platí! SALOMÓN RONDÓN si elegantně narazil s Dannym, po jehož střele Sinicyn vyrazil míč levou rukou pouze pod nohy venezuelského útočníka, který poté už jen doklepl do prázdné branky.
     
    80
    Před námi je posledních deset minut zajímavého zápasu, který jistě bude interesantní až do samotného konce. To se potvrdilo také po střele Hulka, který se opět marně pokoušel o hattrick, míč po jeho pokusu letěl nad horní tyč.
     
    79
    Hulkova kolmice na Rondóna byla úspěšně zastavena jedním z obránců Krasnodaru, který se ubránil také posléze, když se Criscitovi nepovedlo autové vhazování.
     
    78
    Tymoščuk se provinil faulem, z následného přímého kopu ale Krasnodar nic nevymyslel. Balón se pomalým tempem došoural až do rukavic Jurije Lodygina.
     
    77
    Dobrý důraz předvedl v pokutovém území Ari. Ten sice byl v obležení obránců Zenitu, přesto se dostal ke střele, se kterou si ale Lodygin lehce poradil.
     
    76
    Akce Zenitu ale pokračovala, dokud se ke střele neodvážil Šatov, jehož střela neměla jak razanci, tak také lepší umístění.
     
    75
    Centr Smolnikova byl přetažený, což se dá říct také po dalším nepřesném pasu z druhé strany.
     
    74
    Střídání v týmu Zenit Petrohrad: ze hřiště odchází Axel Witsel, přichází Anatolij Tymoščuk.
     
    73
    A další zákrok musel ze svého repertoáru vytáhnout Lodygin! Tentokrát kvůli střele Wandersona, který se poté marně pokoušel o dorážku.
     
    71
    Střídání v týmu FC Krasnodar: ze hřiště odchází Kalešin, přichází Markov.
     
    70
    Nově příchozí Šatov nyní špatně zvolil přihrávku při rychlém protiútoku, balón se dokutálel až mimo hrací plochu.
     
    69
    Nechybělo moc a Krasnodar se radoval ze druhé vstřelené branky! Rázně proti však byl při dobře střela Ariho domácí gólman Lodygin, který zachránil svůj tým od inkasované branky.
     
    69
    Střídání v týmu Zenit Petrohrad: ze hřiště odchází Andrej Aršavin, přichází Šatov.
     
    69
    Nekončící tlak Zenitu Petrohrad se Krasnodaru nedaří ukončit. Domácí se snaží o jeden nebezpečný výpad za druhým a hostující hráči neví kam dřív skočit.
     
    67
    Hulk sice poslal balón díky teči Sinicyna do branky, v momentě nečekané rozehrávky z půlky hřiště byl ale v ofsajdu, na což upozorňovali také snad všichni hráči Krasnodaru.
     
    66
    Střídání v týmu FC Krasnodar: ze hřiště odchází Jevgenij Šipitsin, přichází Abreu.
     
    65
    O žluté karty dnes není nouze, další v pětašedesáté minutě za tvrdý skluz viděl švédský obránce hostů Andreas Granqvist.
     
    64
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Sigurdsson poslal balón na rohový kop, který rozehrával Danny. Ten poslal míč dlouhým centrem na HULKA, který chtěl přihrát před branku, do které se balón odrazil od jednoho ze smolně zasahujících obránců.
     
    62
    Zenit se ujal taktovky zápasu, hosté se mají vzadu do ohánět proti nebezpečným výpadům hvězdných hráčů Petrohradu.
     
    61
    Pěknou střelou dal o sobě po delší době vědět Andrej Aršavin, jehož technická střela asi o metr a pár centimetrů k tomu netrefila vzdálenější brankovou konstrukci.
     
    60
    Danny se dokázal u levé postranní čáry se štěstím uvolnit, stopku mu o pár chvil později ukázal dobrým obranným zákrokem Artur Jedrzejczyk.
     
    59
    V podobné situaci jako před chvíli Ari se nyní ocitl Rondón. Ten se pokoušel přihrát na centr doleva, jeho pas ale zablokoval jeden z hostů na autové vhazování, ze kterého Zenit nezahrozil.
     
    58
    Ari téměř z brankové čáry přihrával zpět za vápno na Jevgenije Šipitsina, kterého si ale pohlídala početná skupina hráčů Petrohradu.
     
    57
    Dalším potrestaným je Axel Witsel, který se provinil ve středu hřiště nepříjemným šlapákem, jenž sudím neunikl a byl rázně potrestán.
     
    56
    Ten však o pár sekund později tvrdě zajel do Wandersona, za což si vysloužil žlutou kartu.
     
    55
    Krasnodar pospíchal do protiútoku tří proti dvěma, skvělou práci zachránil svůj tým od dalšího inkasovaného gólu portugalský obránce Luís Neto.
     
    54
    Rondón se vrhl s míčem do prostoru před pokutové území, kde bylo asi pět protihráčů, kteří zákonitě aspoň na pár vteřin získali míč na svou stranu.
     
    53
    Bude zajímavé sledovat, jak se domácí tým s touto situací vypořádá, FC Krasnodar rozhodně nehraje druhé housle, jak někteří mohli očekávat.
     
    52
    Krasnodar právě vstřelil branku!
    Jako blesk z čistého nebe přichází nečekané srovnání stavu! Obranný odkop si JOAZINHO zpracoval tak šikovně, že se náhle zjevil úplně sám před Lodyginem, kterého Brazilec dokázal přestřelit.
     
    51
    K nelibosti diváků byl tvrdý zákrok na Igora Smolnikova posouzený jako čistý, u míče ale stejně budou hráči Zenitu.
     
    50
    Smolnikov nic nevymýšlel a malou domů do zápasu zapojil také Jurije Lodygina, který odkopl balón zpět do hloubi pole.
     
    50
    Hulkovu přihrávku k malému vápnu dobře přečetl obránce Krasnodaru. O pár vteřin později se útočným faulem na Dannyho provinil Ari.
     
    49
    Hulk míří k rohovému praporku, před rozehráním rohu ještě stihnul zatleskat svým fanouškům. Ze standardní situace však nic nebezpečného nevzniklo.
     
    48
    Joãozinho směřoval svojí chytrou přihrávku do pokutového území, místo spoluhráče však našel pouze dobře postaveného obránce Igora Smolnikova.
     
    47
    Vitalij Kalešin se po dohrání soupeře jen ztěžka zvedá z trávníku, s následným přímým kopem si obrana Petrohrad bez komplikací poradila.
     
    46
    Portugalský trenér Petrohradu udělal v přestávce jednu změnu. Ze hřiště odešel Viktor Fajzulin, kterého nahradil Alexandr Rjazancev.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Statistiky po 1. poločasu:

    Střely celkem: 6 – 3
    Střely na branku: 3 – 2
    Držení míče: 66% – 34%
    Rohové kopy: 5 – 0
    Ofsajdy: 0 – 2
    Fauly: 9 – 11
    Žluté karty: 1 – 1.
     
    Zajímavými momenty plná úvodní pětačtyřicetiminutovka je u konce, do kabin odcházejí spokojenější domácí, kteří půjdou do druhého poločasu s jednogólovým náskokem. O ten se postaral v jednadvacáté minutě Hulk, který z přímého kopu přestřelil vše, co mu stálo v cestě, a to včetně gólmana Sinicyna, od kterého se míč odrazil do branky. Hostující Krasnodar ale určitě nepřijel pouze bránit, také Jurij Lodygin musel řešit několik ošemetných situací, které ale s pomocí obránců zvládl bez úhony.
     
    45+2
    První poločas skončil.
     
    45+2
    Sigurdsson si ve vápně pohlídal balón před dotírajícím soupeřem, po výkopu Sinicyna první poločas s největší pravděpodobností skončí.
     
    45+1
    Stejně jako ze všech předchozích rohových kopů, tak také v tomto případě petrohradský Zenit zahrozit nedokázal.
     
    45+1
    Nastavený čas začel solidní šanci Petrohradu. Po centru z levé strany musel svým zákrokem vyrazit míč na rohový kop Sinicyn střelu Dannyho.
     
    45+1
    Nastavuvat se budou dvě minuty.
     
    45
    Hulkův drzý průnik byl k jeho nelibosti zastaven obranou Krasnodaru, který se ihned řítil do nakonec neúspěšného protiútoku, do kterého se řítil Mamajev.
     
    44
    Nyní dokonce po dalším tvrdém zákroku u střídaček vznikl chumel hráčů, do kterého se zapojili také někteří z náhradníků. Asi je dobře, že se první poločas chýlí ke svému konci.
     
    43
    Vzrušení po Hulkově přihrávce je zbytečné, Dannyho zákrok na soupeře byl posouzený jako útoční faul portugalského záložníka.
     
    43
    Nedovolených zákroku přibývá, ten další si po faulu na Hulku připsal na své konto Artur Jedrzejczyk.
     
    42
    Criscito u autové čáry evidentně držel za ruku Joãozinha. Hned co se italský zadák zvedne z trávníku, tak uvidí žlutou kartičku.
     
    40
    Pomalu ale jistě se blíží závěrečné minuty úvodního poločasu, ve kterém je lepší domácí celek, který také vede zásluhou Hulka o jednu branku
     
    39
    Se štěstím se od Ariho nákopu dostal míč až k Wandersonovi, ten ale byl v momentě přihrávky podle pomezního arbitra v ofsajdu.
     
    38
    Nad dalším působením belgického reprezentanta v tomto utkání visí otazník, zpět do hry pošle míč svým autem Domecino Criscito.
     
    37
    Axel Witsel zůstává v půlícím kruhu s bolestivou grimasou ležet na hrací ploše. Držíc se za pravé lýtko k němu přibíhá lékařský štap Zenitu.
     
    36
    Skvělou práci předvedla stoperská dvojce Krasnodaru, která nepustila do šance důrazně pronikajícího Salomóna Rondóna, míč doputoval po centru z levé strany až k brankáři Sinicynovi.
     
    35
    Jak centr Aršavina, který trefil jenom dvoučlennou zeď tak ani následný pas Hulka do ohně neprošel, to platí také o akci Dannyho, který si až příliš předkopl balón, jenž odcestoval do zámezí.
     
    34
    Andrej Aršavin se snažil dostat přes Jedrzejczyka, ten podle hlavního arbitra předvedl nedovolený zákrok a tak se pro Zenit rýsuje zajímavá standardní situace z hranice pokutového území.
     
    33
    Danny kvalitní přihrávkou do vápna hledal Rondóna, před ním však byla dvojce obránců, která odehrála balón zpět mimo nebezpečí.
     
    31
    Zenit se rozhodl trošku uklidnit hru, defenzivní hráči domácích si v poklidu přihrávají mezi sebou na vlastní polovině hrací plochy.
     
    30
    Zajímavé momenty na obou stranách, diváci, kteří si našli cestu na stadión zatím rozhodně litovat nemusí, hraje se kvalitní kopaná.
     
    29
    Obrovská příležitost také na straně Zenitu! Salomón Rondón se dokázal v pokutovém území odtrhnout od protihráčů, jeho náslendná střela levou nohou ale místo v odkryté brance skončila na před ním stojící tyči!
     
    28
    Hned několikanásobná šance Krasnodaru vyrovnávajícím gólem neskončila! Nejprve byla Mamejevova střela tečovaná, poté se však ke střele dostal ještě Smolnikov, toho však skvělým zákrokem vychytal vracející se Lodygin.
     
    27
    Vypadá to, že zdravotní stav portugalského stopera bude ideální a Neto bude moci pokračovat v tomto zápase.
     
    26
    Nepříjemný moment pro Luíse Neta, kterého svým odkopem trefil do obličeje jeho kolega Nicolas Lombarets, na trávník jsou povolání lékaři petrohradského celku.
     
    25
    Aktivní napadání Zenitu donutilo hosty vrátit balón až ke svému brankáři, Andrej Sinicyn měl co dělat, aby stihl odehrát před rychle se blížícím protihráčem.
     
    24
    V posledních vteřinách se toho na zeleném pažitu moc neděla, oba týmy předvedly ve středu hřiště velký počet nepřesností a tak si oba gólmani můžou na chvíli odfrknout.
     
    22
    Příležitost na rychlé srovnání měli hosté po centru Joãozinha, balón ale přeletěl všechny aktéry na hrací ploše včetně brankáře Lodygina, který bude rozehrávat.
     
    21
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Nádherný moment byl k vidění na stadionu Petrohradu! Největší hvězda Premier Ligy HULK vyslal ze svého přímého kopu z pětatřiceti metrů neskutečně tvrdou ránu, kterou si Sinicyn při pokusu vyboxovat míč pryč srazil do své branky.
     
    21
    To neplatí o další akci, ve které trefil po své střele ruku protihráče Viktor Fajzulin.
     
    20
    Následnou standardní situaci odehrál Andreas Grandqvist na další rohový kop Zenitu, ani z toho se však domácí ke střele nedostali.
     
    19
    Úvodní žlutou kartu vidí za faul na Witsela hostující krajní obránce Vitalij Kalešin, jehož skluz zasáhl pouze nohu belgického hráče.
     
    18
    Drtivá většina útoků Zenitu je z levé strany, kde ale Aršavin s Dannym jsou bránění velkým počtem bránících hráčů Krasnodaru.
     
    17
    Nic vážného to pravděpodobně nebude, Jedrzejczyk po svých odchází se svými lékaři za postranní čáru.
     
    17
    Artur Jedrzejczyk utržil v hlavičkovém souboji na půlicí čáře nějaký úder hned od dvou protihráčů, kteří ho poslali k zemi. Polský obránce bude potřebovat ošetření přímo na hřišti.
     
    16
    Hostující obránci si zatím s dlouhými balóny do ohně dokázali poradit, což se potvrdilo také v tomto případě, gólman Krasnodaru bude rozehrávat.
     
    15
    Zkušený levý záložník, který si zahrál také v Arsenalu Andrej Aršavin marně svým centrem vyhlížel nějakého ze svých spoluhráčů, kteří získali aspoň roh.
     
    14
    Nyní Aršavin přihrávkou z hloubi pole hledal v pokutovém území Salomóna Rondóna, kterého si však dobře pokryl jeden z obránců.
     
    14
    Aršavinova přihrávka na Dannyho nebyla z nepřesnějších, Krasnodaru se ale nepovedlo dostat se k míči a tak v útočné snaze může pokračovat domácí tým.
     
    13
    Italský obránce Zenitu Domenico Cristito vybojoval díky faulu na svou osobu volný přímý kop, který domácí sice rozehráli rychle, žádné nebezpečí se však nezrodilo.
     
    12
    Atšavin se na levé straně neodhodlal k centru do šestnáctky, místo toho zvolil jistotu v podobně přihrávky dozadu na Nicolase Lombaretse.
     
    11
    Neto ve spolupráci s Lodyginem, který si zakřičel snadno ukončili rychlou útočnou snahu hostujících mužů z Krasnodaru.
     
    10
    Hulk sice kličkou obehrál Grandqvista, na dalšího obránce si však u brankové čáry už nepřišel. Od své branky bude moci z klidu rozehrát míč Andrej Sinicyn.
     
    9
    Také v tomto případě Zenit vůbec nezahrozil a do rychlého brejku, který nakonec skončil už u půlky hřiště marně probíjel jeden z brazilských hráčů Krasnodaru, Ari.
     
    9
    Přetažený centr se neujal, Krasnodar se jednoduše ubránil a odkopl míč na další roh, jenž rozehraje pro změnu Portugalec Danny.
     
    8
    pěkně přenesl hru napravo směřovalo na koho jiného, než na Hulka, tomu se však úplně nepovedlo zpracování, Zenit ale bude mít ještě k dispozici rohový kop.
     
    7
    Domácí fanoušci vytváří zápasu výbornou kulisu, na Stadionu Petrovskij by se jen těžko hledaly neobsazené místa.
     
    6
    Aršavin svou kolmicí vysunul Hulka, ten však podle hlavního rozhodčího fauloval obránce Jedrzejczyka, který to však jak podle Hulka tak také mě dost přihrál.
     
    5
    Ten musel na konci páté minuty zasahovat znova, tentokrát se tak stalo po střele Viktora Fajzilina, ani on si však na hostujícího brankáře nepřišel.
     
    5
    Petrohrad měl k dispozici standardní situaci, z úctyhodné vzdálenosti vypálil slušnou střelu Hulk, který pořádně vyprášil rukavice Sinicyna.
     
    4
    Krasnodar se zatáhl do hlubokého bloku, přes který se Zenit dostává jen velice těžko. Domácí s míčem kombinují v blízkosti půlící čáry.
     
    3
    Poprvé se snaží v útoku něco vymyslet domácí Zenit, který dnes nasoupil v nejsilnější možné sestavě včetně Hulka, Rondóna nebo Dannyho.
     
    3
    Ari se už hnal za volným míčem, čehož musel zanechat po hvizdu rozhodčího, který viděl nějaký přestupek v pravidlech.
     
    2
    K rozehrávce se rozhodl brazilský záložník Joãozinho, který namířil svojí střelu levou nohou jen do středu branky, kde byl připravený gólman Petrohradu.
     
    1
    Hned po půlminutě hry bude mít Krasnodar díky špatně načasovanému skluzu Aršavina přímý kop zhruba dvacet metrů od branky, kterou dnes hájí Jurij Lodygin.
     
    1
    Úvodní výkop zápasu obstarali hosté, kteří dnes budou po hřišti pobíhat v černobílé kombinaci dresů. Domácí Zenit jako obvykle ve světle modrém.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Obě jedenáctky vedené trojicí rozhodčí již kráčí na hrací plochu velice solidně zaplněného stadionu. Po tradičním předzápasovém ceremoniálu se už vrhneme do samotného zápasu.
     
    Úvodní sestavy:

    Zenit Petrohrad: Lodygin – Smolnikov, Neto, Lombarets (C), Criscito – Fajzulin, Witsel, Aršavin, Danny – Hulk, Rondón
    Náhradníci: Malafejev – Ansaldi, Keržakov, Hubočan, Šatov, Zyrjanov, Lukovic, Rjazancev, Tymoščuk, Kostin, Mželsky

    FC Krasnodar: Sinicyn – Jedrzejczyk, Granqvist (C), Sigurdsson Kalešin – Gazinskij, Mamajev, Šipitsin, Joãozinho – Wanderson, Ari
    Náhradníci: Felt – Andjelković, Markov, Martinovič, Tubić, Faded, Petrov, Marcio, Komličenko

    Rozhodčí: Jeskov – Ivanovič, Lunev.
     
    Vzájemné zápasy:

    Naposledy se tyto dva celky střetly sedmnáctého července minulého roku, a pochopitelně se tak stalo v Krasnodaru. Z výhry se tehdy radoval Zenit, který o své výhře rozhodl už v prvním poločase, za hosty se nejprve trefil Faizulin a po něm také Portugalec Danny. V prvních vteřinách druhé půle sice snížil Pereyra, jeho trefa ale víc než pouze snížení stavu neznamenala.
     
    FC Krasnodar

    Momentálně lepší ze dvou Krasnodarských týmů se stále drží na dostřel pátému místu, které zaručuje účast v předkolech příštího ročníku Evropské Ligy, účast v ní by pro šest let "starý" klub byl obrovským úspěchem. Ztráta na páté Dinamo Moskva před tímto kolem činila tři body, sedmý Perm na Krasnodar ztrácí dalších pět bodů.
     
    Zenit Petrohrad

    Po čtyřiadvaceti odehraných ligových zápasech se tým ze druhého největšího města Ruské federace nachází se ziskem 51 bodů na druhém místě nejvyšší tamní soutěže. Na vedoucí Lokomotiv Moskva však svěřenci trenéra, kterým od půlky března je André Villas-Boas ztrácí jeden jediný bod. Souboj o titul v posledních šesti kolech tak bude jistě zajímavý až do samotného závěru sezóny.
     
    Příjemný sobotní podvečer při sledování podrobného textového přenosu ze zápasu ruské Premier Ligy, která má dnes na programu celkem čtyři utkání. To poslední odstartuje od půl šesté českého času a představí se v něm favorizovaný Zenit Petrohrad a FC Krasnodar.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.

    Petr Kašpárek

    Branky: 21. Hulk, 64. Hulk, 81. Rondón, 90+3. Hulk – 52. 52

    Karty:   42. Criscito (PET), 56. Neto (PET), 57. Witsel (PET) – 19. Kalešin (KRS), 65. Granqvist (KRS)


    FK Zenit Petrohrad: Lodygin – Smolnikov, Neto, Lombarets (C), Criscito – Fajzulin, Witsel, Aršavin, Danny – Hulk, Rondón
    Náhradníci: Malafejev – Ansaldi, Keržakov, Hubočan, Šatov, Zyrjanov, Lukovic, Rjazancev, Tymoščuk, Kostin, Mželsky

    FK Krasnodar: Sinicyn – Jedrzejczyk, Granqvist (C), Sigurdsson Kalešin – Gazinskij, Mamajev, Šipitsin, Joãozinho – Wanderson, Ari
    Náhradníci: Felt – Andjelković, Markov, Martinovič, Tubić, Faded, Petrov, Marcio, Komličenko

    Rozhodčí: Jeskov – Ivanovič, Lunev
    bahis siteleri