Tomsk – Perm 0:0 (kon.) | CSKA Moskva – Ural 1:0 (kon.) | Groznyj – Rostov 3:0 (kon.)
Zenit – FK Krasnodar 4:1 (kon.)
konec
FK Zenit Petrohrad
4:1 (1:0)
FK Krasnodar
Sobota 12.04.2014, 17:30 • Stadion Petrovskij • Ruská Premier Liga
Předzápasové kurzy
     
    90+3
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Tak přeci jen se hvězdný HULK dočkal hattricku, který se vydal slavit ke kotli domácích fandů. Brazilec si zpracoval míč, s kterým se na úkor čtyř bránících soupeřů dostal až do vápna, odkud pravou nohou poslal míč k přední tyči za záda bezmocného Sinicyna.
     
    89
    Hlasitý potlesk zaplněných tribun si skvělým zákrokem vysloužil Lodygin, který vyrazil na roh střelu Markova, jenž přesně mířil na zadní tyč domácí svatyně.
     
    87
    Střídání v týmu FC Krasnodar: ze hřiště odchází Mamajev, přichází Petrov.
     
    83
    Na cestě byla po rychlém kontru Zenitu také čtvrtá branka, kterou ale odmítl dostat po střele Dannyho Andrej Sinicyn, který skvěle vyrazil míč na rohový kop.
     
    81
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Nyní už třetí branka Zenitu platí! SALOMÓN RONDÓN si elegantně narazil s Dannym, po jehož střele Sinicyn vyrazil míč levou rukou pouze pod nohy venezuelského útočníka, který poté už jen doklepl do prázdné branky.
     
    74
    Střídání v týmu Zenit Petrohrad: ze hřiště odchází Axel Witsel, přichází Anatolij Tymoščuk.
     
    71
    Střídání v týmu FC Krasnodar: ze hřiště odchází Kalešin, přichází Markov.
     
    69
    Nechybělo moc a Krasnodar se radoval ze druhé vstřelené branky! Rázně proti však byl při dobře střela Ariho domácí gólman Lodygin, který zachránil svůj tým od inkasované branky.
     
    69
    Střídání v týmu Zenit Petrohrad: ze hřiště odchází Andrej Aršavin, přichází Šatov.
     
    67
    Hulk sice poslal balón díky teči Sinicyna do branky, v momentě nečekané rozehrávky z půlky hřiště byl ale v ofsajdu, na což upozorňovali také snad všichni hráči Krasnodaru.
     
    66
    Střídání v týmu FC Krasnodar: ze hřiště odchází Jevgenij Šipitsin, přichází Abreu.
     
    65
    O žluté karty dnes není nouze, další v pětašedesáté minutě za tvrdý skluz viděl švédský obránce hostů Andreas Granqvist.
     
    64
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Sigurdsson poslal balón na rohový kop, který rozehrával Danny. Ten poslal míč dlouhým centrem na HULKA, který chtěl přihrát před branku, do které se balón odrazil od jednoho ze smolně zasahujících obránců.
     
    57
    Dalším potrestaným je Axel Witsel, který se provinil ve středu hřiště nepříjemným šlapákem, jenž sudím neunikl a byl rázně potrestán.
     
    56
    Ten však o pár sekund později tvrdě zajel do Wandersona, za což si vysloužil žlutou kartu.
     
    52
    Krasnodar právě vstřelil branku!
    Jako blesk z čistého nebe přichází nečekané srovnání stavu! Obranný odkop si JOAZINHO zpracoval tak šikovně, že se náhle zjevil úplně sám před Lodyginem, kterého Brazilec dokázal přestřelit.
     
    46
    Portugalský trenér Petrohradu udělal v přestávce jednu změnu. Ze hřiště odešel Viktor Fajzulin, kterého nahradil Alexandr Rjazancev.
     
    42
    Criscito u autové čáry evidentně držel za ruku Joãozinha. Hned co se italský zadák zvedne z trávníku, tak uvidí žlutou kartičku.
     
    29
    Obrovská příležitost také na straně Zenitu! Salomón Rondón se dokázal v pokutovém území odtrhnout od protihráčů, jeho náslendná střela levou nohou ale místo v odkryté brance skončila na před ním stojící tyči!
     
    28
    Hned několikanásobná šance Krasnodaru vyrovnávajícím gólem neskončila! Nejprve byla Mamejevova střela tečovaná, poté se však ke střele dostal ještě Smolnikov, toho však skvělým zákrokem vychytal vracející se Lodygin.
     
    21
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Nádherný moment byl k vidění na stadionu Petrohradu! Největší hvězda Premier Ligy HULK vyslal ze svého přímého kopu z pětatřiceti metrů neskutečně tvrdou ránu, kterou si Sinicyn při pokusu vyboxovat míč pryč srazil do své branky.
     
    19
    Úvodní žlutou kartu vidí za faul na Witsela hostující krajní obránce Vitalij Kalešin, jehož skluz zasáhl pouze nohu belgického hráče.

    Petr Kašpárek

    Branky: 21. Hulk, 64. Hulk, 81. Rondón, 90+3. Hulk – 52. 52

    Karty:   42. Criscito (PET), 56. Neto (PET), 57. Witsel (PET) – 19. Kalešin (KRS), 65. Granqvist (KRS)


    FK Zenit Petrohrad: Lodygin – Smolnikov, Neto, Lombarets (C), Criscito – Fajzulin, Witsel, Aršavin, Danny – Hulk, Rondón
    Náhradníci: Malafejev – Ansaldi, Keržakov, Hubočan, Šatov, Zyrjanov, Lukovic, Rjazancev, Tymoščuk, Kostin, Mželsky

    FK Krasnodar: Sinicyn – Jedrzejczyk, Granqvist (C), Sigurdsson Kalešin – Gazinskij, Mamajev, Šipitsin, Joãozinho – Wanderson, Ari
    Náhradníci: Felt – Andjelković, Markov, Martinovič, Tubić, Faded, Petrov, Marcio, Komličenko

    Rozhodčí: Jeskov – Ivanovič, Lunev
    bahis siteleri