Liverpool – Manchester City 3:2 (kon.) | Swansea – Chelsea 0:1 (kon.)
konec
Liverpool FC
3:2 (2:0)
Manchester City
Neděle 13.04.2014, 14:37 • Anfield Road, Liverpool • Anglická Premier League
Předzápasové kurzy
     
    90+5
    Střídání v týmu Liverpool FC: ze hřiště odchází Raheem Sterling, přichází Lucas Leiva.
     
    90+3
    Červenou kartu dostává Jordan Henderson (Liverpool FC).
     
    89
    Střídání v týmu Liverpool FC: ze hřiště odchází Coutinho, přichází Victor Moses.
     
    82
    Martin Demichelis se dostal po rohovém kopu na hranici malého pokutového území k hlavičce, Mignolet si s ní ale dokázal poradit a připsal si další úspěšný zákrok!
     
    78
    Liverpool právě vstřelil branku!
    PHILIPPE COUTINHO posílá Liverpool zpět do vedení!! Vincent Kompany nedokázal v pokutovém kopu odkopnout míč a jeho chybu potrestal Coutinho, který na hranici šestnáctky napřáhl pravačkou k pohotovému voleji a jeho následná přízemní střela zapadla přesně k pravé tyči.
     
    78
    Žlutou kartu dostává Pablo Zabaleta (Manchester City).
     
    75
    Sergio Agüero se na levém křídle skvěle zbavil pohybem Martina Škrtela, který poté našel přízemním centrem před bránou Davida Silvu. Španělský útočník to měl na dlouho nohu, přesto míč ale dokázal v pádu zasáhnout a jeho následná přízemní střela zamířila těsně vedle pravé tyče!
     
    73
    Liverpool se dostal ke vstřelení gólu, ten ale nebyl kvůli ofsajdu správně uznán! V ofsajdovém postavení se ocitli hned tři hráči Reds.
     
    68
    Střídání v týmu Manchester City: ze hřiště odchází Edin Džeko, přichází Sergio Agüero.
     
    66
    Edin Džeko mohl potrestat nedorozumění v obraně Reds, Liverpool ale zachránil fantastickým zákrokem Mignolet, který byl u své pravé tyče včas!
     
    66
    Střídání v týmu Liverpool FC: ze hřiště odchází Daniel Sturridge, přichází Joe Allen.
     
    63
    Manchester City právě vstřelil branku!
    GLEN JOHNSON si vsítil po střele Davida Silvy uvnitř šestnáctky nešťastný vlastní gól! Silva si v pokutovém území skvěle narazil míč s Nasrim a jeho následná přízemní střela z úhlu skončila po teči Johnsona v síti. Na Anfield je vyrovnáno 2:2.
     
    57
    Manchester City právě vstřelil branku!
    DAVID SILVA vrací Manchester City přece jen do hry!! James Milner si skvěle narazil míč s Fernandinhem a poté před bránou našel nabíhajícího Silvu, který míč uklidil neomylně do sítě.
     
    56
    David Silva střílí gól, ten však není po přihrávce Milnera uznán! Anglický reprezentant už se ocitl po autovém vhazování Zabalety s míčem v zámezí.
     
    50
    Střídání v týmu Manchester City: ze hřiště odchází Jesús Navas, přichází James Milner.
     
    45+1
    Žlutou kartu dostává Fernandinho (Manchester City).
     
    45
    Fernandinho sice podklouzl, přesto se ale v šestnáctce dostal k povedené střele, kterou Mignolet dokázal fantastickým zákrokem vyrazit!
     
    44
    Manchester City rozehrál rohový kop, po kterém vznikl v šestnáctce Reds velký zmatek a domácím tým zachraňoval na brankové čáře Raheem Sterling!
     
    44
    Jesus Navas se dostal na pravé straně k centru a na hranici malého pokutového území našel Silvu, jehož následná hlavička byla sražena těsně vedle levé tyče!
     
    29
    Suarez obelstil na pravém křídle Zabaletu a poté na zadní tyči našel přesnou přihrávkou Sturridge, který se ještě snažil míč posunout na Sterlinga, do jeho přihrávky se ale vložil jeden z hráčů City a odvrátil míč na rohový kop!
     
    26
    Liverpool právě vstřelil branku!
    MARTIN ŠKRTEL zvyšuje na 2:0 pro Liverpool!! Steven Gerrard před pár okamžiky neproměnil svou šanci, nyní ale našel centrem z rohového kopu Martina Škrtela, který se na přední tyči odpoutal od Kompanyho a poté hlavou zamířil přesně do levého horního rohu.
     
    26
    Steven Gerrard v šanci! Coutinho rozehrál rohový kop a na malém vápně našel skvělým centrem Gerrarda, jehož následnou hlavičku dokázal Joe Hart fantastickým zákrokem vytáhnout nad břevno.
     
    21
    Žlutou kartu dostává Javi García (Manchester City).
     
    19
    Střídání v týmu Manchester City: ze hřiště odchází Yaya Touré, přichází Javi García.
     
    15
    Raheem Sterling přezprintoval na pravém křídle dvojici hráčů City a poté do šestnáctky poslal skvělou přízemní přihrávku, po níž se dostal do zakončení Daniel Sturridge, jehož následná střela z první minula vzdálenější tyč!
     
    6
    Liverpool právě vstřelil branku!
    RAHEEM STERLING posílá Liverpool do brzkého vedení!! Luis Suarez našel v šestnáctce krásnou kolmou přihrávkou Sterlinga, který udělal vyběhnutému Hartovi kličku doleva, doprava a poté míč uklidil přízemní střelou do prázdné brány.
     
    5
    Žlutou kartu dostává Luis Suárez (Liverpool FC).

    Tomáš Reiner

    Branky: 6. Sterling (Suárez), 26. Škrtel (Gerrard), 78. Coutinho – 57. Silva (Milner), 63. Johnson (vla.)

    Karty:   5. Suárez (LIV) – 21. García (MAC), 45+1. Fernandinho (MAC), 78. Zabaleta (MAC)   90+3. Henderson (LIV)


    Držení míče: 46 % : 54 %.
    Střely na branku: 5:5. Střely mimo: 6:4.
    Liverpool FC: Mignolet – Johnson, Škrtel, Sakho, Flanagan – Henderson, Gerrard (C), Coutinho (89. Moses) – Sterling (90+5. Leiva), Suárez, Sturridge (66. Allen).
    Náhradníci: Jones – Touré, Agger, Leiva, Allen, Aspas, Moses.

    Manchester City: Hart – Zabaleta, Kompany (C), Demichelis, Clichy – Navas (50. Milner), Touré (19. García), Silva, Fernandinho, Nasri – Džeko (68. Agüero).
    Náhradníci: Pantilimon – Lescott, Kolarov, Milner, García, Negredo, Agüero.

    Rozhodčí: Mark Clattenburg. Asistenti: G. Beswick, D. Cann. Čtvrtý rozhodčí: Lee Mason

    Diváci: 44601
    bahis siteleri