Česko – Norsko 5:1 (kon.) | Slovensko – Francie 2:4 (kon.)
konec
Anaheim Ducks
4:3 (3:0, 1:2, 0:1)
Dallas Stars
Čtvrtek 17.04.2014, 04:17 • Honda Center, Anaheim • Play-off NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    51:15
    Sergej Gončar (DAL) oslabuje po druhé v utkání svůj tým, když tentokráte dostává dvě minuty za podražení.
     
    41:56
    Patrick Nemeth (DAL) oslabuje svůj celek, když dostává dvě minuty za sekání. Ducks své předchozí dvě přesilové hry dokázali využít.
     
    36:07
    Anaheim půjde do tří! Domácí střídačka si opět nedala pozor na své střídání, a Ducks tak dostávají další dvě minuty za příliš mnoho hráčů na ledě.
     
    35:02
    Bývalý hráč Stars Stephane Robidas (ANA) je vyloučen na dvě minuty za hru vysokou holí, a tak budou hrát Stars svou čtvrtou přesilovku.
     
    27:55
    Ducks navíc budou hrát přesilovou hru, protože je na dvě minuty vyloučen Ryan Garbutt (DAL).
     
    18:31
    Přesilovou hru si tentokráte zahrají domácí hokejisté, kteří dokázali uzavřít Stars v jejich obranném pásmu, kde nakonec musel hákovat Sergej Gončar (DAL), který tak dostává dvě minuty.
     
    15:50
    Je ti další vyloučení na domácí straně, když je na dvě minuty za sekání poslán na trestnou Daniel Winnik (ANA).
     
    09:52
    Je tu další vyloučení v utkání. Jacob Silfvelberg (ANA) zcela zbytečně držel jednoho z hostujících hráčů v jeho obranném pásmu, a tak dostává útočník Anaheimu dvě minuty za držení.
     
    04:06
    Hra se nám na malý okamžik vyrovná, protože domácí hokejisté hráli v šesti, a tak dostává domácí střídačka dvě minuty za příliš mnoho hráčů na ledě.
     
    02:40
    Anaheim bude navíc hrát první přesilovou hru v utkání, když Antoine Roussel (DAL) podrazil jednoho z domácích.

    Jan Matúš

    Branky a nahrávky: 2. Palmieri (Bonino, Winnik), 13. Getzlaf (Beleskey), 20. Perreault (Maroon, Getzlaf), 30. Beleskey (Beauchemin, Sëlänne) – 37. Ja. Benn (Sceviour, Chiasson), 39. Sceviour (Eakin, Jo. Benn), 54. Seguin (Daley, Ničuškin)


    Anaheim Ducks: Andersen (Hiller) – Lindholm, Beauchemin, Fowler, Lovejoy, Allen, Robidas – Beleskey, Getzlaf, Perry – Silfvelberg, Koivu, Cogliano – Winnik, Bonino, Palmieri – Maroon, Pereault, Sëlänne.
    Trenér: Bruce Bodreau.

    Dallas Stars: Lehtonen (Thomas) – Daley, Goligoski, Nemeth, Jo. Benn, Rome, Gončar – Ja. Benn, Seguin, Ničuškin – Roussel, Eakin, Garbutt – Cole, Fiddler, Sceviour – Whitney, Horcoff, Chiasson.
    Trenér: Lindy Ruff.

    Rozhodčí: Lee, St. Laurent – Cameron, Murphy.

    Diváci: 17 294
    bahis siteleri