Česko – Norsko 5:1 (kon.) | Slovensko – Francie 2:4 (kon.)
konec
Anaheim Ducks
4:3 (3:0, 1:2, 0:1)
Dallas Stars
Čtvrtek 17.04.2014, 04:17 • Honda Center, Anaheim • Play-off NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:10
    Stars hrají v šesti!
     
    58:16
    Naopak teď mohli na druhé straně přidat pátou branku domácí. Nejdříve se do zakončení z pravého kruhu dostal Perry a Lehtonen si proti jeho střele dokázal dobře vyjet a kotouč vyrazil na Getzlafa, kterého však brankář Stars také následně vychytal.
     
    57:27
    Tak to bylo možná největší šance, která už mohla skončit vyrovnávající brankou! Kotouč se odrazil postupně až mezi kruhy na Eakina, který byl sice bráněn domácím hráčem, ale útočník Dallasu se přece jenom dostal do zakončení, které však Andersen dokázal zneškodnit.
     
    53:53
    Dallas právě vstřelil branku!
    Tak to bude ještě velké drama! Stars dokázali vyhrát následné vhazování a kotouč si vzal u pravého mantinelu Daley, který jej nahodil před bránu Ducks, kde tečoval puk do sítě Ducks nejproduktivnější hráč Dallasu TYLER SEGUIN. Asistence: Trevor Daley, Valerij Ničuškin.
     
    52:10
    Perreault našel mezi kruhy stojícího Perryho, jenž se svou pohotovou střelou trefil spojnici hostující klece.
     
    51:15
    Sergej Gončar (DAL) oslabuje po druhé v utkání svůj tým, když tentokráte dostává dvě minuty za podražení.
     
    47:38
    Hostující hokejisté se teď nedomluvili, kdo pojede pro puk za bránu Stars, a tak se k němu dostal Maroon, jenž jej poslal před prázdnou klec na Perreaulta, ale ten netrefil opuštěnou klec Dallasu.
     
    41:56
    Patrick Nemeth (DAL) oslabuje svůj celek, když dostává dvě minuty za sekání. Ducks své předchozí dvě přesilové hry dokázali využít.
     
    39:20
    A už to mohli být pouze o jednu branku! Ve středu útočného pásma vybojoval kotouč Sceviour, jehož následnou střelu mezikruží vyrazil Andersen jen tak tak.
     
    38:09
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars vstřelují svou druhou branku už při klasickém počtu hráčů na ledě! Jo. Benn udržel puk v útočném pásmu a poslal jej po mantinelu na Eakina, který posunul kotouč na COLTONA SCEVIOURA, a ten ze středu pravého kruhu prostřelil svou přízemní střelou Andersena. Asistence: Cody Eakin, Jordie Benn.
     
    36:36
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars využívají přesilovou hru! Chiasson našel svou střílenou přihrávkou u levé tyče nachystaného Scevioura, jenž ještě posunul puk k druhé tyči na JAMIEHO BENNA, který tak vstřeluje první branku Dallasu v play off. Asistence: Colton Sceviour, Alex Chiasson.
     
    36:07
    Lindy Ruff (DAL) si bere oddechový čas.
     
    36:07
    Anaheim půjde do tří! Domácí střídačka si opět nedala pozor na své střídání, a Ducks tak dostávají další dvě minuty za příliš mnoho hráčů na ledě.
     
    35:02
    Bývalý hráč Stars Stephane Robidas (ANA) je vyloučen na dvě minuty za hru vysokou holí, a tak budou hrát Stars svou čtvrtou přesilovku.
     
    29:04
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Ducks využívají přesilovou hru! Domácí hokejisté se po vyhození Stars dostali rychle do útočného pásma, kde nakonec od modré vystřelil Beauchemin, jehož střelu ještě tečoval před Lehtonenem MATT BELESKEY, a tak je to už o čtyři branky. Asistence: Francois Beauchemin, Teemu Sëlänne.
     
    27:55
    Ducks navíc budou hrát přesilovou hru, protože je na dvě minuty vyloučen Ryan Garbutt (DAL).
     
    24:45
    Cogliano nádherně posunul puk do útočného pásma Ducks, kde si za obranou Stars najížděl Perreault, ale jeho následnou střelu dokázal Lehtonen vyrazit do ochranné sítě.
     
    22:34
    Tak to byla obrovská šance Stars! Gončar dostal kotouč křižnou přihrávkou na levou stranu útočného pásma, kde jeho zakončení vyrazil Andersen před sebe na Chiassona, který však místo zcela prázdné brány trefil domácího brankáře.
     
    19:31
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Ducks využívají přesilovou hru! Domácí hokejisté uzavřeli hostující tým v jejich obranném pásmu, kde se nakonec dostal kotouč před bránu Lehtonena na Maroona, jenž ještě našel svým pasem MATHIEAUA PERREAULTA, který svou pohotovou střelou vstřelu třetí branku Anaheimu. Asistence: Patrick Maroon, Ryan Getzlaf.
     
    18:31
    Přesilovou hru si tentokráte zahrají domácí hokejisté, kteří dokázali uzavřít Stars v jejich obranném pásmu, kde nakonec musel hákovat Sergej Gončar (DAL), který tak dostává dvě minuty.
     
    16:58
    Whitney nahrál na levou stranu Seguinovi, který využil většího prostoru a vybruslil si až před Andersena, kterého však se svým zakončením nedokázal překonat.
     
    15:50
    Je ti další vyloučení na domácí straně, když je na dvě minuty za sekání poslán na trestnou Daniel Winnik (ANA).
     
    12:49
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Stars se sice následně dostali do útoku, ale Jo. Benn se svou střelou trefil jednoho z domácích, kteří se následně hnali do rychlého protiútoku, kde Beleskey trefil Lehtonena do jeho masky a od něj se odrazil kotouč před bránu přímo na RYANA GETZLAFA, který už poslal puk do odkryté brány Dallasu. Asistence: Matt Beleskey.
     
    11:01
    Po střele Whitneyho zvoní za Andersenem tyč!
     
    09:52
    Je tu další vyloučení v utkání. Jacob Silfvelberg (ANA) zcela zbytečně držel jednoho z hostujících hráčů v jeho obranném pásmu, a tak dostává útočník Anaheimu dvě minuty za držení.
     
    04:06
    Hra se nám na malý okamžik vyrovná, protože domácí hokejisté hráli v šesti, a tak dostává domácí střídačka dvě minuty za příliš mnoho hráčů na ledě.
     
    02:40
    Anaheim bude navíc hrát první přesilovou hru v utkání, když Antoine Roussel (DAL) podrazil jednoho z domácích.
     
    01:53
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Je tu první vstřelená branka série, o kterou se už po dvou minutách postarali domácí hokejisté. Ducks se dostali do rychlého protiútoku, kde nakonec Bonino poslal od levého mantinelu kotouč před bránu Stars, kde si najel KYLE PALMIERI, jenž nakonec dokázal procpat puk mezi betony Lehtonena. Asistence: Nick Bonino, Daniel Winnik.

    Jan Matúš

    Branky a nahrávky: 2. Palmieri (Bonino, Winnik), 13. Getzlaf (Beleskey), 20. Perreault (Maroon, Getzlaf), 30. Beleskey (Beauchemin, Sëlänne) – 37. Ja. Benn (Sceviour, Chiasson), 39. Sceviour (Eakin, Jo. Benn), 54. Seguin (Daley, Ničuškin)


    Anaheim Ducks: Andersen (Hiller) – Lindholm, Beauchemin, Fowler, Lovejoy, Allen, Robidas – Beleskey, Getzlaf, Perry – Silfvelberg, Koivu, Cogliano – Winnik, Bonino, Palmieri – Maroon, Pereault, Sëlänne.
    Trenér: Bruce Bodreau.

    Dallas Stars: Lehtonen (Thomas) – Daley, Goligoski, Nemeth, Jo. Benn, Rome, Gončar – Ja. Benn, Seguin, Ničuškin – Roussel, Eakin, Garbutt – Cole, Fiddler, Sceviour – Whitney, Horcoff, Chiasson.
    Trenér: Lindy Ruff.

    Rozhodčí: Lee, St. Laurent – Cameron, Murphy.

    Diváci: 17 294
    bahis siteleri