Česko – Norsko 5:1 (kon.) | Slovensko – Francie 2:4 (kon.)
konec
Slovensko
2:4 (0:3, 0:0, 2:1)
Francie
sk Čtvrtek 17.04.2014, 20:00 • Gape, Francúzsko. • Reprezentace
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 20:00.
     
    Vítame všetkých priaznivcov hokeja, ktorý sa rozhodli sledovať online prenos z prípravného zápasu medzi našou reprezentáciou Slovenska a reprezentáciou Francúzska. Úvodné buly zápasu je naplánované na 20:00. Zápasom Vás bude sprevádzať Miroslav Revaj.

    Prípravné zápasy pred MS 2014, ktoré sa uskutočnia v Bielorusku opäť pokračujú. Slovenská reprezentácia je zapojená v projekte Euro Hockey Challenge, v rámci ktorého zohrajú niekoľko prípravných zápasov. Za sebou už majú dva prípravné zápasy, ktoré odohrali proti reprezentácii Ruska. V oboch zápasoch podala naša reprezentácia dobré výkony a určite je na čom stavať. Prvý zápas však reprezentanti Slovenska prehrali 3:1, keď sa strelecky za nás presadil len Adam Lapšanský. V druhom zápase však chlapci z pod Tatier podali ešte lepší výkon a zápas dokázali vyhrať 4:3, keď sa strelecky za Slovensko presadil kompletný elitný útok v podaní Šatana, Mikúša, gól pridal aj Nagy a prvý reprezentační gól si na svoje konto pripísal Skokan. Dobrý výkon v bránke podal aj Ján Laco.

    V tomto sviatočnom týždni čakajú jánošíkovú družinu ďalšie dva prípravné zápasy, keď si zmerajú sily s Francúzskom. Prvý zápas odohráme práve dnes o 20:00 a ten druhý odohrajú v sobotu o 15:00. Náš káder, ktorý poskladal náš tréner na prípravu prešiel pár zmenami. Káder musel kvôli zraneniu opustiť Adam Lapšanský, ktorý sa už s istotou na MS nepredstaví. Do kádra sa vrátil talentovaný Radoslav Tybor, ktorý kvôli žalúdočným problémom opustil prípravný kemp v Banskej Bystrici a po doliečení sa tak mohol vrátiť. Káder doplnil naša mladá nádej do budúcna Martin Réway, ktorému sa skončila sezóna v zámorí, keď jeho tím Gatineau Olympiques vypadol z juniorskej súťaže QMJHL a dnes tak zažije debut v seniorskej reprezentácii. Tréner našej reprezentácie je veľmi rád, že sa tento mladík, ktorý zažiaril na posledných MS juniorov sa mohol pripojiť do tohto kádra.

    Réwayovi sa veľmi darilo v tejto sezóne v jeho tíme a hovorí sa, že by to mala byť naša mladá vychádzajúca hviezda, ktorý je často prirovnávaný ku Žigmundovi Pálffymu. Réway začal svoju kariéru v Sparte Praha, ďalej pokračoval v Dolnom Kubíne, odkiaľ pokračoval v Martine a potom sa sťahoval do zámoria, drafotval ho Montreal Canadiens. Momentálne pôsobí v QMJHL, kde háji farby Gatineau Olympiques.

    Francúzsko podáva v poslednom období veľmi dobré výkony na MS A kategórie a problémy so záchranou už nemajú. Dokonca na MS 2012 do posledného zápasu, ktorý odohrali práve s nami hrali ešte aj o štvrťfinále. Najskúsenejším hráčom z výberu nášho súpera pred týmto zápasom je brankár Cristobal Huet, ktorý pôsobil dlhé roky v NHL a mal by sa proti nám predstaviť v bránke.

    S Francúzskom sa ešte stretneme aj v základnej skupine na MS, keď s ním odohráme v poradí náš tretí zápas, 12. mája o 15.45 hod.

    Vzájomná bilancia zápasov hovorí jednoznačne v náš prospech. Favoritom zápasu je určite reprezentácia Slovenska , ale húževnaté Francúzsko bude určite tvrdo bojovať.
     
    Dnešný zápas nám usporiadatelia zápasu neumožnili sledovať live a my vám tak bohužiaľ neprinesieme komentovaný prehľad. Veríme, že sa nám podarí vás informovať aspoň o stave stretnutia. Ospravedlňujeme sa za vzniknutú situáciu!
     
    Úvodné zostavy:

    Slovensko: J. Hudáček – Štajnoch, Ďaloga, Réway, Špirko, Švarný, Valach, Bartek, Skokan, Tybor, Zuzin, Lusňák, Mihálik, Štastný, Stehlík, Čerešňák, Bulík, Bakoš, Lunter, Hasčák, Brejčák, Miklík.

    Francúzsko: Hardy – Manavian, Treille, Fleury, Meunier, Claireaux, Tardif, Baazi, Chakiachvili, Auvitu, Lamperier, Berthon, Henderson, Ritz, Amar, Raux, Janil, Guttig, Besch, Da Costa, Beron, Dusseau.

    Rozhodca: Henderson – Pousse, Pierre.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Zápas našej reprezentácie proti reprezentácii Francúzska sa už začal. V našej bránke sa predstaví Július Hudáček, na strane Francúzka to je Florian Hardy. Za Slovensko si debut medzi seniormi odkrúti Martin Réway.
     
    00:49
    Francúzsko dalo gól!

    Tak na prvý gól v tomto zápase sme vôbec nemuseli dlho čakať, pretože už po minúte hry sa presadzuje domáca reprezentácia Francúzka, keď autorom gólu je DAMIEN FLEURY. Tak to je veľmi zlý začiatok pre našu reprezentáciu.
    Asistencia: Teddy Da Costa, Johann Auvitu.
     
    03:37
    Slovenská reprezentácia si zahrá prvú presilovku v hre, pretože na trestnú lavicu putuje Laurent Meunier za hákovanie.
     
    05:37
    Francúzsko v plnom počte. Slovensko nedokázalo využiť presilovú hru 5 na 4.
     
    09:06
    Francúzsko dalo gól!

    Neuveriteľné! Potom čo sa Francúzsko dostalo do rýchleho vedenia, asi našich položilo na kolená, pretože domáca reprezentácia nám dáva ďalší gól, keď sa dokázal presadiť TEDDY DA COSTA.
    Asistencia: Damien Fleury, Kevin Dusseau.
     
    14:06
    Francúzsko dalo gól!

    Tak toto je už naozaj neuveriteľné! Favorizované Slovensko dostáva už tretí gól a to nám beží ešte len prvá tretina! Opäť vyšla domácej reprezentácii spolupráca Fluery s TEDDY DA COSTA a druhý menovaný dáva už svoj druhý gól v tomto zápase!
    Asistencia: Damien Fleury.
     
    14:06
    Do slovenskej bránky sa postaví Ján Laco, ktorý tak po treťom góle strieda Júliusa Hudáčka.
     
    19:00
    Beží posledná minúta prvej tretiny!
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    Prvá tretina zápasu medzi domácou reprezentáciou Francúzka a reprezentáciou Slovenska sa práve skončila. Francúzsko zahralo fantastickú tretinu a dokázalo streliť až 3 góly do slovenskej bránky. Po treťom góle opustili našu bránku Július Hudáček a postavil sa do nej Ján Laco. Uvidíme, ako sa bude vyvíjať druhá tretina a či ešte dokáže Slovensko niečo s výsledkom spraviť.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    Druhá tretina sa už začala. Dokáže Slovensko ešte niečo s nepriaznivým výsledkom spraviť ?
     
    24:16
    Francúzsko si zahrá svoju prvú presilovku v zápase. Ján Brejčák putuje na trestnú lavicu za podrazenie.
     
    26:16
    Slovensko v plnom počte. Francúzsko nedokázalo využiť presilovku 5 na 4.
     
    27:43
    Druhú presilovku v zápase si zahrá Slovensko. Na trestnú lavicu putuje Valentin Claireaux za hákovanie.
     
    29:43
    Francúzsko v plnom počte. Slovensko nedokázalo využiť presilovú hru 5 na 4.
     
    35:40
    Druhrá presilovka pre Francúzsko. Na trestnú lavicu putuje Mário Lunter za hákovanie.
     
    37:40
    Slovensko v plnom počte. Francúzsko nedokázalo využiť presilovú hru 5 na 4.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    V druhej tretine gól nepadol, ale často sa vylučovalo. Avšak presilovky dnes zatiaľ nejdú ani jednému z tímov. Uvidíme čo nám prinesie tretia tretina. Ak by Francúzsko zápas vyhralo, môžme to považovať za veľké prekvapenie.
     
    Ospravedlňujeme sa, ale tretia tretina sa už mala začať, ale z neznámách príčin sa ešte nezačala. Ako náhle získame nejaké informácie tak Vás budeme informovať!
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    Tretia tretina sa napokon začala tak ako mala, ale kvôli technickým príčinám sme nemali informácie! Ospravedlňujeme sa za vzniknutú situáciu.
     
    42:15
    Francúzsko dalo gól!

    Hneď v úvode tretej tretiny nám Francúzsko pridáva ďalší klinec do rakvy, keď sa strelecky dokázal presadiť LOIC LAMPERIER.
    Bez asistencie.
     
    43:34
    Slovensko dalo gól!
    Tak predsa len sa Slovensko dokázalo gólovo presadiť! Úspešným slovenským strelcom je RASTISLAV ŠPIRKO.
    Asistencia: Radoslav Tybor, Martin Štajnoch.
     
    46:14
    Michel Miklík (Slovensko) – 2 min. za hákovanie.
     
    48:18
    Slovensko v plnom počte. Francúzko nedokázalo využiť presilovku 5 na 4.
     
    48:53
    Loic Lamperier (Francúzsko) – 2 min. za údery.
     
    51:53
    Francúzsko v plnom počte. Slovensko nedokázalo využiť presilovku 5 na 4.
     
    53:50
    Slovensko dalo gól!
    Slovensko dáva v zápase druhý gól a je tu tak zníženie na 4:2! Autorom gólu je ANDREJ ŠŤASTNÝ.
    Asistencia: Marcel Hasčák
     
    54:28
    Richard Stehlík (Slovensko) – 2 min. za napadnutie.
     
    54:32
    Patrik Lusňák (Slovensko) – 2 min. za napadnutie. Francúzsko tak hrá presilovku 5 na 3!
     
    56:32
    Slovensko v plnom počte. Francúzsko nedokázalo využiť presilovku 5 na 3!
     
    59:00
    Beží posledná minúta tretej tretiny a pravdepodobne aj dnešného zápasu! Francúzsko vedia 4:2 a všetko nadsvedčuje tomu, že si už víťazstvo postrážia.
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    Skončil sa v poradí tretí prípravný zápas pre slovenskú reprezentáciu, v ktorom si zmerala sily s Francúzskom a zrodilo sa určite veľké prekvapenie, pretože sme prehrali 4:2 a to sme ešte na začiatku tretej tretiny prehrávali 4:0! Aspoň kozmeticky upravil svojimi gólmi skóre zápasu Špirko a Šťastný. V sobotu budeme mať tak šancu na reparát, pretože odohráme zápas opäť s Francúzskom. Tréner bude musieť porozmýšlať kde nastali chyby a zobrať si zo zápasu ponaučenie. Úspešný reprezentačný debut Martina Réwaya sa tak nekoná.

    To je na dnes všetko. Ďakujeme za pozornosť. Dovidenia pri ďalších prenosoch. (22:23:14)
    Marken.cz

    Miroslav Revaj

    Branky a nahrávky: 44. Rastislav Špirko (Radoslav Tybor, Martin Štajnoch), 54. Andrej Šťastný (Marcel Hasčák) – 1. Damien Fleury (Teddy Da Costa, Johann Auvitu), 10. Teddy Da Costa (Damien Fleury, Kevin Dusseau), 15. Teddy Da Costa (Damien Fleury), 43. Loic Lamperier (bez asistencie)


    Slovensko: J. Hudáček (14:06 Laco) – Štajnoch, Ďaloga, Réway, Špirko, Švarný, Valach, Bartek, Skokan, Tybor, Zuzin, Lusňák, Mihálik, Štastný, Stehlík, Čerešňák, Bulík, Bakoš, Lunter, Hasčák, Brejčák, Miklík.
    Francie: Hardy – Manavian, Treille, Fleury, Meunier, Claireaux, Tardif, Baazi, Chakiachvili, Auvitu, Lamperier, Berthon, Henderson, Ritz, Amar, Raux, Janil, Guttig, Besch, Da Costa, Beron, Dusseau.

    Rozhodčí: Henderson – Pousse, Pierre
    bahis siteleri