Hattrick Brno – Ostrava 4:5 (kon.)
konec
FBŠ Hummel Hattrick Brno
4:5 (1:2, 2:2, 1:1)
FBC ČPP Bystroň Group Ostrava
Sobota 19.04.2014, 19:00 • Tatran Bohunice - nová hala • Baráž o Livesport Superligu
     
    59:40
    Neskutečný Robenkův zákrok proti samotnému brněnskému hráči! Střelec unikal úplně sám, brankář ve službách Ostravy však překazil radost domácích diváků!
     
    57:49
    Robenek nadvakrát skvěle zlikvidoval obrovskou příležitost domácích na srovnání!
     
    56:44
    Václav Komačka (Ostrava) je vyloučen na 2 minuty za sekání.
     
    52:31
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Na další střelu už však brankář Hattricku nestihl zareagovat. Sérii přihrávek zakončil úspěšnou tečí pod víko PETR KRZYŽANEK, hosté slaví důležitý gól. Asistence: Petr Skácel.
     
    52:05
    Radek Felkl (Hattrick) je vyloučen na 2 minuty za sekání.
     
    50:29
    Hattrick Brno právě vstřelil branku!
    V Brně je nyní vyrovnáno! Domácím se povedlo přejít do rychlé protiakce, Jan Kolajta posílal od pravého mantinelu míček na vzdálenější tyč, kde už čekal na svoji chvilku ZDENĚK HABR, ten tečoval míček za záda Robenka. Asistence: Jan Kolajta.
     
    46:03
    Hrabal ve velké příležitosti sám unikal na Robenka, ostravský brankář pohotově ramenem vyrazil nad branku!
     
    44:35
    Kotula díky rychlému reflexu zamezil tomu, aby mu míček prošel mezi nohama a jen taktak chytá.
     
    42:25
    Hattrick přišel ve středu hřiště o míček, následná šance Ostravy byla brněnskou obranou zažehnána až v poslední možné chvíli.
     
    35:59
    Hattrick Brno právě vstřelil branku!
    Už to vypadalo, že šance Hattricku byla zmařena, skóre se však měnilo. Nejdříve selhal brněnský hráč, když sám před Robenkem byl obrán o míček. Téměř okamžitě se ale k odraženému míčku dostal JAN KOLAJTA a ten zavěsil za zmateného brankáře Ostravy. Asistence: Radek Felkl.
     
    32:44
    Daniel Šešulka (Ostrava) je vyloučen na 2 minuty za opakované přestupky.
     
    32:28
    Za Kotulou zvoní tyč! Hattrick měl velké štěstí a Ostrava naopak smůlu, scházel jen kousek!
     
    32:22
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Kombinace hostů nakonec přináší další branku. Míček se dostal k nehlídanému PETRU KRZYŽANKOVI, jeho dalekonosná rána zaplachtila pod břevno Kotulovy branky. Asistence: Petr Skácel.
     
    31:21
    David Hauser (Hattrick) je vyloučen na 2 minuty za hru vysokou holí.
     
    31:21
    Klimscha to nemyslel zle, Kotula však bezchybně zareagoval a míček odrazil nohama pryč!
     
    31:21
    Po faulu Hausera na Plíhala bylo nařízeno trestné střílení proti domácím. Míček si na středovém kruhu staví Dominik Klimscha.
     
    24:26
    Hattrick Brno právě vstřelil branku!
    Míček se zatřepotal v ostravské síti. Na rozdíl jediné branky snižoval za bouřlivé podpory publika přesně umístěnou střelou JAN KOLAJTA, Robenek proti tomuto pokusu nemohl nic dělat. Opět šlo o gól, který byl vstřelen během signalizované výhody. Asistence: David Hauser.
     
    22:08
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Hosté zužitkovali svůj tlak. Míček dopravil do sítě TOMÁŠ SVAČINKA, který před brankou Hattricku pohotově zareagoval a poslal míček za Kotulu. Asistence: Petr Kašpar.
     
    14:43
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Skóre se přelévá na stranu ostravských hráčů. Zmatků před Kotulou využil TOMÁŠ SVAČINKA, jenž se obkroužil kolem domácí klece a dopravil míček do sítě. Asistence: Petr Skácel.
     
    10:52
    Ostravská rozehrávka z rohu dělala domácí obraně nemalé problémy, míček nakonec letí obloučkem pryč.
     
    08:18
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Ostravské FBC srovnává krok se svým soupeřem. Petr Krzyžanek posílal dlouhý pas před brněnskou svatyni, kde se k míčku dostal PETR SKÁCEL a překonal Kotulu střelou pod břevno. Asistence: Petr Krzyžanek.
     
    06:22
    Ostravská obrana chybovala při rozehrávce a Hrabal se najednou ocitl sám před Robenkem, klička se mu sice povedla, jenže míček již brněnský hráč do branky nezvládl poslat.
     
    03:53
    Robenek měl nyní spoustu práce a díky jeho skvělému pohybu v brance se skóre opět nemění! Domácí ani nadvakrát brankáře Ostravy nepřekonali.
     
    02:31
    Hattrick Brno právě vstřelil branku!
    Domácí využili své předlouhé výhody a dopravili míček až za záda Robenka. Po sérii přihrávek mezi domácími hráči se dostal míček až na hůl kapitána DAVIDA HAUSERA, který přesnou střelou posílá svůj tým do vedení. Asistence: Martin Houšť.

    Tadeáš Mima

    Branky a nahrávky: 3. Hauser (Houšť), 25. Kolajta (Hauser), 36. Kolajta (Felkl), 51. Habr (Kolajta) – 9. Skácel (Krzyžanek), 15. Svačinka (Skácel), 23. Svačinka (Kašpar), 33. Krzyžanek (Skácel), 53. Krzyžanek (Skácel)


    FBŠ Hummel Hattrick Brno: Kotula (Chrást) – Hauser, Vojtíšek, Houšť, Flek, Houbal, Macálka, Hlaváček, Ondráček, Felkl, Marek, Habr, Eichner, Fliega, Kubala, Hrabal, Kolajta
    FBC ČPP Bystroň Group Ostrava: Robenek (Mazánek) – Plíhal, Švajný, Foltinek, Skácel, Šešulka, Vítovec, Trulík, Komačka, Šimíček, Krzyžanek, Ožana, Mertha, Lipový, Svačinka, Klimscha, Kašpar

    Rozhodčí: Miroslav Kulhánek a Petr Michálek

    Diváci: 150
    bahis siteleri