Lev – Magnitogorsk 3:2 (kon.)
konec
Lev Praha
3:2 (1:0, 0:1, 2:1)
Metallurg Magnitogorsk
Úterý 22.04.2014, 19:00 • 02 Aréna, Praha • Play-off KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    51:45
    Na dvě minuty za hákování je na trestnou lavici poslán Martin Ševc (LEV). Šance pro Metallurg na srovnání stavu.
     
    45:12
    Lvi se ani neusadili v pásmu a jdou do čtyř. Na modré čáře fauloval Jiří Novotný (LEV) a posadí se na dvě minuty za vysokou hůl.
     
    44:41
    Maetllurg se dotkl puku a na trestnou lavici už usedl Tim Brent (MET), který si odpyká trest za podražení.
     
    38:18
    Teď se ale budou muset domácí stejně jako na začátku třetiny bránit ve čtyřech. Za podražení je na dvě minuty vyloučen Michal Birner (LEV).
     
    22:51
    Teď ale Jakub Matai (LEV).důraz na brankovišti přehnal. Vyloučen je kromě něj Jaroslav Chabarov (MET) – oba na dvě minuty za hrubost.
     
    18:16
    V útočném pásmu hostů se hodně přiostřilo a je z toho přesilovka pro domácí! Jan Kovář (LEV) atakoval krosčekem gólmana Vehanena a po zásluze je potrestán dvěma minutami na trestné lavici.
     
    07:16
    Ondřej Němec (LEV) si přidržel Brenta a bude se vylučovat. Domácí obránce si odpyká dvě minuty za držení hole.

    Kryštof Kousal

    Branky a nahrávky: 2. Sekáč (Thörnberg, Vrána), 51. Azevedo (Oystrick, Mäenpää), 60. Azevedo (Mäenpää) – 39. Mozjakin (Zaripov), 59. Paré (Mozjakin, Lee)


    Lev Praha: Vehanen (Engren) – Ševc, Mäenpää, Oystrick, Němec, Gragnani, O'Byrne, Jaakola, Nakládal – Zackrisson, Novotný, Azevedo – Sekáč, Vrána, Thörnberg – Birner, Kapanen, Řepík – Matai, Cingel, Kubalík.
    Metallurg Magnitogorsk: Košečkin (Pechurskij) – Antipin, Birjukov, Chabarov, Těreščenko, Lee, Ibragimov, Maleňkich – Mozjakin, Kovář, Zaripov – Potěchin, Grigorenko, Paré – Kosov, Junkov, Platonov – Osala, Brent, Timkin – Malinovskij.

    Rozhodčí: Olenin, Ronn – Sivov, Šeljanin

    Diváci: 16 435
    bahis siteleri