Lev – Magnitogorsk 3:2 (kon.)
konec
Lev Praha
3:2 (1:0, 0:1, 2:1)
Metallurg Magnitogorsk
Úterý 22.04.2014, 19:00 • 02 Aréna, Praha • Play-off KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:37
    Lev Praha právě vstřelil branku!
    Všechno bereme zpět! Mikko Mäenpää v přečíslení zastavil puk a poslal ho přesně na hůl JUSTINA AZEVEDA, který v pádu dopředu vystřelil do levého horního rohu Košečkinovy brány! Souboj Davida s Goliášem dopadl už počtvrté v této sérii a podruhé dnes lépe pro maličkého kanadsko-portugalského útočníka! Asistence: Mikko Mäenpää.
     
    58:40
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Dnešní večer může být ještě hodně dlouhý. Hosté srovnávají zásluho FRANCISE PARÉHO, který dostal výtečnou přihrávku od Mozjakina k Vehanenově pravé tyči a z vyložené šance se nemýlil. Rozhodčí si ještě překontroloval záběry z kamery, jelikož se puk odrazil od vnitřní konstrukce. Asistence: Sergej Mozjakin, Chris Lee.
     
    58:25
    Thörnberg inkasoval tvrdý úder loktem do obličeje a odchází do útrob stadionu. Vyloučovat se ze záhadných důvodů nebude.
     
    58:10
    Košečkin je venku z brány!
     
    51:45
    Na dvě minuty za hákování je na trestnou lavici poslán Martin Ševc (LEV). Šance pro Metallurg na srovnání stavu.
     
    50:59
    Lev Praha právě vstřelil branku!
    Oystrick si na modré čáře vyměnil puk s Mäenpääem a pak poslal skvělou křížnou přihrávku na pravý kruh JUSTINU AZEVEDOVI, který střílí gól i ve třetím utkání a posílá lvy do vedení! Asistence: Nathan Oystrick, Mikko Mäenpää.
     
    45:12
    Lvi se ani neusadili v pásmu a jdou do čtyř. Na modré čáře fauloval Jiří Novotný (LEV) a posadí se na dvě minuty za vysokou hůl.
     
    44:41
    Maetllurg se dotkl puku a na trestnou lavici už usedl Tim Brent (MET), který si odpyká trest za podražení.
     
    43:28
    Další obrovská příležitost Azeveda, který se jen těsně nedostal k dorážce před Košečkinem!
     
    40:15
    Hned na začátku třetiny se do velké šance dostal Zaripov, který z otočky poslal puk do Vehanenova příložníku!
     
    38:57
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Hosté přesilovku využívají a je srovnáno. SERGEJ MOZJAKIN dostal puk na modrou čáru, vybruslil si s ním do osy hřiště a nekompromisně ho napálil přes clonícího Kováře do levého horního rohu Vehanenovy brány. Asistence: Danis Zaripov.
     
    38:18
    Teď se ale budou muset domácí stejně jako na začátku třetiny bránit ve čtyřech. Za podražení je na dvě minuty vyloučen Michal Birner (LEV).
     
    34:00
    Zaripov si najel z druhé vlny a tvrdě vypálil, Vehanen v pádu předvedl naprosto strhující zákrok!
     
    32:58
    Junkov přihrál od mantinelu před bránu Parému, který se snažil puk efektně sklepnout pozadu mezi nohama. Jen těsně při tom minul branku Vehanena.
     
    28:17
    Sekáč dostal výtečný pas od Mäenpääho do brejku, před Košečkinem vymyslel stahovačku dozadu a jeho střelu i dorážku nakonec gólman hostů dokázal vleže vyrazit!
     
    27:40
    Ševcovu ránu tečoval Zackrisson těsně vedle!
     
    22:51
    Teď ale Jakub Matai (LEV).důraz na brankovišti přehnal. Vyloučen je kromě něj Jaroslav Chabarov (MET) – oba na dvě minuty za hrubost.
     
    18:16
    V útočném pásmu hostů se hodně přiostřilo a je z toho přesilovka pro domácí! Jan Kovář (LEV) atakoval krosčekem gólmana Vehanena a po zásluze je potrestán dvěma minutami na trestné lavici.
     
    14:52
    Ševc vystřelil na bránu a Novotný se snažil dorážet. Košečkin si připisuje dva důležité zákroky!
     
    07:16
    Ondřej Němec (LEV) si přidržel Brenta a bude se vylučovat. Domácí obránce si odpyká dvě minuty za držení hole.
     
    01:25
    Lev Praha právě vstřelil branku!
    Thörnberg nejdříve nahodil puk na bránu, po odrazu si pro něj dojel JIŘÍ SEKÁČ, který s ním objel bránu a poslal ho vedle Košečkinova betonu! Lvi vedou 1:0 – fantastický vstup! Asistence: Martin Thörnberg, Petr Vrána.

    Kryštof Kousal

    Branky a nahrávky: 2. Sekáč (Thörnberg, Vrána), 51. Azevedo (Oystrick, Mäenpää), 60. Azevedo (Mäenpää) – 39. Mozjakin (Zaripov), 59. Paré (Mozjakin, Lee)


    Lev Praha: Vehanen (Engren) – Ševc, Mäenpää, Oystrick, Němec, Gragnani, O'Byrne, Jaakola, Nakládal – Zackrisson, Novotný, Azevedo – Sekáč, Vrána, Thörnberg – Birner, Kapanen, Řepík – Matai, Cingel, Kubalík.
    Metallurg Magnitogorsk: Košečkin (Pechurskij) – Antipin, Birjukov, Chabarov, Těreščenko, Lee, Ibragimov, Maleňkich – Mozjakin, Kovář, Zaripov – Potěchin, Grigorenko, Paré – Kosov, Junkov, Platonov – Osala, Brent, Timkin – Malinovskij.

    Rozhodčí: Olenin, Ronn – Sivov, Šeljanin

    Diváci: 16 435
    bahis siteleri