Slovinsko – Maďarsko 2:0 (kon.) | Ukrajina – Japonsko 2:3 (kon.) | Rakousko – J. Korea 7:4 (kon.)
po prodl.
Los Angeles Kings
3:4 (0:1, 2:1, 1:1 - 0:1)
San Jose Sharks
Středa 23.04.2014, 04:15 • Staples Center, Los Angeles • Play-off NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:02
    Ano, je to tak! Na trestnou lavici odchází za podražení domácí Jarret Stoll, to je kritická situace pro Los Angeles, které, pokud Sharks přesilovou hru nevyužijí, bude dohrávat třetí třetinu v oslabení!
     
    47:14
    A bude se opět vylučovat, rozhodčí posílají na trestnou lavici domácího Aleca Martineze za hákování, přesilová hra San Jose.
     
    42:27
    Nicméně Mitchell si v souboji s Couturem pomáhá vysokou holí a rozhodčí ho vylučují na dvě minuty, přesilová hra Sharks.
     
    38:58
    James Sheppard fauluje Justina Williamse ve středním pásmu a dostává dvouminutový trest za podražení, přesilová hra Kings!
     
    23:23
    Rozhodčí přerušují hru a na trestnou lavici posílají Jasona Demerse, který vyhodil puk do hlediště, Kings si zahrají přesilovou hru.
     
    14:51
    Na trestnou lavici míří Burns, který si za brankou Kings nepočínal v souboji s Mitchellem v souladu s pravidly a domácí si tak zahrají přesilovou hru.
     
    03:05
    A znovu se vylučuje, tentokrát však na straně domácího týmu, za podražení dostává dvouminutový trest King, přesilová hra San Jose.
     
    00:26
    Dvě minuty za hru vysokou holí dostává kapitán San Jose, Joe Thornton.

    Martin Dvořák

    Branky a nahrávky: 25. Stoll (Toffoli, Doughty), 28. Gáborík, 41. Carter (Kopitar, Doughty) – 4. Burns (J. Thornton, Boyle), 30. Nieto (Demers, Marleau), 50. Hertl (Wingels, Vlasic), 67. Marleau (Hannan)


    Los Angeles Kings: Quick (Jones) – Muzzin, Doughty, Regehr, Vojnov, Mitchell, Martinez – Gáborík, Kopitar, Williams – King, Richards, Carter – Toffoli, Lewis, Nolan – Pearson, Stoll, D. Brown
    San Jose Sharks: Niemi (Stalock) – Vlasic, Demers, Stuart, Braun, Hannan, Boyle – Pavelski, J. Thornton, Burns – Marleau, Couture, Nieto – Hertl, Sheppard, Wingels – Torres, Desjardins, M. Brown

    Rozhodčí: Peel, Rooney – Cormier, Miller

    Diváci: 18 390
    bahis siteleri