Slovensko – Finsko 2:1 (kon.)
konec
Anaheim Ducks
6:2 (2:1, 1:1, 3:0)
Dallas Stars
Sobota 26.04.2014, 04:45 • Honda Center, Anaheim • Play-off NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:37
    Daley vystřelil od modré a Andersen jeho střelu vyrazil vedle sebe, kde se k dorážce dostal Eakin, ale ten poté trefil pouze beton ležícího brankáře.
     
    53:47
    Bryan Allen (ANA) dostává čtyři minuty za vysokou hůl, a tak budou ještě hosté hrát přesilovou hru v posledních minutách utkání.
     
    47:40
    Sumář trestů:

    Shawn Horcoff (DAL) – 5 minut bitka
    Luca Sbisa (ANA) – 5 minut bitka
    Vernon Fiddler (DAL) – 2 minuty hrubost
    Patrick Maroon (ANA) – 2 minuty hrubost
    Vernon Fiddler (DAL) – 10 minut nesportovní chování
    Patrick Maroon (ANA) – 10 minut nesportovní chování
    Kevin Connauton (DAL) – 2 minuty hrubost
    Kevin Connauton (DAL) – 10 minut nesportovní chování
    Patrick Maroon (ANA) – 2 minuty nesportovní chování
    Mathieu Perreault (ANA) – 10 minut nesportovní chování
    Mathieu Perreault (ANA) – 2 minuty hrubost
     
    46:49
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Ducks využívají další přesilovou hru! Už to vypadalo, že se Dallasu povede vyhodit kotouč, ale Ducks jej udrželi a Perreault nahrál na levou stranu COREYMU PERRYMU, kterému se pokusil Thomas vypíchnout kotouč z hole rybičkou, ale domácí útočník jej objel a zasunul puk do prázdné brány. Asistence: Mathieu Perreault, Cam Fowler.
     
    45:57
    Jamie Benn (DAL) dostává dvě minuty za krosček, a tak budou hrát Ducks další přesilovou hru.
     
    45:22
    Lindy Ruff střídá své brankáře, když Kariho Lehtonena nahrazuje Tim Thomas.
     
    44:30
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Domácí hokejisté dokázali získat kotouč za bránou Dallasu, kde nakonec nahrál Perry před bránu na RYANA GETZLAFA, jenž se se svou pohotovou střelou dokázal prosadit, a navýšit tak vedení Ducks. Asistence: Corey Perry.
     
    41:07
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Koivu nahodil kotouč za bránu Dallasu, kde se k němu, jako první dostal Cogliano, který nahrál před Lehtonena, odkud se nakonec dostal do zakončení JACOB SILFVELBERG, jenž prostřelil hostujícího brankáře. Asistence: Andrew Cogliano, Saku Koivu.
     
    32:15
    Daley našel před bránou Ducks nikým nehlídaného Seguina, který však ve vyložené šanci trefuje břevno domácí klece!
     
    28:19
    Dallas právě vstřelil branku!
    Dallas snižuje utkání! Hosté se udrželi v útočném pásmu, kde nakonec vystřelil od modré Jo. Benn, ale jeho střelu srazil domácí hráč a puku se dostal Fiddler, jehož střelu vyrazil Andersen před sebe, kde byl SHAWN HORCOFF, který se protlačil do zakončení a dokázal dostat kotouč za záda Andersena. Asistence: Vernon Fiddler, Jordie Benn.
     
    25:54
    Na trestnou lavici nakonec míří Antoine Roussel (DAL) a Emerson Etem (ANA), kteří dostávají dvě minuty za hrubost a deset za nesportovní chování.
     
    24:05
    Seguin nahrál mezi kruhy Whitneymu, jenže toho dokázal skvěle vychytat domácí brankáře, který si následně poradil i s dorážením hostujících hráčů.
     
    23:39
    Kde nakonec natlačil Andrew Cogliano (ANA) Gončara na svého brankáře a domácí útočnk dostává dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    22:52
    Z levé strany se nakonec dostal do zakončení Ja. Benn, jenž nakonec se svou střelou orazítkoval brankovou konstrukci.
     
    22:26
    Máme tu další vyloučení na domácí straně, když je na dvě minuty za nedovolené bránění vyloučen Teemu Selänne (ANA).
     
    21:05
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Ducks využívají přesilovou hru! Ducks se hnali následně rychle do útoku, kde nakonec nahrál Getzlaf na levou stranu MATTHIEU PERREAULTOVI, který svou pohotovou střelou dostal puk do brány Stars. Asistence: Ryan Getzlaf, Patrick Maroon.
     
    19:56
    Alex Goligoski (DAL) byl hozen Lovejoyem na domácího brankáře, ale hlavní rozhodčí vylučují hostujícího obránce na dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    16:16
    Cam Fowler (ANA) však dostává další dvě minuty za krosček, když fauloval právě Chiassona.
     
    16:16
    Od modré vystřelil Seguin a jeho pokus se odrazil od zadního mantinelu zpět před bránu Ducks na Chiassona, který však nedokázal procpat puk za záda domácího brankáře.
     
    14:30
    Stars budou hrát svou první přesilovou hru v utkání, když je na dvě minuty za nedovolené bránění vyloučen Matthieu Perreault (ANA).
     
    12:04
    A je po přesilovce Ducks, protože dvě minuty za podražení dostává Nick Bonino (ANA), který podrazil Ja. Benna.
     
    10:26
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Ducks využívají přesilovou hru! Domácí hokejisté však přicházejí s rychlou odpovědí, když se dostali do svého útočného pásma, kde nakonec od modré vystřelil Beauchemin a jeho pokus ještě tečoval před bránou Stars RICKARD RAKELL,a tak kotouč skončil v bráně hostů. Asistence: Francois Beauchemin, Luca Sbisa.
     
    10:00
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars vstřelují gól ve svém oslabení! Getzlaf udělal ve svém obranném pásmu chybu a ke kotouči se nakonec dostal JAMIE BENN, který následně tváří v tvář Andersenovi poslal puk mezi betony domácího brankáře. Bez asistence.
     
    09:11
    Ryan Garbutt (DAL) dostává pět minut plus osobní desetiminutový trest, za píchnutí hokejkou do protihráče.
     
    07:46
    Jo. Benn od modré čáry nahazoval kotouč , kde jej ještě mezi kruhy tečoval Horcoff, a ten následně skončil v rohu brány domácí klece. Hostující útočník však tečoval puk vysokou holí, a tak gól neplatí.
     
    05:32
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Ducks využívají přesilovou hru! Domácí hokejisté se dostali do útočného pásma, kde nakonec Perry nahrál na modrou k Getzlafovi, jenž poté poslal puk na pravou stranu, kde byl NICK BONINO, který udělal s pukem pohyb mezi kruhy, kde se svou následnou střelou prostřelil Lehtonena. Asistence: Ryan Getzlaf, Corey Perry.
     
    04:12
    Antoine Roussel (DAL) dostává dvě minuty za nedovolené bránění Andersena, a tak bude hrát Anaheim první přesilovou hru v utkání.

    Jan Matúš

    Branky a nahrávky: 6. Bonino (Getzlaf, Perry), 11. Rakell (Beauchemin, Sbisa), 22. Perreault (Getzlaf, Maroon), 42. Silfvelberg (Cogliano, Koivu), 45. Getzlaf (Perry), 47. Perry (Perreault, Fowler) – 10. Ja. Benn, 29. Horcoff (Fiddler, Jo. Benn)


    Anaheim Ducks: Andersen (Hiller) – Sbisa, Beauchemin, Fowler, Lovejoy, Allen, Fistric – Bonino, Getzlaf, Perry – Silfvelberg, Koivu, Cogliano – Maroon, Perreault, Selänne – Rakell, Smith-Pelly, Etem.
    Dallas Stars: Lehtonen (46. Thomas) – Daley, Goligoski, Dillon, Jo. Benn, Connauton, Gončar – Ja. Benn, Seguin, Chiasson – Roussel, Eakin, Garbutt – Horcoff, Fiddler, Sceviour – Whitney, Mueller, Ničuškin.

    Rozhodčí: Furlatt, McCauley – Cormier, Miller

    Diváci: 17 334
    bahis siteleri