Plzeň – Dobřany 7:4 (kon.)
konec
HBC Plzeň
7:4 (1:1, 2:1, 3:2)
TJ Snack Dobřany
Neděle 04.05.2014, 14:00 • Hokejbalová hala Plzeň • Extraliga staršího dorostu
     
    Série se tedy přesouvá na půdu Dobřan, které jsou na svém hřišti velice silné. Stejně jako Plzeň. Příští víkend může nabídnout rozuzlení celé série či její prodloužení až do 5. zápasu, který by se teoreticky konal zde na Košutce. Ode mne je to z plzeňské haly vše a já děkuji za pozornost. Nashledanou. (16:10:40)
     
    Je za námi druhý semifinálový duel mezi týmy HBC Plzeň a TJ Snack Dobřany. Oba duely byly velice vyhecované a z obou duelů vyšla vítězně plzeňská družina. Hráči Dobřan se ale nemají za co stydět. V obou zápasech se postarali o velké zdramatizování utkání a i dobřanští diváci přispěli hojným počtem k velkým diváckým návštěvám.
     
    Po skončení utkání se strhla menší slovní přestřelka mezi plzeňskými diváky a trenérem Šlehoferem. Ovšem jak rychle začala, tak rychle skončila.
     
    Počet střel ve třetí třetině 7:10.
    Konečný počet střel: 29:27.
     
    45:00
    Konec zápasu.
     
    44:59
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Domácí v závěru přidávají pojistku. MAREK ŠVARC byl jako jediný na hřišti aktivní a střelou pod břevno překonává Volera. Sekundu před koncem tak upravil výsledek na 7:4. Asistence: Dominik Vít.
     
    44:50
    Plzeň v pohodě dohrává přesilovku. Nikam se nežene.
     
    44:33
    Rajal (DOB) vyloučen na dvě minuty za hrubost.
     
    44:26
    Zajímavá situace. Dobřany hrají bez brankáře, přesto že se vhazuje u jejich branky.
     
    44:26
    Hosté v plném počtu. Trenér Šlehofer se svojí družinou má poslední šanci na změnu výsledku.
     
    44:26
    Plzeň drží míček po mantinelu v útočném pásmu. To Mečounům zjevně stačí.
     
    43:00
    Plzni se přesilovka nedaří, Dobřany v čele s Ulmem a Janem Kováříkem zahrozili několikrát v oslabení. Mezitím nám hlasatel oznámil poslední dvě minuty 3. třetiny.
     
    42:02
    Rajal (DOB) atakoval u mantinelu Rovenského. Plzeň si zahraje přesilovku.
     
    41:56
    Dobrá práce plzeňského Švarce, který obral u své brány Bártu o míček. A namířil si to k Volerovi. Jeho střele však scházela přesnost.
     
    41:13
    Hra se teď přelévá z jedné strany na druhou. Divákům se hra musí líbit.
     
    Dnešní utkání sleduje 200 diváků.
     
    40:23
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tak ani změna brankáře hostům nepomáhá. Rychlý přechod do útoku se teď domácím vyplatil. Švarc vybídl ke skórování kapitána DOMINIKA VÍTA, který se prosazuje z levého kruhu střelou na lapačku. 6:4. Asistence: Marek Švarc, Lukáš Vodrážka.
     
    39:27
    Dvojice Vlasák – Novický teď absolvovala několik dobrých soubojů v útočném pásmu.

    Tomáš Majer

    Branky a nahrávky: 7. Kunzmann (Pauer), 16. Vít, 25. Pauer, 33. Kunzmann (Tymr), 35. Vlasák (Pokorný), 41. Vít (Švarc, Vodrážka), 45. Švarc (Vít) – 14. Bárta (Ulm), 25. Kopta (Šlehofer), 36. Michel F. (Michel D.), 38. Bárta (Šlehofer)


    HBC Plzeň: Návara (Kráčina) – Hanuš, Bláhovec, Davídek, Vodrážka, Pokorný, Papán – Vít, Švarc, Vlasák, Kunzmann, Pauer, Novický, Tymr, Voves Jak., Hnízdil, Rovenský, Votava, Pyšek
    TJ Snack Dobřany: Sedláček (od 35. Voler) – Bouček, Vísner, Nejd, Rajal, Kaňák, Kovářík D., Sklenička – Šlehofer, Ulm, Průcha, Kopta, Gorges, Kovářík J., Kobr, Michel F. , Juráň, Dušek, Bárta, Michel D.

    Rozhodčí: Prášek, Danylets

    Diváci: 200
    bahis siteleri