konec
Anaheim Ducks
1:3 (1:2, 0:0, 0:1)
Los Angeles Kings
Úterý 06.05.2014, 04:10 • Honda Center, Anaheim • Play-off NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    45:41
    Na trestnou lavici za držení putuje Sláva Vojnov, přesilová hra Anaheimu.
     
    39:50
    Ještě se vylučuje, na trestnou lavici míří Matt Beleskey za podražení a hosté tak budou do třetí třetiny vstupovat s výhodou přesilové hry.
     
    31:02
    Za podražení odchází na trestnou lavici Matt Beleskey a hosté si zahrají přesilovou hru.
     
    27:29
    Dlouho se v plném počtu nehrálo a již se znovu vylučuje, na trestnou lavici putuje hostující Stoll za podražení Perryho, domácí si zahrají přesilovou hru.
     
    24:56
    Sudí Kozari však ukazuje, že se bude opět vylučovat, na trestnou lavici míří domácí Maroon za sekání a poměr sil na ledě se vyrovná.
     
    23:21
    A Quick dostává trest za úder holí právě do Perryho v branovišti, který si jde odpykat Marian Gáborík, Anaheim si zahraje přesilovou hru.
     
    08:54
    A pozor, opět se vylučuje, na trestnou lavici míří Drew Doughty (LAK) za hákování a Ducks si tak zahrají přesilovou hru čtyři na tři!
     
    08:17
    Matt Greene a Bryan Allen jsou vyloučeni za vzájemnou potyčku na dvě minuty, Greene dostává trest za nebezpečnou hru vysokou holí.

    Martin Dvořák

    Branky a nahrávky: 10. Perry (Getzlaf, Fowler) – 1. Gáborík (Kopitar, Brown), 13. Martinez (Toffoli, Pearson), 60. King (Williams)


    Anaheim Ducks: Hiller (Andersen) – Fowler, Lovejoy, Beauchemin, Lindholm, Allen, Fistric – Beleskey, Getzlaf, Perry – Cogliano, S. Koivu, Silfverberg – Maroon, Perreault, Selänne – Etem, Bonino, Smith-Pelly
    Los Angeles Kings: Quick (Jones) – Muzzin, Doughty, Martinez, Greene, Schultz, Vojnov – Gáborík, Kopitar, Brown – Pearson, Carter, Toffoli – King, Stoll, Williams – Clifford, Richards, Lewis

    Rozhodčí: Watson, Kozari – Driscoll, Miller

    Diváci: 17 281
    bahis siteleri