konec
Anaheim Ducks
1:3 (1:2, 0:0, 0:1)
Los Angeles Kings
Úterý 06.05.2014, 04:10 • Honda Center, Anaheim • Play-off NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:02
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Právě po chybě Getzlafa na útočné modré dokázal puk získat Williams, který nachází na levé straně DWIGHTA KINGA, pro něhož již nebylo těžké trefit prázdnou branku Anaheimu. Asistence: Justin Williams.
     
    12:07
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    ALEC MARTINEZ se přihlásil o puk na útočné modré čáře a věděl dobře, proč tak dělá, parádní ranou totiž překonává Hillera v brance Ducks, který se po puku pouze ohlédl a hosté opět vedou. Asistence: Tyler Toffoli a Tanner Pearson.
     
    09:40
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Marně, domácí využívají výhodnou přesilovou hru, když si na přihrávku Maroona najel u pravé tyče COREY PERRY, který jemnou tečí nasměroval puk do odkryté branky. Asistence: Ryan Getzlaf a Cam Fowler.
     
    00:34
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Skvělý vstup hostů do zápasu, Kopitar našel najetého MARIANA GÁBORÍKA, který si nabruslil před branku Ducks a střelou "pod víko" překonává z bezprostřední blízkosti Hillera. Asistence: Anže Kopitar a Dustin Brown.

    Martin Dvořák

    Branky a nahrávky: 10. Perry (Getzlaf, Fowler) – 1. Gáborík (Kopitar, Brown), 13. Martinez (Toffoli, Pearson), 60. King (Williams)


    Anaheim Ducks: Hiller (Andersen) – Fowler, Lovejoy, Beauchemin, Lindholm, Allen, Fistric – Beleskey, Getzlaf, Perry – Cogliano, S. Koivu, Silfverberg – Maroon, Perreault, Selänne – Etem, Bonino, Smith-Pelly
    Los Angeles Kings: Quick (Jones) – Muzzin, Doughty, Martinez, Greene, Schultz, Vojnov – Gáborík, Kopitar, Brown – Pearson, Carter, Toffoli – King, Stoll, Williams – Clifford, Richards, Lewis

    Rozhodčí: Watson, Kozari – Driscoll, Miller

    Diváci: 17 281
    bahis siteleri