Bayern – Stuttgart 1:0 (kon.) | Schalke – Norimberk 4:1 (kon.) | Leverkusen – W. Brémy 2:1 (kon.)
Hannover – Freiburg 3:2 (kon.) | Wolfsburg – Mönchengladbach 3:1 (kon.) | Hoffenheim – Braunschweig 3:1 (kon.)
Mohuč – Hamburg 3:2 (kon.) | Augsburg – Frankfurt 2:1 (kon.) | Hertha – Dortmund 0:4 (kon.)
konec
1. FSV Mohuč 05
3:2 (1:1)
Hamburger SV
Sobota 10.05.2014, 15:30 • Coface Arena, Mainz • Německá Bundesliga
Předzápasové kurzy
     
    84
    Hamburg právě vstřelil branku!
    Hostující fotbalisté to nevzdávají. Po skrumáži v pokutovém území se nejlépe zorientoval IVO ILIČEVIĆ, který poslal od penaltového puntíku míč směrem k pravé tyči.
     
    82
    Mainz právě vstřelil branku!
    A je vymalováno. O vítězi dnešního utkání rozhodl šikula z Japonska, ŠINDŽI OKAZAKI, který si pohrál s obranou soupeře a skóroval. Okazaki přebíral nahrávku do vápna na pravé straně mezi dvě obránci, následně si jednoho z nich položil a proběhl kolem druhého beka, načež si udělal dobrý den i z brankáře, neboť pověsil míč pod břevno.
     
    65
    Mainz právě vstřelil branku!
    Domácí celek jde do vedení! Parádní akce vyvrcholila nahrávkou na YUNUSE MALLIHO, který se z levé strany ve vápně nemýlil. Na pravém křídle se elegantně uvolnil Ja-Che Koo, který následně prolétl k vápnu soupeře a nahrál na střed Mallimu, který poslal míč na bližší, pravou tyč.
     
    12
    Hamburg právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno! Po obléhání domácí branky se Hamburger dočkal a je srovnáno. Na levé straně výborně zapracoval van der Vaart, který poslal míč na střed hřiště na hranici vápna, odkud vystřelil jeho Badelj. Gólman jeho střelu ze středu sice odrazil, ale pouze před PIERREA LASOGGU, který hlavou poslal míč do země a dal gólmanu Kariusovi parádní jesle.
     
    7
    Mainz právě vstřelil branku!
    A je tam! Domácí celek se dostává do vedení! Pospěch vhodil míč do hry na pravé straně, čímž započala celá gólová situace. Následně se ve vápně ujal míče Okazaki, který posunul balon na malé vápno k pravé tyči, kde stál volný ELKIN SOTO, jenž předběhl obránce a poslal míč nad gólmana pod břevno.

    Dario Becci

    Branky: 7. Soto, 65. Mallı, 82. Okazaki – 12. Lasogga, 84. Iličević


    1. FSV Mohuč 05: Karius – Pospěch, Noveski, Bell, Díaz – Moritz, Geis, Soto (83. Baumgartlinger), Mallı (90+1. Bungert) – Rukavytsya (83. N. Müller), Okazaki.
    Náhradníci: Krešić – Svensson, Bungert, Fathi, Zimling, Baumgartlinger, N. Müller.

    Hamburger SV: Adler – Diekmeier, Westermann, Mancienne, Jiráček – Rincón, Tesche (74. Arslan), Badelj, Çalhanoğlu – van der Vaart (C) (83. Jansen), Lasogga (68. Iličević).
    Náhradníci: Drobný – Djourou, Jansen, Iličević, Arslan, Demirbay, John.

    Rozhodčí: Kinhöfer – Kleve, Stegemann – Trautmann
    bahis siteleri