Bayern – Stuttgart 1:0 (kon.) | Schalke – Norimberk 4:1 (kon.) | Leverkusen – W. Brémy 2:1 (kon.)
Hannover – Freiburg 3:2 (kon.) | Wolfsburg – Mönchengladbach 3:1 (kon.) | Hoffenheim – Braunschweig 3:1 (kon.)
Mohuč – Hamburg 3:2 (kon.) | Augsburg – Frankfurt 2:1 (kon.) | Hertha – Dortmund 0:4 (kon.)
konec
1. FSV Mohuč 05
3:2 (1:1)
Hamburger SV
Sobota 10.05.2014, 15:30 • Coface Arena, Mainz • Německá Bundesliga
Předzápasové kurzy
     
    90+1
    Střídání v týmu 1. FSV Mainz 05: ze hřiště odchází Yunus Mallı, přichází Niko Bungert.
     
    84
    Hamburg právě vstřelil branku!
    Hostující fotbalisté to nevzdávají. Po skrumáži v pokutovém území se nejlépe zorientoval IVO ILIČEVIĆ, který poslal od penaltového puntíku míč směrem k pravé tyči.
     
    83
    Střídání v týmu 1. FSV Mainz 05: ze hřiště odchází Nikita Rukavytsya, přichází Nicolai Müller.
    Střídání v týmu 1. FSV Mainz 05: ze hřiště odchází Elkin Soto, přichází Julian Baumgartlinger.
    Střídání v týmu Hamburger SV: ze hřiště odchází Rafael van der Vaart, přichází Marcell Jansen.
     
    82
    Mainz právě vstřelil branku!
    A je vymalováno. O vítězi dnešního utkání rozhodl šikula z Japonska, ŠINDŽI OKAZAKI, který si pohrál s obranou soupeře a skóroval. Okazaki přebíral nahrávku do vápna na pravé straně mezi dvě obránci, následně si jednoho z nich položil a proběhl kolem druhého beka, načež si udělal dobrý den i z brankáře, neboť pověsil míč pod břevno.
     
    78
    Japonec Okazaki se elegantně propasíroval kolem několika protihráčů a ve vápně se ještě stihl blýsknout parádní otočkou, avšak nakonec o míč přišel a ani nevystřelil.
     
    74
    Střídání v týmu Hamburger SV: ze hřiště odchází Robert Tesche, přichází Tolgay Arslan.
     
    69
    Okazakiho na malém vápně strčil Westermann rukama na zem, a proto hráč domácích nemohl zakončit. Sudí přehlídl tento zákrok a nechal hru plynout dál.
     
    68
    Střídání v týmu Hamburger SV: ze hřiště odchází Pierre-Michel Lasogga, přichází Ivo Iličević.
     
    65
    Mainz právě vstřelil branku!
    Domácí celek jde do vedení! Parádní akce vyvrcholila nahrávkou na YUNUSE MALLIHO, který se z levé strany ve vápně nemýlil. Na pravém křídle se elegantně uvolnil Ja-Che Koo, který následně prolétl k vápnu soupeře a nahrál na střed Mallimu, který poslal míč na bližší, pravou tyč.
     
    62
    Tutovka Hamburgeru! Zdeněk Pospěch chyboval a neohlídal vyskakujícího Calhanoglua, který ve vápně hlavičkoval na branku poté, co si vyskočil na centr z pravé strany. Velká smůla pro hosty, že tato rána hlavou letěla pouze kolem levé tyče ven.
     
    49
    Mainz má nyní více ze hry a je aktivnější. Okazaki poslal míč napravo Pospěchovi, který ještě centroval. Posléze z dálky vystřelil Soto a pořádně protáhl gólmana Adlera. Následuje roh.
     
    38
    Obrovská smůla pro Hamburger! Skvostná akce vyvrcholila nahrávkou ze středu na pravou stranu, odkud došlo k centru do vápna, kam doklouzával van der Vaart. Karios netrefil míč a zdálo se, že Nizozemec bude moct skórovat, ale ani on nezasáhl míč.
     
    28
    Neskutečný zákrok Kariuse! Van der Vaart snesl míč na Lasoggu, který to měl na pravačku a usměrnil míč na branku, jenomže u pravé tyče se fenomenálně blýskl gólman Karius a vytáhl míč ven!
     
    24
    Van der Vaart zahrával rohový kop, který mířil a zadní tyč, kde hlavou odvrátil balon obránce. Kdyby tam nestál, pravděpodobně by míč zamířil do sítě.
     
    12
    Hamburg právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno! Po obléhání domácí branky se Hamburger dočkal a je srovnáno. Na levé straně výborně zapracoval van der Vaart, který poslal míč na střed hřiště na hranici vápna, odkud vystřelil jeho Badelj. Gólman jeho střelu ze středu sice odrazil, ale pouze před PIERREA LASOGGU, který hlavou poslal míč do země a dal gólmanu Kariusovi parádní jesle.
     
    7
    Mainz právě vstřelil branku!
    A je tam! Domácí celek se dostává do vedení! Pospěch vhodil míč do hry na pravé straně, čímž započala celá gólová situace. Následně se ve vápně ujal míče Okazaki, který posunul balon na malé vápno k pravé tyči, kde stál volný ELKIN SOTO, jenž předběhl obránce a poslal míč nad gólmana pod břevno.

    Dario Becci

    Branky: 7. Soto, 65. Mallı, 82. Okazaki – 12. Lasogga, 84. Iličević


    1. FSV Mohuč 05: Karius – Pospěch, Noveski, Bell, Díaz – Moritz, Geis, Soto (83. Baumgartlinger), Mallı (90+1. Bungert) – Rukavytsya (83. N. Müller), Okazaki.
    Náhradníci: Krešić – Svensson, Bungert, Fathi, Zimling, Baumgartlinger, N. Müller.

    Hamburger SV: Adler – Diekmeier, Westermann, Mancienne, Jiráček – Rincón, Tesche (74. Arslan), Badelj, Çalhanoğlu – van der Vaart (C) (83. Jansen), Lasogga (68. Iličević).
    Náhradníci: Drobný – Djourou, Jansen, Iličević, Arslan, Demirbay, John.

    Rozhodčí: Kinhöfer – Kleve, Stegemann – Trautmann
    bahis siteleri