Dukla Praha – Táborsko 0:3 (kon.) | Jablonec – Plzeň 0:1 (kon.) | Olomouc – Bohemians 1905 0:0 (kon.)
Mladá Boleslav – Liberec 3:1 (kon.) | Příbram – Ostrava 2:1 (kon.) | Třinec – Varnsdorf 5:1 (kon.)
Znojmo – Brno 1:4 (kon.) | Slavia – Jihlava 6:0 (kon.) | Teplice – Pardubice 1:0 (kon.)
Hr. Králové – Sparta 0:1 (kon.)
konec
FK Třinec
5:1 (1:0)
FK Varnsdorf
Pondělí 12.05.2014, 15:00 • Stadion Rudolfa Labaje, Třinec (kapacita: 2200 míst) • Juniorská liga
Předzápasové kurzy
     
    88
    Třinec právě vstřelil branku!
    Ruszó myslel, že už míč opustil hrací plochu, a proto vzal míč do ruky. Rozhodčí to posoudili jako prohřešek, Wojnar okamžitě rozehrál na TOMÁŠE VOVESE, který střelou do horního rohu na zadní tyč zvyšuje již na 5:1!
     
    85
    Na poslední minuty naskočí do hry také domácí Tomáš Bulawa, který nahradí střelce jedné branky Reného Dediče.
     
    85
    Varnsdorf střídá podruhé. Jan Prieložný odchází ze hřiště, zahraje si Michal Spáčil.
     
    84
    Mikinič obešel Matouška, navedl si míč do pokutového území a Rohel musel nepříjemnou střelu na zadní tyč vyrážet! Následuje rohový kop.
     
    80
    Třinec se hned vrhl do otevřené obrany Varnsdorfu a na spadnutí byla pátá branka. Vovesův centr našel hlavu Dediče a Klouda vytáhl parádní zákrok.
     
    79
    Varnsdorf právě vstřelil branku!
    Varnsdorf se přece jenom prosazuje! Ruszó poslal míč do vápna, Rohel centr podběhl, Prieložnému se zakončit do sítě nepodařilo, a tak musel přiběhnout JAN ČERNÝ a z brankové čáry snížit na 4:1!
     
    77
    Roman Haša dnes vstřelil dvě branky, u jedné asistoval a ještě stihl nastřelit tyč. Nyní si už jde odpočinout, nastupuje Daniel Kufa.
     
    76
    Třinec právě vstřelil branku!
    RENÉ DEDIČ přidává čtvrtou branku Třince! Haša přihrál pěknou průnikovou přihrávkou Wojnarovi, který uháněl s Dedičem sám na Kloudu! Takovou situaci by museli zdárně vyřešit i mladší žáci – 4:0!
     
    71
    Třinec zůstává v obležení varnsdorfského pokutového území. Mezitím odchází ze hřiště Marek Švábík, kterého nahradil Marek Machala.
     
    67
    Třinec právě vstřelil branku!
    A s největší pravděpodobností se mu to daří! Kyselý našel chytře rozehraným rohem za hranicí vápna ROMANA HAŠU, který se do míče nádherně opřel a trefil se tentokrát přesně k tyči, Klouda se natahoval marně – 3:0!
     
    65
    Haša rozehrál přímý kop Třince z dobrých pětadvaceti metrů, jeho střela před Kloudou nepříjemně skočila, gólman Varnsdorfu vytáhl balon na tyč a byl rád, že se následně odrazil do autu!
     
    63
    Jan Prieložný (VDF) vidí další žlutou kartu hráčů Varnsdorfu a je již třetím severočeským Janem, který dnes obdržel žluté napomenutí.
     
    62
    Třinec právě vstřelil branku!
    Hála vhodil do hry dlouhé vhazování na Dediče, Čurgali kontroloval cestu míče za čáru, ale byl odstaven Dedičem, který odcentroval na volného ROMANA HAŠU a nebylo co řešit! Klouda příliš šancí neměl – 2:0!
     
    59
    Jan Černý (VDF) vidí třetí žlutou kartu dnešního utkání. Černý napadal rozehrávajícího Rohela a zbytečně mu přišlápl nohu.
     
    57
    Cana nastartoval svým přesným pasem rychlonohého Mikiniče. Sprinterský souboj s ním prohrál Tomáš Matoušek (TRI) a raději fauloval, za což si vysloužil žlutou kartu.
     
    53
    Haša přihrál do strany Wojnarovi, ten centroval před branku a balon si málem do vlastní branky srazil Vála! Míč šel pár decimetrů okolo pravé tyče a Třinečtí budou kopat roh.
     
    49
    První žlutou kartu zápasu obdržel hráč hostí Jan Ruszó (VDF). Ruszá obral o míč Matoušek a rozezlený Severočech ho odstrčil na zem.
     
    46
    Střídání proběhlo i v týmu Varnsdorfu. Ze hry byl stažen nevýrazný David Šťastný, jehož na hrací ploše nahradil Ivo Polanský.
     
    46
    Domácí junioři vstupují do druhého poločasu s jednou změnou. Do hry se dostane obvyklý kapitán Tomáš Voves, jenž vystřídal Dina Trajkovského.
     
    36
    V následující akci už Švábík zamířil přesněji, přihrál kolem Knížka Wojnarovi a ten ve vyložené šanci střílel těsně kolem tyče!
     
    23
    Další obrovská šance Třince! Trajkovski lobem přehodil Válu, Velner si obhodil vyběhnuvšího gólmana Kloudu, ale jeho střelu do odkryté brány zastavil skluzem Šimoník!
     
    19
    Třinec právě vstřelil branku!
    Rychlá akce Třince končí úvodním gólem! Trajkovski prostrčil míč na Velnera, ten z hranice šestnáctky odcentroval do vápna, kde balon nezasáhl Dedič, ale na zadní tyči stojící MAREK ŠVÁBÍK už jej doklepl do sítě – 1:0!
     
    9
    Nákop Matouška podcenil Vála, neodhadl odskok míče, a domácí Dedič následně upaloval sám na branku! Klouda vystihl směr jeho střely a vyrazil do bezpečí!
     
    4
    Černého centr si Třinečtí ještě pohlídali, ale když odcentroval Ruszó, Rohel se k míči nedostal včas a Prieložný hlavičkoval jen těsně vedle! Po střetu zůstali ležet domácí Rohel a Matoušek.

    Ondřej Zoubek

    Branky: 19. Švábík, 62. Haša, 67. Haša, 76. Dedič, 88. Voves – 79. Černý

    Karty:   57. Matoušek (TRI) – 49. Ruszó (VDF), 59. Černý (VDF), 63. Prieložný (VDF)


    FK Třinec: Rohel (C) – Hála, Matoušek, Roman, Velner – Švábík (71. Machala), Wojnar, Kyselý, Trajkovski (46. Voves) – Haša (78. Kufa) , Dedič (85. Bulawa). Trenér: Kamil Papuga.
    Náhradníci: Orawski – Bulawa, Kufa, Voves, Machala.

    FK Varnsdorf: Klouda – Knížek, Vála, Čurgali (C), Šimoník – Ruszó, Cana, Šťastný (46. Polanský), Mikinič – Černý, Prieložný (85. Spáčil). Trenér: Ivan Kopecký.
    Náhradníci: Spáčil, Polanský.

    Rozhodčí: Zbyněk Proske – Radek Kotík, Roman Tacina

    Diváci: 35
    bahis siteleri