Itálie – Dánsko 1:4 (kon.) | Německo – Finsko 0:4 (kon.) | Norsko – Švédsko 1:2 (kon.)
Kazachstán – Lotyšsko 4:5 (kon.)
konec
Německo
0:4 (0:2, 0:2, 0:0)
Finsko
Úterý 13.05.2014, 15:45 • Minsk Arena • Mistrovství světa
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    32:24
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Půl minuty od předchozího gólu stačilo Finům ke vstřelení další branky. LEO KOMAROV se protáhl do zakončení před Zeppa, naznačil mu kličku do bekhendu a pak zasunul puk mezi jeho betony. Asistence: Atte Ohtamaa, Jere Karalahti.
     
    31:54
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Finové jakoby svého soupeře uspali a pak rychle udeřili. Hokejisté Suomi založili rychlou akci z vlastního obranného pásma, na jejímž konci byl OLLI PALOLA, který z pravého kruhu přesně vymetl horní růžek Zeppovy branky. Asistence: Petri Kontiola.
     
    14:16
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Finové jsou za svoji aktivitu odměněni dalším gólem. Lajunen prostrčil puk napříč brankovištěm JARKKO IMMONENOVI, a ten už zakončoval do prázdné branky. Asistence: Ville Lajunen, Tommi Huhtala.
     
    09:33
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Němci teď nechali až příliš mnoho prostoru PETRI KONTIOLOVI. Jeho první pokus sice Zepp zlikvidoval, za chvíli se ale dostal do šance znovu a už se nemýlil. Po přesném pasu od Lehtery se trefil z levého kruhu přesně do horního rohu německé branky. Asistence: Jori Lehterä.
    Cestu našich mladých reprezentantů U18 šampionátem ve Finsku si můžete připomínat originálním dresem. Ten nyní můžete získat v této aukci.

    Jakub Mezlík

    Branky a nahrávky: 10. Kontiola (Lehterä), 15. Immonen (Lajunen, Huhtala), 32. Palola (Kontiola), 33. Komarov (Ohtamaa, Karalahti)


    Německo: Zepp (Grubauer) – Ankert, Braun, Kohl, Hördler, Krüger, Akdag, Reul, Müller – Mauer, Barta, Schütz – Hospelt, Oppenheimer, Nöbels – Kink, Seidenberg, Pietta – Rieder, Plachta, Draisaitl.
    Finsko: Rinne (Koskinen) – Mäntylä, Hietanen, Ohtamaa, Karalahti, Kivistö, Marttinen, Lajunen – Lehterä, Kontiola, Palola – Jokinen, Komarov, Pakarinen – Immonen, Sallinen, Huhtala – Wirtanen, Savinainen, Salomäki.

    Rozhodčí: Fraňo (CZE), Olenin (RUS) – Hull (CAN), Valach (SVK).
    bahis siteleri