Francie – Norsko 5:4 (2:1 po s.n.) | Lotyšsko – Rusko 1:4 (kon.) | Dánsko – Česko 4:3 (1:0 po s.n.)
Bělorusko – Německo 5:2 (kon.) | Slovensko – Itálie 4:1 (kon.) | Švýcarsko – Kazachstán 6:2 (kon.)
konec
Švýcarsko
6:2 (2:0, 2:0, 2:1)
Kazachstán
Sobota 17.05.2014, 19:45 • Minsk Arena • Mistrovství světa
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:32
    Kazachstán právě vstřelil branku!
    A opravdu je tomu tak, Kazaši se radují ještě z jedné trefy! O tyčku dostal kotouč do branky JEVGENIJ RYMAREV! Asistence: Vadim Krasnoslobodcev a Jevgenij Blochin
     
    50:22
    Kazachstán právě vstřelil branku!
    A to se jim přesně daří! Na modré napřáhl Kevin Dallman, jeho střelu dokázal perfektně tečovat VADIM KRASNOSLOBODCEV a Berra už nestačil včas sklapnout betony! Asistence: Kevin Dallman a Jevgenij Blochin.
     
    46:05
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Parádní akci předvedli Švýcaři a z výsledku se pomalu stává debakl! Cunti zadovkou našel Brunnera, který si ještě počkal na ERICA BLUMA, jenž zamířil z první přesně k bližší tyči! Asistence: Luca Cunti a Damien Brunner.
     
    43:16
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Střelu Josiho vytěsnil Ivanov jen k Moserovi, ten sice ještě neuspěl, LUCA KUNTI už byl ale úspěšnější! Asistence: Simon Moser a Roman Josi.
     
    37:33
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Holenstein dlouho v rohu kluziště čekal na pohyb svých spoluhráčů. Teprve až si byl jistý nahrál na brankoviště, kam si sjel ANDRES AMBÜHL a Blum. V souboji hokejek byl ale úspěšnější AMBÜHL, který z první zvýšil vedení Švýcarska! Asistence: Denis Hollenstein.
     
    27:22
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Na modré byl YANNICK WEBER tísněn protihráčem, tak našlápl a svého strážce objel. Potá zamířil do středu a trefil se přesně na bližší tyč! Asistence: Roman Josi.
     
    14:06
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    DENIS HOLENSTEIN si najel do útočného pásma z levé strany a z nouze zkusil štěstí z velkého úhlu. Puk Jeremejevovi projel mezi betony, pro kazašského brankáře je to už druhá laciná branka v zápase! Asistence: Mathias Seger a Andres Ambühl.
     
    09:44
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Po neúspěšné akci Kazachů se kotouče ujal obránce DEAN KUKAN, který projel v oslabení přes celé hřiště a bekhendem našel přesně mezírku mezi Jeremejevovými betony! Bez asistence.
    Unikátní sběratelské relikvie. Získejte masku Tomáše Vokouna či jeho zápasový dres ze zlatého šampionátu 2010 v Německu.

    David Mencl

    Branky a nahrávky: 10. Kukan, 15. Hollenstein (Seger, Ambühl), 28. Weber (Josi), 38. Ambühl (Hollenstein), 44. Cunti (Moser, Josi), 47. Blum (Cunti, Brunner) – 51. Krasnoslobodcev (Dallman, Blochin), 60. Rymarev (Krasnoslobodcev, Blochin)


    Švýcarsko: Berra (Genoni) – Weber, Josi, Kukan, Blum, Schlumpf, Seger, Grossmann – Hollenstein, Romy, Brunner – Ambühl, Schäppi, Moser – Fiala, Suri, Froidevaux – B. Plüss, Cunti, Stancescu – Rufenacht
    Kazachstán: Jeremejev (15. Ivanov) – Dallman, Blochin, Semjonov, Lakiza, Savčenko, Litviněnko, Vasilčenko, Kazancev – Žaljauov, Starčenko, Antropov – Upper, Romanov, Rachmanov – Polišuk, Gavrilin, Krasnoslobodcev – Panšin, Spiridonov, Rymarev

    Rozhodčí: Dremejl (SLO), Fraňo (CZE) – Dehaen (FRA), Suominen (FIN)

    Diváci: 11739
    bahis siteleri