Převýšov – Strakonice 3:0 (kon.) | Admira Praha – Štěchovice 3:3 (kon.) | Jirny – H. Měcholupy 4:2 (kon.)
Čáslav – Chrudim 3:2 (kon.) | Kolín – Králův Dvůr 2:1 (kon.) | Zápy – Sparta B 2:0 (kon.)
konec
FK Čáslav
3:2 (2:0)
MFK Chrudim
Neděle 18.05.2014, 17:00 • Sportovní areál Vodranty, Čáslav • Česká fotbalová liga
     
    85
    Chrudim právě vstřelila branku!
    A ta také přichází! Po rohovém kopu došlo k velkému závaru, který ukončil RADIM HOLUB doklepnutím do čáslavské sítě – 3:2!
     
    83
    Abena dostal žlutou kartu.
     
    81
    Střídající Sebastien Langr podkopl Šanderu, za což si vysloužil žlutou kartu.
     
    76
    Dvojité střídání na straně domácích, šanci ukázat se dostanou Ojini a Mandula. Naopak hrací plochu opouští Daniel Kocourek a Aleš Melechovský.
     
    71
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Tak tah s RADIMEM HOLUBEM vyšel trenérovi naprosto na jedničku! Nejlepší střelec České fotbalové ligy poslal míč z přímého volného kopu rovnou do šibenice a vykřesal tím pro Chrudimské ještě drobnou naději – 3:1!
     
    68
    Chrudimští tentokrát posílají na hrací plochu Sebastiena Langra, kouč Jirousek stahuje ze hry Jiřího Nadrchala.
     
    66
    V dnešním zápase končí domácí Martin Hoffmann, na jeho post se postaví Milan Ujec.
     
    64
    Z volného přímého kopu se do míče opřel Šandera, Mrázek na poslední chvíli vytáhl jeho zakončení konečky prstů nad břevno!
     
    63
    Již zmíněný Radim Holub nahradil Jana Luptovského. Přinese to Chrudimi ovoce?
     
    58
    Čáslav právě vstřelila branku!
    Následný kop od rohového praporku přináší další čáslavskou radost! Centr se snesl přímo na hlavu MICHALA RENDLY, který ho naprosto neomylně uklidil do Mrázkovy sítě – 3:0!
     
    56
    Skvělý zápas dnes hraje domácí Abena, který si na půlící čáře nejprve pohrál s Nadrchalem a poté připravil šanci pro Melechovského! Jeho tvrdou ránu k tyči vytáhl Mrázek na rohový kop!
     
    46
    Chrudimští připravili do druhého poločasu jednu změnu, hřiště opustil kapitán Tomáš Linhart, kterého na hrací ploše nahradil útočník Jakub Vágner.
     
    40
    Vojtěch Šandera znovu využil okénka v chrudimské defenzívě a postupoval sám na gólmana! Po kličce se mu Mrázek vložil pod nohy a velkou šanci Čáslavi tím zlikvidoval!
     
    36
    Čáslav právě vstřelila branku!
    Tak to je další rána pro Chrudim! V době, kdy se hosté začali trochu zvedat, přichází druhá branka soupeře! Radost fanouškům v Čáslavi udělal VOJTĚCH ŠANDERA, který dělovkou ke vzdálenější tyči propálil vše před sebou – 2:0!
     
    30
    Také Chrudimští měli první gólovku! Centr z levé strany prodloužil jeden z hlavičkářů, Antošík jeho hlavičku vyrazil k nabíhajícímu Linhartovi, který z bezprostřední blízkosti minul levou tyčku čáslavské branky!
     
    18
    Jiří Adámek nečistě zastavil unikajícího domácího hráče, za což obdržel žlutou kartu. Čáslavští navíc chystají další standardní situaci.
     
    11
    Festival čáslavských šancí pokračuje! Za obranou se zjevil Kunášek, který se snažil přehodit vybíhajícího Mrázka! S ním ale přehodil také chrudimskou branku!
     
    9
    Po hrubé chybě v rozehrávce Čáslav postupovala do protiútoku tři na dva, domácí to však překombinovali a zakončení Dolejše šlo nad branku!
     
    5
    Čáslav právě vstřelila branku!
    Tak to je bleskový úvod domácího týmu, který se již v páté minutě dostává do vedení! Chrudimská obrana naprosto zapomněla na nabíhajícího MARTINA BIHOLONGA ABENU, který tvrdou ranou pod břevno z první nedal Mrázkovi žádnou šanci zasáhnout – 1:0!

    Petr Dejnožka


    Hledáme zpravodaje pro tým FK Čáslav. Více informací zde.

    Branky: 5. Abena, 36. Šandera, 58. Rendla – 71. Holub, 85. Holub

    Karty:   83. Abena (CAS) – 18. Adámek (CHR), 81. Langr (CHR)


    FK Čáslav: Antošík – Rendla, Šandera, Kunášek, Karal – Abena, Hoffmann (66. Ujec), Kocourek (76. Ojini), Pokorný, Dolejš – Melechovský (76. Mandula)
    Náhradníci: Dastych – Rozsíval, Váňa, Ujec, Mandula, Ojini

    MFK Chrudim: Mrázek – Adámek, Linhart (46. Vágner), Radouš, Řezníček – Nadrchal (68. Langr), Vodrážka, Mastík, Kesner, Luptovský (63. Holub) – Vácha
    Náhradníci: Vostradovský – Langr, Holub, Valda, Vágner, Ráliš, Kroutil

    Rozhodčí: Teuber – Kyncl, Mydlář

    Diváci: 214
    bahis siteleri