Montreal – NY Rangers 7:4 (kon.)
konec
Montreal Canadiens
7:4 (2:1, 3:3, 2:0)
New York Rangers
Středa 28.05.2014, 02:10 • Bell Centre, Montreal • Play-off NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:43
    Montreal právě vstřelil branku!
    Tak tento tah hostům nevyšel. Ihned po vhazování se dostali ke kotouči hokejisté Montrealu a nakonec to byl DAVID DESHARNAIS, který dovezl kotouč do prázdné branky. Asistence: Max Pacioretty.
     
    46:33
    Montreal právě vstřelil branku!
    A na ledovou plochu lítají čepice! RENE BOURQUE si šikovně zajel za obranu Jezdců, kam obdržel přesnou přihrávku a uháněl sám na Talbota, kterému nedal šanci, když poslal kotouč do levého horního rohu branky a zkompletoval tak hattrick. Asistence: Dale Weise, Andrej Markov.
     
    35:10
    Montreal právě vstřelil branku!
    Neuvěřitelné věci se dějí v Bell Centre. Montreal si bere své ztracené vedení okamžitě zpátky, když z mezikruží vystřelil RENE BOURQUE a poslal kotouč k pravé tyčce. Talbot byl na jeho pokus krátký a nedokázal jej zastavit. Asistence: Dale Weise, Lars Eller.
     
    34:12
    Rangers právě vstřelili branku!
    V Montrealu je vyrovnáno! Krásnou hokejovou akci předvedli Jezdci, když McDonagh dovezl kotouč až k brance, kde si položil bránícího hráče a následně našel na brankovišti hůl CHRISE KREIDERA, který kotouč nasměroval do branky. Asistence: Ryan McDonagh, Derick Brassard.
     
    32:06
    Rangers právě vstřelili branku!
    Jezdci se během krátké chvíle dostávají zpátky do utkání. Velký závar před brankou Tokarského ukončil DEREK STEPAN, ke kterému se dostal kotouč, který okamžitě poslal do branky. Asistence: Chris Kreider, Rick Nash.
     
    29:48
    Rangers právě vstřelili branku!
    Jezdci snižují na rozdíl dvou branek velmi šťastnou trefou. RICK NASH nahodil kotouč od mantinelu na brankoviště, kde si jej smolně srazil do vlastní branky Gorges. Asistence: Ryan McDonagh, Chris Kreider.
     
    26:54
    Montreal právě vstřelil branku!
    Po skončení přesilové hry se Montreal vstřelené branky nakonec dočkal. Eller poslal kotouč před brankoviště, kde se jej chopil RENE BOURQUE a střelou k pravé tyči nedal Lundqvistovi šanci. Asistence: Lars Eller, Thomas Vanek.
     
    23:44
    Montreal právě vstřelil branku!
    Montreal se nejprve ubránil v oslabení a následně v poskytnuté výhodě odskakuje Jezdcům na rozdíl dvou branek. Gallagher našel na pravém kruhu MAXE PACIORETTYHO, který střelou po ledě překonal Lundqvista. Asistence: Brendan Gallagher, Andrej Markov.
     
    12:24
    Montreal právě vstřelil branku!
    Montreal se během krátké chvíle od inkasování dostává znovu do vedení. Před modrou čárou se kotouče ujal TOMÁŠ PLEKANEC, který po přejetí modré čáry vystřelil přes obránce a poslal kotouč k levé tyčce. Lundqvist zřejmě na kotouč neviděl, proto nedokázal včas zareagovat. Asistence: Brian Gionta, Alex Galchenyuk.
     
    10:44
    Rangers právě vstřelili branku!
    Rychlá akce Jezdců končí vyrovnávající brankou. DEREK STEPAN oslavuje svůj návrat do sestavy vstřelenou brankou, když vystřelil z mezikruží přes obránce a nasměroval kotouč nad beton Tokarského. Velkou chybu před touto brankou udělal Briere, jenž se ve středním pásmu nechal zbytečně připravit o kotouč. Asistence: Chris Kreider, Marc Staal.
     
    01:48
    Montreal právě vstřelil branku!
    Montreal se v přesilové hře dostává do vedení. Tentokrát už Subban na modré čáře dokázal kotouč zpracovat a následně tvrdě vystřelil na Lundqvista, před kterým dokázal kotouč tečovat ALEX GALCHENYUK, jenž usměrnil kotouč mezi betony brankáře Jezdců. Domácí zažívají velmi dobrý vstup do utkání. Asistence: P.K. Subban, Andrej Markov.

    Jan Šlapáček

    Branky a nahrávky: 2. Galchenyuk (Subban, Markov), 13. Plekanec (Gionta, Galchenyuk), 24. Pacioretty (Gallagher, Markov), 27. Bourque (Eller, Vanek), 36. Bourque (Weise, Eller), 47. Bourque (Weise, Markov), 56. Desharnais (Pacioretty) – 11. Stepan (Kreider, Staal), 30. Nash (McDonagh, Kreider), 33. Stepan (Kreider, Nash), 35. Kreider (McDonagh, Brassard)


    Montreal Canadiens: Tokarski (Budaj) – Beaulieu, Markov, Subban, Gorges, Weaver, Bouillon – Gallagher, Desharnais, Pacioretty – Gionta, Plekanec, Galchenyuk – Vanek, Briere, Bourque – Weise, Eller, Bournival
    New York Rangers: Lundqvist (29. Talbot) – Girardi, McDonagh, Stralman, Staal, Klein, J. Moore – Nash, Stepan, Kreider – St. Louis, Richards, Hagelin – Zuccarello, Brassard, Pouliot – Dorsett, Boyle, D. Moore

    Rozhodčí: Kozari, Watson – Racicot, Barton

    Diváci: 21 273
    bahis siteleri