Slovensko – Německo 4:5 (1:2 po s.n.) | Maďarsko – Japonsko 12:2 (kon.) | Finsko – Švédsko 4:2 (kon.)
Rakousko – Brazílie 5:1 (kon.) | USA – Kanada 5:6 (1:2 po s.n.) | Chorvatsko – Austrálie 5:6 (po pr.)
Česko – Velká Británie 6:1 (kon.) | Slovinsko – Lotyšsko 13:2 (kon.)
konec
Maďarsko
12:2 (2:1, 3:0, 3:0, 4:1)
Japonsko
Pátek 06.06.2014, 14:00 • Malá hala, Pardubice • Mistrovství světa v inline hokeji IIHF
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    47:02
    Seidži Kohda měl na hokejce snížení, jenže fantastickým zákrokem mu úsměv ze tváře sťal brankář Tamas Kiss!
     
    46:19
    Maďarsko právě vstřelilo branku!
    Japonci se vypijí kalich hořkosti až do dna! Střelou z levé strany procpal kotouč do sítě ARTYOM VASZJUNYIN – 10:2! Asistence: Arnold Feil.
     
    45:25
    Maďarsko právě vstřelilo branku!
    Maďarská kanonáda pokračuje i v závěrečných minutách! ZOLTÁN REVÁK dostal spoustu času na mezikruží, s ničím se nepáral a neomylnou ranou pod horní tyč nedal Cučimotovi žádnou šanci – 11:2! Asistence: Norbert Fekecs a Attila Rafaj.
     
    44:44
    Vzápětí trefuje Takao Ušidžima tyčku maďarské svatyně!
     
    42:33
    Maďarsko právě vstřelilo branku!
    Krátce po návratu vyloučeného hráče dotlačili maďarští hráči puk do sítě podesáté! Autorem kulatého gólu je ATTILA RAFAJ – 10:2! Asistence: Norbert Fekecs.
     
    41:37
    Attila Orbán jel hodně pomalu, a tak bylo pochopitelné, že jeho bekhendová klička nebude mít přílišnou šanci na úspěch. Maďarský útočník navíc ani netrefil japonskou klec!
     
    41:37
    Při vlastním oslabení se do samostatného úniku dostal Attila Orbán, byl faulován a uvidíme tak trestné střílení! Dočkáme se desítky?
     
    41:00
    Nervy na uzdě neudržel Tamas Lencses (HUN), který po odpískání atakoval japonského hráče. Rozhodčí mu po právu udělili menší trest za hrubost.
     
    40:13
    Japonsko právě vstřelilo branku!
    Chvíli na to se ze vstřelené branky radují také japonští hráči! Po přihrávce Takuji Osawy zamířil přímo mezi tři tyče KENTARO NIŠINAGA – 9:2! Asistence: Takuja Osawa a Seidži Kohda.
     
    39:53
    Na závěrečných osm minut se mezi maďarské tyče staví Andras Sájevics!
     
    39:53
    Zoltán Revák si to při vlastním oslabení namířil přímo na branku a ranou tahem trefil tyč! Následně zboural japonskou branku i s brankářem, oba jsou však v pořádku a v poklidu dohrají tento turnaj!
     
    38:28
    A znovu se bude trestat z řad evropského soka. Balazs Ladányi (HUN) si půjde posedět za katr za držení. Japonce tak čeká další přesilová hra, zamezí tentokrát gólu v jejich síti?
     
    38:09
    Maďarsko právě vstřelilo branku!
    Početní výhoda však japonskému týmu vůbec nevyšla, Maďarsko přidává svoji druhou branku při vlastním oslabení! Pálova přihrávka skončila přesně na holi ARNOLDA FEILA, který dokázal zamířit přímo do černého – 9:1! Asistence: Zoltán Pal a Ištván Bartalis.
     
    36:51
    Nyní se však budou Maďaři znovu bránit, Zoltán Revák (HUN) je potrestán minutou a půl trestu za hrubost.
     
    35:42
    Maďarsko právě vstřelilo branku!
    Maďarské mužstvo se raduje z další vstřelené branky po sporném předcházejícím momentu! Jeden z hráčů totiž ukázkovým stromem sestřelil japonského obránce a nabídl tím šanci pro ARŤOMA VASZJUNYINE, který v samostatném úniku nezaváhal – 8:1! Asistence: Balazs Bartalis.
     
    35:16
    Seidži Kohda z bezprostřední blízkosti trefuje před prázdnou brankou pouze tyč!
     
    34:39
    Hrubá chyba v maďarské defenzívě přináší další početní výhodu pro Japonsko. Proti volnému kotouči musel ven brankář Kiss, nedovoleným zákrokem mu práci usnadnil Zoltán Pál (HUN), který putuje za katr za hákování.
     
    33:33
    A opět v hlavní roli Kentaro Nišinaga a hlavně Tamas Kiss! Rána prvního jmenovaného zapadla přímo do lapačky maďarské jistoty!
     
    32:10
    Attila Orban (HUN) si ze souboje odnáší menší trest za sekání. Japonci dostávají další výhodu přesilové hry.
     
    27:40
    Attila Rafaj (HUN) to nyní u mantinelu přehnal s důrazem, od rozhodčího obdržel posezení na trestné lavici za krosček.
     
    26:48
    Maďarsko právě vstřelilo branku!
    Nyní již nepomůže Japoncům ani svěcená voda! Dnes můžeme vidět velké mezery v japonské defenzívě, té další využil BALASZ BARTALIS a navýšil svým prvním gólem náskok Maďarska již na šest branek – 7:1! Asistence: Csaba Papp a Tamas Lencses.
     
    25:45
    Maďarsko právě vstřelilo branku!
    Japonští hráči se až moc zahleděli do útočení při vlastním oslabení, jejich soupeř toho dokázal dokonale využít. Protiútok tři na jednoho zvládli Maďaři na jedničku, na konci smrtící kombinace byl IŠTVÁN BARTALIS – 6:1! Asistence: Ákos Kiss.
     
    25:36
    Další komplikace pro Japonce, Šunej Kobajaši (JPN) dostává menší trest za podražení.
     
    23:04
    Maďarsko právě vstřelilo branku!
    Silná převaha maďarského týmu také přináší zasloužené ovoce! Dlouhé obléhání asijské klece ukončil ostrou ranou příklepem z velké dálky přesně k tyči ATTILA RAFAJ – 5:1! Asistence: Norbert Fekecs a Zoltán Revák.
     
    18:19
    Norbert Fekecs (HUN) si bude muset odpykat menší trest za krosček. Japonci tak mají příležitost se znovu soupeři o něco málo přiblížit.
     
    16:00
    Maďarsko právě vstřelilo branku!
    Nedlouho na třetí vstřelený gól se japonští hráči radují opět! Velmi rychlé přečíslení vyústilo v křižný pas Orbána na volného ATTILU RAFAJE, který z první zametl puk do odkryté klece – 4:1! Asistence: Attila Orbán a Zoltán Revák.
     
    15:10
    Maďarsko právě vstřelilo branku!
    Další maďarská radost v Malé hale v Pardubicích! Rychlá protiakce evropského mužstva skončila přihrávkou na volného ARNOLDA FEILA, který neomylně trefil volný prostor u tyče japonské svatyně – 3:1! Asistence: Balazs Bartalis a Tamas Kiss.
     
    11:39
    Ákos Kiss se dostal do dobré příležitosti, dlouhou přihrávku obdržel přesně na červené čáře a mohl tak postupovat sám na brankáře! Puk mu sice ujel, přesto ale na poslední chvíli dokázal změnit jeho směr. Cučimoto jeho dobrou příležitost zlikvidoval!
     
    10:35
    Arnold Feil si najel na kruhy z druhé vlny, obdržel puk zadovkou od svého spoluhráče a tvrdou ranou jen těsně minul pravou tyč branky Kotara Cučimota!
     
    09:05
    Maďarsko právě vstřelilo branku!
    Dnes podruhé se favorizovaný tým dostává do vedení! Pohledná a velmi rychlá kombinace přenesla kotouč na hokejku IŠTVÁNA BARTALISE, který z první našel skulinku u tyče přesouvajícího se brankáře Cučimota – 2:1! Asistence: Zoltán Pál.
     
    07:04
    Japonsko právě vstřelilo branku!
    Také Asiaté se radují z využité přesilové hry a hlavně ze vstřelení důležité vyrovnávací branky! Dlouhé kombinace dlouho nic nepřinášely, až se k puku dostal na pravém kruhu GENTARO CUČIMOTO a ranou švihem do bližší šibenice překonal Kisse – 1:1! Asistence: Kentaro Nišinaga a Daisuke Ohto.
     
    06:00
    Vzápětí budou v početní výhodě hrát také Japonci. Šanci na vyrovnání dostanou při trestu Ištvána Bartalise (HUN) za pád pod nohy.
     
    04:32
    Maďarsko právě vstřelilo branku!
    Velký přesilovkový zámek Maďarů přináší první gól dnešního střetnutí! Po několika přihrávkách se ke střele odhodlal ÁKOS KISS a umístil kotouč neomylně k tyči! Cučimoto měl zakrytý výhled, a tak neměl příliš šanci zasáhnout – 1:0! Asistence: Attila Orbán.
     
    03:45
    První potrestaným hráčem dnešního zápasu je japonský forvard Takao Ušidžima (JPN) který si odnáší menší trest za vražení na hrazení.
     
    02:02
    Mnohem zajímavěji již vypadala šance Ištvána Bartalise, který se z levé strany šikovně uvolnil do samostatného úniku a bekhendovou kličkou se pokusil přiblížit Maďarsko k záchraně! Cučimotova lapačka byla ale na svém místě!

    Petr Dejnožka

    Branky a nahrávky: 5. A. Kiss (Orbán), 10. I. Bartalis (Pál), 16. Feil (B. Bartalis, T. Kiss), 16. Rafaj (Orbán, Revák), 24. Rafaj (Fekecs, Revák), 26. I. Bartalis (Á. Kiss), 27. B. Bartalis (Papp, Lencses), 36. Vaszjunyin (Bartalis), 39. Feil (Pál, I. Bartalis), 43. Rafaj (Fekecs), 46. Revák (Fekecs, Rafaj), 47. Vaszjunyin (Feil) – 8. G. Cučimoto (Nišinaga, Ohto), 41. Nišinaga (T. Osawa, Kohda)


    Maďarsko: T. Kiss (Sájevics) – Orbán, Revák, Rafaj, Fekecs – I. Bartalis, Pál, Ladányi, A. Kiss – Lencsés, Feil, Vaszjunyin, B. Bartalis – Papp
    Japonsko: K. Cučimoto (K. Osawa) – Nišinaga, G. Cučimoto, Ohto, Kawaguči – Suzuki, Kobajaši, Kohda, T. Osawa – Kuribajaši, Ušidžima, Asanuma, Jonejama – Aoki

    Rozhodčí: Fridrich (SVK), Erd (AUT)
    bahis siteleri