Japonsko – Řecko 0:0 (kon.) | Itálie – Kostarika 0:1 (kon.) | Švýcarsko – Francie 2:5 (kon.)
konec
Švýcarsko
2:5 (0:3)
Francie
Pátek 20.06.2014, 21:00 • Itaipava Arena Fonte Nova, Salvador (BRA) • Mistrovství světa
Předzápasové kurzy
     
    87
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Nádherný fotbalový moment a sedmý gól večera! Gökhan Inler poslal krásný pas na naběhnutého GRANITA XHAKU, jenž míč trefil naprosto přesně a snížil na rozdíl tří branek!
     
    81
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Standardní situace z velké dálky znamená čestný úspěch Švýcarů! Po zemi vystřelil BLERIM DŽEMAILI, jehož střela prošla francouzskou zdí a zapadla přesně k pravé tyči, kam Hugo Lloris nedosáhl.
     
    73
    Francie právě vstřelila branku!
    Pátou branku sice nevstřelil Evra, z následující akce už ale pátý hřebíček do švýcarské rakve přišel! Karim Benzema našel na pravém křídle MOUSSU SISSOKA, který utaženou střelou na zadní tyč zvyšuje na 5:0!
     
    67
    Francie právě vstřelila branku!
    Francouzi pokračují v gólových hodech! Paul Pogba našel milimetrovým centrem v pokutovém území KARIMA BENZEMU, který míč z otočky poslal mezi nohama brankáře Benaglia do švýcarské sítě!
     
    40
    Francie právě vstřelila branku!
    Švýcaři potřetí inkasují! Fotbalisté helvétského kříže přitom měli výhodu rohového kopu, jenže tomu se Francouzi ubránili, během několika sekund přešli do protiútoku, Giroud míč naservíroval před branku na MATHIEUA VALBUENU a ten se již nemohl mýlit!
     
    18
    Francie právě vstřelila branku!
    To je fofr! Ihned po rozehrání vyrobil velkou chybu Behrami, míče se zmocnil Karim Benzema, jenž přihrávkou vybídl ke skórování BLAISE MATUIDIHO, který přesnou střelou na přední tyč navýšil vedení Francie!
     
    17
    Francie právě vstřelila branku!
    Francouzi udeřili z rohového kopu! Valbuenův roh našel přesně hlavu OLIVIERA GIROUDA, který hlavičkou do protipohybu brankáře Benaglia otevřel skóre utkání!

    Jiří Čihák

    Branky: 81. Džemaili, 87. Xhaka (Inler) – 17. Giroud (Valbuena), 18. Matuidi (Benzema), 40. Valbuena (Giroud), 67. Benzema (Pogba), 73. Sissoko (Benzema)

    Karty:   88. Cabaye (FRA)

    Neproměněná penalta: 32. Benzema (FRA), brankář Benaglio zneškodnil


    Držení míče: 57 % : 43 %.
    Střely na branku: 8:16. Střely mimo: 9:6.
    Švýcarsko: Benaglio – Lichtsteiner, Djourou, von Bergen (9. Senderos), Rodríguez – Behrami (46. Džemaili), Inler (C) – Shaqiri, Xhaka, Mehmedi – Seferović (69. Drmić).
    Náhradníci: Sommer, Bürki – R. Ziegler, Senderos, Lang, Schär, Barnetta, Stocker, Džemaili, Fernandes, Gavranović, Drmić.

    Francie: Lloris (C) – Debuchy, Varane, Sakho (66. Koscielny), Evra – Sissoko, Cabaye, Matuidi – Valbuena (82. Griezmann), Giroud (63. Pogba), Benzema.
    Náhradníci: Ruffier, Landreau – Mangala, Sagna, Digne, Koscielny, Mavuba, Cabella, Pogba, Grenier, Griezmann, Rémy.

    Rozhodčí: Björn Kuipers – Sander van Roekel, Erwin Zeinstra (všichni Nizozemsko)

    Diváci: 51 003
    bahis siteleri