Honduras – Švýcarsko 0:3 (kon.) | Ekvádor – Francie 0:0 (kon.) | USA – Německo 0:1 (kon.)
Portugalsko – Ghana 2:1 (kon.) | Jižní Korea – Belgie 0:1 (kon.) | Alžírsko – Rusko 1:1 (kon.)
konec
Jižní Korea
0:1 (0:0)
Belgie
Čtvrtek 26.06.2014, 22:00 • Venue Arena Corinthians (São Paulo) • Mistrovství světa
Předzápasové kurzy
     
    90
    A vytvořili si po ní další obrovskou šanci! To když Hazard nejdříve kolmicí uvolnil v pokutovém území Vanden Borreho, ten se ještě prosadit nedokázal, míč se však odrazil zpět k Hazardovi, jenž si kulatý nesmysl posunul do střelecké pozice a jeho pumelici ke vzdálenější tyči skvělým zákrokem vytěsnil brankář Kim Sung-kju!
     
    87
    Masy belgických fanoušků děkují za výkon Kevinu Mirallasovi, který vpouští na hřiště Edena Hazarda a belgická superhvězda se na závěrečné minuty hry také podívá na trávník.
     
    80
    Na opačné straně hřiště se v obrovské šanci ocitl I Kun-ho, kterého vysunul před Courtoise přesným pasem Ki Song-jung, korejský útočník přehodil brankáře, s ním ale i jeho svatyni.
     
    78
    Belgie právě vstřelila branku!
    Belgičané se ujímají vedení a míří za třetí výhrou na turnaji! O úspěchu proti Alžírsku i Rusku Belgičané rozhodli až v závěrečné čtvrthodině a do ní se vešla i branka JANA VERTONGHENA. Divock Origi prudce pálil z hranice pokutového území, brankář Kim Sung-kju pouze vyrazil míč před sebe, kam doběhl jediný Vertonghen a obránce Tottenhamu Hotspur snadno doklepl míč do sítě!
     
    73
    Závěrečné korejské střídání, Son Heung-min přepouští místo na hřišti Či Tong-wonovi.
     
    66
    Druhá změna v korejské sestavě, Kim Po-kjong nahrazuje na pažitu Kim Šin-uka.
     
    60
    Dvojité belgické střídání, ze hry jsou staženi Januzaj s Mertensem a nahrazují je Chadli a Origi.
     
    59
    Z bleskového protiútoku Courtois podcenil střílený centr Son Heung-mina a míč se odrazil od břevna belgické branky!
     
    50
    Moussa Dembele nedovoleně poslal k zemi Ki Song-junga a následné zlostné odkopnutí míče je oceněno sudím Williamsem žlutou kartou.
     
    45
    Korejci podle očekávání střídají, I Kun-ho nahrazuje Han Kuk-jonga. Útočník tedy střídá defenzivního záložníka, to proto, že ještě jednou připomínám, že Korejci dnes musí vyhrát a to nejlépe vyšším rozdílem.
     
    45
    Červená karta pro Stevena Defoura! Belgický středopolař ve středu pole nevybíravým šlapákem vlétl do Kim Šin-uka a za svůj šílený počin okamžitě vidí v ruce australského sudího červenou kartu!
     
    36
    Mertensův střílený centr se překvapivě snášel pod břevno korejské branky a gólman Kim Sung-kju se musel pořádně vyšroubovat do vzduchu, aby stačil vytěsnit míč nad svoji svatyni.
     
    35
    Hong Čong-ho si v osobním souboji přidržel Mirallase a je prvním žlutým hříšníkem tohoto souboje.
     
    30
    Vertonghen špatně přihrál obsazenému Dembelemu, jenž nedokázal míč udržet a po rychlém průniku Ki Song-jung ránou z dvaceti metrů k tyči nechal vyniknout brankáře Courtoise.
     
    25
    Dries Mertens nechápavě přemýšlí, jak mohl neproměnit tisíciprocentní příležitost! To když po dlouhém autu do pokutového území Mirallas přiťukl míč Mertensovi do jasné šance, neapolský ofenzivně laděný záložník ale zcela osamocen před Kim Sung-kjem vysoko přestřeluje korejskou branku!

    Tomáš Kohlmann

    Branky: 78. Vertonghen

    Karty:   35. Hong Čong-ho (KOR) – 50. Dembélé (BEL)   45. Defour (BEL)


    Držení míče: 51 % : 49 %.
    Střely na branku: 6:7. Střely mimo: 12:8.
    Jižní Korea: Kim Sung-kju – I Jong, Kim Jong-kwon, Hong Čong-ho, Jun Sok-jong – Han Kuk-jong (45. I Kun-ho), Ki Song-jung – I Čong-jong, Ku Ča-čchol (C), Son Heung-min (73. Či Tong-won) – Kim Šin-uk (66. Kim Po-kjong).
    Náhradníci: Čung Song-rjong, I Pom-jong – Kim Čchang-su, Kwak Te-hi, Hwang Sok-ho, Pak Ču-ho, Kim Po-kjong, Ha Te-song, Pak Čong-u, Pak Čchu-jong, I Kun-ho, Či Tong-won.

    Belgie: Courtois – Vanden Borre, van Buyten, Lombaerts, Vertonghen – Defour, Dembélé – Mertens (60. Origi), Fellaini, Januzaj (60. Chadli) – Mirallas (87. E. Hazard).
    Náhradníci: Bossut, Mignolet – Alderweireld, Ciman, Witsel, de Bruyne, E. Hazard, Chadli, Lukaku, Origi.

    Rozhodčí: Williams – Cream, Anaz
    bahis siteleri