Ružomberok – Chorzów 1:0 (kon.) | Sparta – Dynamo 0:2 (kon.) | Příbram – Asteras 1:1 (kon.)
konec
AC Sparta Praha
0:2 (0:1)
Dynamo Moskva
Neděle 06.07.2014, 18:00 • Bruneck, Itálie • Přípravný zápas
Předzápasové kurzy
     
    90+2
    Sparta se ocitla hned dvakrát v šanci, ale gól z toho nebyl. Nejprve pálil Krejčí, kterému Gabulov střelu vyboxoval a pak se k dorážce dostal Hušbauer, avšak jeho střela se mezi tři tyče nevešla.
     
    87
    Sparťanská obrana je dnes opravdu velmi díravá. Do šance se dostal tentokrát Büttner, který sebral Vackovi míč a přes Švejdíka se dostal ke střele. Nicméně jeho pokus branku těsně minul.
     
    85
    Dinamo Moskva právě vstřelilo branku!
    Štěcha dostali spoluhráči do velmi nepříjemné situace, když opět nepohlídali protihráče, který se ocitl ve stoprocentní šanci a nemýlil se. KEVIN KURANYI zůstal naprosto neobsazený, obdržel přihrávku zhruba na penaltovou značku a přesnou trefou nedal Štěchovi šanci.
     
    81
    Střídá také Dinamo Moskva: ze hry odchází Jusupov, místo něj přichází na poslední minuty Adžoev.
     
    79
    Na trávník přichází Josef Hušbauer, ze hřiště odchází Martin Nešpor.
     
    77
    Nešpor fauloval těsně před pokutovým územím a Dinamo Moskva bude zahrávat standardní situaci.
     
    75
    Štěch výborně podržel svůj tým, když zneškodnil jedovatou střelu, kterou na něj vyslal Katrič. Dinamo bude zahrávat rohový kop.
     
    73
    Ze hry odešel autor zatím jediné dnešní branky Douglas, kterého vystřídal Gordon Schildenfeld.
     
    70
    Ze hry odešel Michal Breznaník, kterého nahradil Ladislav Krejčí.
     
    64
    Střídání v týmu Dinamo Moskva: ze hřiště odchází Zobnin, přichází Taschi.
     
    61
    Střídá také Sparta: ze hry odešel kapitán Radoslav Kováč, místo něj přišel Ondřej Švejdík, který převzal také kapitánskou pásku.
     
    57
    Střídání v týmu Dinamo Moskva: ze hřiště odchází Boris Rotenberg, přichází Anatolij Katrič.
     
    57
    Gól na kopačce měl Büttner, jenž pálil z bezprostřední blízkosti, ale Štěch si připsal výtečný zákrok a nohou balon vyrazil. Pak se ještě Dinamo dostalo k dorážce, ale Sparta to ustála i tentokrát. Na brankové čáře zastavil střelu Brabec a míč odkopl do bezpečí.
     
    52
    Střílený centr ke vzdálenější tyči poslal Büttner, který dal pořádně zabrat Štěchovi. Sparťanský brankář si však počínal na jedničku, ale při zákroku si nechtěně ublížil, když vrazil do brankové konstrukce.
     
    48
    Sparta je opět u míče. Konaté našel přihrávkou Nešpora, který si posunul míč do velkého vápna a poté vystřelil, avšak jeho pokus byl zblokován na rohový kop.
     
    43
    Breznaník se dostal k odraženému míči, navedl si ho na střelu a nepříjemně zakončil. Nicméně brankář Gabulov byl pozorný a Breznaníkův pokus zneškodnil.
     
    24
    Dinamo Moskva právě vstřelilo branku!
    Sparťanští fotbalisté nedokázali důkladně pokrýt své protihráče a ze standardní situace inkasovali branku. K centrovanému balonu se dostal hlavičkující DOUGLAS, jenž přesnou trefou ke vzdálenější tyči překonal Štěcha.
     
    22
    Sparta chybovala a Dinamo Moskva z toho mohlo těžit. Obránci úplně zaspali a na Štěcha se řítila hned dva protihráči, avšak sparťanský brankář hru skvěle přečetl a včasným výběhem zabránil případnému nebezpečí.

    Lucie Rapantová

    Branky: 24. Douglas, 85. Kuranyi


    AC Sparta Praha: Štěch – Přikryl, Brabec, Kováč (61. Švejdík), Hybš – Konaté, Mareček, Vacek, Breznaník (70. Krejčí) – Nešpor (79. Hušbauer), Schick.
    Náhradníci: Bičík – Švejdík, Costa, Kadeřábek, Hušbauer, Krejčí, Lafata.

    Dynamo Moskva: Gabulov – Rotenberg (57. Katrič), Samba, Douglas (73. Schildenfeld), Büttner – Manolev, Vainqueur, Jusupov (81. Adžoev), Zobnin (64. Taschi), Dzsudzsák – Kuranyi.
    bahis siteleri