Tisková konference FK Teplice (kon.) | Předsezónní tisková konference FK Baník Sokolov (kon.)
konec
Předsezónní tisková konference FK Baník Sokolov

Úterý 29.07.2014, 15:00Tiskové konference
     
    15:20
    Žádné další dotazy už nejsou, tiskový konference končí. (15:21:25)
     
    15:19
    Přítomné pobavil záložník Vít Vrtělka, který při odpovědi na to, jak noví spoluhráči zapadli do kabiny, vyzdvihl, že nejlépe se to podařilo Ismaelovi Ouedraogovi, a to údajně pro to, že má tři sestry. Vážnějším tónem poté doplnil, že v kabině panují velmi dobré vztahy a všichni táhnou za jeden provaz.
     
    15:18
    Farmou Baníku Sokolov zůstávají Karlovy Vary, které spadly do divizní soutěže. Spolupráce bude pokračovat určitě tuto sezónu, kdy by se "Buldoci" měli pokusit o návrat do ČFL. Pro sportovního ředitele klubu V. Hejreta je tato soutěž ideální pro rozvoj bývalých mládežnických fotbalistů Baníku.
     
    15:16
    Trenér Šmejkal odpovídá na dotaz o nových posilách klubu. "Jarda Belaň je zkušený gólman, ostatní hráči, to znamená Kucalas, Pouček, Ouedraogo a Červenka jsou mladší věkové kategorie, ale doufáme, že nám pomohou, že budou mít chuť se prosadit a předvést se."
     
    15:14
    Víťa Vrtělka se stává asistentem kapitána a přiznává, že to je poprvé v mužské kategorii, co dosáhl na tuto metu.
     
    15:12
    Ředitel klubu Tomáš Provazník odpovídá na otázku, jak se proměňuje areál Baníku. "Všechny stavební akce jsou v režii města Sokolov, které na ně získalo dotace. Klub zregeneroval horní hřiště v podobě zavlažování. Toto hřiště by mělo sloužit mládeži."
     
    15:10
    "Už jsem zapomněl, jaké to je. Mistrák je mistrák, takže se těším. Je to delší doba, co jsem hrál soutěžní zápas," řekl k nadcházejícímu utkání s Táborskem rekonvalescent Vít Vrtělka. Ten v říjnu utrpěl vážné zranění kolene, nyní je už fit.
     
    15:10
    Moderátor Jan Picka se ptá hlavního trenéra Šmejkala ptá, jak se mu tady v Sokolově líbí. "Město vnímám jinak než před dvaceti lety. Po pěti týdnech už jsem to tady poznal a doufám, že si to tady uděláme hezké," odpovídá bývalý ligový fotbalista.
     
    15:08
    "Mládež je jedna z našich priorit, to není žádné klišé," zdůrazňuje pan Hejret.
     
    15:07
    Po řediteli klubu dostal slovo sportovní ředitel Baníku Vítězslav Hejret, jenž na začátku své řeči povídá o vyrovnanosti druhé ligy.
     
    15:05
    Poslední tématem, o kterém ředitel Provazník mluvil, bylo postupné vylepšování zázemí klubu, tréninkového prostředí. I to prý patří mezi klíčové cíle sokolovského klubu.
     
    15:05
    "Dalším důležitým bodem je zlepšení atraktivity předváděné hry, i proto přišel nový trenér Daniel Šmejkal."
     
    15:04
    Ředitel klubu Tomáš Provazník na úvod mluví o cílech klubu pro další sezónu. Tím první je hrát ve FNL v horní polovině tabulky a vychovávat mladé talenty pro dospělé A mužstvo.
     
    15:02
    Přítomné hosty a novináře vítá oblíbený moderátor Jan Picka a představuje zástupce klubu.
     
    14:58
    Všichni aktéři jsou již připraveni, tisková konference za malý moment začne!
     
    Na tiskové konferenci západočeského klubu budou před startem nového ročníku Fotbalové národní ligy hovořit ředitel FK Tomáš Provazník, sportovní ředitel klubu Vítězslav Hejret a zástupci druholigového A mužstva – hlavní trenér Daniel Šmejkal a záložník Vít Vrtělka.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 15:00.

    Lukáš Švéda

    bahis siteleri