Tisková konference FK Teplice (kon.) | Předsezónní tisková konference FK Baník Sokolov (kon.)
konec
Předsezónní tisková konference FK Baník Sokolov

Úterý 29.07.2014, 15:00Tiskové konference
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 15:00.
     
    Na tiskové konferenci západočeského klubu budou před startem nového ročníku Fotbalové národní ligy hovořit ředitel FK Tomáš Provazník, sportovní ředitel klubu Vítězslav Hejret a zástupci druholigového A mužstva – hlavní trenér Daniel Šmejkal a záložník Vít Vrtělka.
     
    14:58
    Všichni aktéři jsou již připraveni, tisková konference za malý moment začne!
     
    15:02
    Přítomné hosty a novináře vítá oblíbený moderátor Jan Picka a představuje zástupce klubu.
     
    15:04
    Ředitel klubu Tomáš Provazník na úvod mluví o cílech klubu pro další sezónu. Tím první je hrát ve FNL v horní polovině tabulky a vychovávat mladé talenty pro dospělé A mužstvo.
     
    15:05
    "Dalším důležitým bodem je zlepšení atraktivity předváděné hry, i proto přišel nový trenér Daniel Šmejkal."
     
    15:05
    Poslední tématem, o kterém ředitel Provazník mluvil, bylo postupné vylepšování zázemí klubu, tréninkového prostředí. I to prý patří mezi klíčové cíle sokolovského klubu.
     
    15:07
    Po řediteli klubu dostal slovo sportovní ředitel Baníku Vítězslav Hejret, jenž na začátku své řeči povídá o vyrovnanosti druhé ligy.
     
    15:08
    "Mládež je jedna z našich priorit, to není žádné klišé," zdůrazňuje pan Hejret.
     
    15:10
    Moderátor Jan Picka se ptá hlavního trenéra Šmejkala ptá, jak se mu tady v Sokolově líbí. "Město vnímám jinak než před dvaceti lety. Po pěti týdnech už jsem to tady poznal a doufám, že si to tady uděláme hezké," odpovídá bývalý ligový fotbalista.
     
    15:10
    "Už jsem zapomněl, jaké to je. Mistrák je mistrák, takže se těším. Je to delší doba, co jsem hrál soutěžní zápas," řekl k nadcházejícímu utkání s Táborskem rekonvalescent Vít Vrtělka. Ten v říjnu utrpěl vážné zranění kolene, nyní je už fit.
     
    15:12
    Ředitel klubu Tomáš Provazník odpovídá na otázku, jak se proměňuje areál Baníku. "Všechny stavební akce jsou v režii města Sokolov, které na ně získalo dotace. Klub zregeneroval horní hřiště v podobě zavlažování. Toto hřiště by mělo sloužit mládeži."
     
    15:14
    Víťa Vrtělka se stává asistentem kapitána a přiznává, že to je poprvé v mužské kategorii, co dosáhl na tuto metu.
     
    15:16
    Trenér Šmejkal odpovídá na dotaz o nových posilách klubu. "Jarda Belaň je zkušený gólman, ostatní hráči, to znamená Kucalas, Pouček, Ouedraogo a Červenka jsou mladší věkové kategorie, ale doufáme, že nám pomohou, že budou mít chuť se prosadit a předvést se."
     
    15:18
    Farmou Baníku Sokolov zůstávají Karlovy Vary, které spadly do divizní soutěže. Spolupráce bude pokračovat určitě tuto sezónu, kdy by se "Buldoci" měli pokusit o návrat do ČFL. Pro sportovního ředitele klubu V. Hejreta je tato soutěž ideální pro rozvoj bývalých mládežnických fotbalistů Baníku.
     
    15:19
    Přítomné pobavil záložník Vít Vrtělka, který při odpovědi na to, jak noví spoluhráči zapadli do kabiny, vyzdvihl, že nejlépe se to podařilo Ismaelovi Ouedraogovi, a to údajně pro to, že má tři sestry. Vážnějším tónem poté doplnil, že v kabině panují velmi dobré vztahy a všichni táhnou za jeden provaz.
     
    15:20
    Žádné další dotazy už nejsou, tiskový konference končí. (15:21:25)

    Lukáš Švéda

    bahis siteleri